- 11 Şubat 2023
- 9.790
- 1
- 21.555
- 268
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Ben olsam gülerdim ya nasıl dayandin ?Tövbe yarabbim hahaha ezan bile okuturum ben o korkuyla adama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam gülerdim ya nasıl dayandin ?Tövbe yarabbim hahaha ezan bile okuturum ben o korkuyla adama
Normal de sünnet ama bunun ki zaman kazanma ve korkudur die şeytttimm
Hahaha gurur tablosuŞeyyy ama bende libidosu yüksek biriyim
işte ıkındım gülmemek içinBen olsam gülerdim ya nasıl dayandin ?
Abla derken peki teyzeBak burda sinsi sinsi yorumları okuyup, özelini kimseye anlatmayan bi abla var. Şimdi sana da musallat olur
Son gülen iyi gülecek o bi kanamasından kurtulsunBen olsam gülerdim ya nasıl dayandin ?
Yani neden uzatma gereği duyuyorsunuz ki bi kere terslendiniz çıkın gidin kadının konusunu bi salın . Nie kurcalıyorsunuz hâlâAbla derken peki teyze
Bak var ya, sabaaaa gadaaar bi daha çükünü yıkarken bile aklına ben gelicem, o kadar..Son gülen iyi gülecek o bi kanamasından kurtulsun
Çünkü ABLAMIZ işsizYani neden uzatma gereği duyuyorsunuz ki bi kere terslendiniz çıkın gidin kadının konusunu bi salın . Nie kurcalıyorsunuz hâlâ
Herkese açık platformda neyi okuyacağımı size mi sorucam avukat mısınız?kendi özelinizi açmayın, herkesin özelini fıtı fıtı okuyun.. o da yakışıksız hareket. sevmedim.
Elini atıp yıkamaya cesaret ederseBak var ya, sabaaaa gadaaar bi daha çükünü yıkarken bile aklına ben gelicem, o kadar..
Avukatım ABLACIM.Herkese açık platformda neyi okuyacağımı size mi sorucam avukat mısınız?
Bana yazılana cevap veriyorum size ne oluyor?Yani neden uzatma gereği duyuyorsunuz ki bi kere terslendiniz çıkın gidin kadının konusunu bi salın . Nie kurcalıyorsunuz hâlâ
Ben avukatım ya, o da benim avukatım çünküBana yazılana cevap veriyorum size ne oluyor?
Kaynak yapıyorsunuz ya gereksiz gördüm tepkinizi . Yani herkese açık platform die böbürleniyorsunuz da kendınıze gelince nie size ne oluyor moduna girdiniz .Bana yazılana cevap veriyorum size ne oluyor?
Şey diyomuşum, onu da ben hallederim sıfır riskElini atıp yıkamaya cesaret ederse
Temsili foto yukleyecektim, yuklenmiyorişte ıkındım gülmemek için
Aşırı merak ettim. Patlardım kesin sende boş bişey yokTemsili foto yukleyecektim, yuklenmiyor
salıvir küçük enişteye bu korku ona baya gider bida da kapıyı kapatıp suyu açamaz zatenŞey diyomuşum, onu da ben hallederim sıfır risk
Ben sizinle değil konu sahibiyle konuştum o yüzden kusura bakmayın kimseyle bi derdim yok. Hiç çizgimi de bozmadan saygısızca konuşmamaya da çalıştım ama seviye aşağılara çekilmeye çalışılınca haklı olarak sinirleniyor insan. Ben adam akıllı ciddi bi şekilde sorular soruyorken hanımefendiler olayı mahalle kavgasına çevirdi.Kaynak yapıyorsunuz ya gereksiz gördüm tepkinizi . Yani herkese açık platform die böbürleniyorsunuz da kendınıze gelince nie size ne oluyor moduna girdiniz .