- 6 Mart 2024
- 3.082
- 3.245
- 48
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Dediniz ya duşta şarkılar dınlerdı falanYa hahahahkocamı savunamıcam şuan, gerçekten o anda şaşkınlığımı korumak için ıkındım.
Ahaha zavallı adam ya sana cevap da veremeyince iki büklüm balon gibi sönüşü ellerinde hissetmiştirYa hahahahkocamı savunamıcam şuan, gerçekten o anda şaşkınlığımı korumak için ıkındım.
Bak sesli gülüyorumDediniz ya duşta şarkılar dınlerdı falanbu kez çıkana kadar tüm bildiği duaları okuyup gusül üstüne namaz abdestı de almıştır çok şaaapmasaydınız adamı
Hadi yine iyisin ,çocukluğunu hatırlattım sanaBen küçükken okula gelmıslerdi gösteri için bu fılmdekinin aynısını eşekte getırıp yapmıştı bu oyuncu :) aynı filmdeki gibi mınyon ama çok cana yakın efsane biriydi . Nası mutlu etmişti bisi sihirbazlar falan eskiye götürdünüz beni
Bak sesli gülüyorumdediğin gibi normalde 5 dk süren duş, yarım saat sürdü……..
Bak sesli gülüyorumdediğin gibi normalde 5 dk süren duş, yarım saat sürdü……..
kendi özelinizi açmayın, herkesin özelini fıtı fıtı okuyun.. o da yakışıksız hareket. sevmedim.Valla ben kendi özelimi size açamam kusura bakmayın. Burda konu açan sizsiniz sizden bahsediyoruz.
Valla ya canını yerim SenınHadi yine iyisin ,çocukluğunu hatırlattım sana
Yaralı mısın sanki birazcıkEşinizi konunun dışında tutarak birşeyler söylemek istiyorum. Öyle libidom yüksek falan diye övünmüşsünüz de sanki böyle olunca erkeklerin gözü hiç dışarılara kaymıyormuş da aldatılanların falan tek eksiği libidosunun düşük olmasıymış gibi konuşmuşsunuz.
Çok yaralı çoookYaralı mısın sanki birazcık
Canıııııım
İkizlere gebesin yoksa tirmala beni kaşı beni bayira doğru yatır beni derdim ama şimdilik sadece galp atıyomValla ya canını yerim Senın
Ay ben gusul alınca namaz almıyorum ki oyle de kılınıyor.Dediniz ya duşta şarkılar dınlerdı falanbu kez çıkana kadar tüm bildiği duaları okuyup gusül üstüne namaz abdestı de almıştır çok şaaapmasaydınız adamı
İkizlere gebesin yoksa tirmala beni kaşı beni bayira doğru yatır beni derdim ama şimdilik sadece galp atıyom
Normal de sünnetAy ben gusul alınca namaz almıyorum ki oyle de kılınıyor.
Şaka gbi yaÇok yaralı çoook
Bak burda sinsi sinsi yorumları okuyup, özelini kimseye anlatmayan bi abla var. Şimdi sana da musallat oluryasağım yok o yasaklar bebeğe bişey olursa birbirini suçlayacak vıcdan azabı çekecek potansiyeli olanlar için mikmike devam
Valla kardeş hem libidom yüksek diye övünüp hem de acaba kocama yetemiyor muyum diye konu açan kimse o yaralı bence.Çok yaralı çoook
Tövbe yarabbim hahaha ezan bile okuturum ben o korkuyla adamaNormal de sünnetama bunun ki zaman kazanma ve korkudur die şeytttimm
yasağım yok o yasaklar bebeğe bişey olursa birbirini suçlayacak vıcdan azabı çekecek potansiyeli olanlar için mikmike devam
Şeyyy ama bende libidosu yüksek biriyimBak burda sinsi sinsi yorumları okuyup, özelini kimseye anlatmayan bi abla var. Şimdi sana da musallat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?