- 11 Şubat 2023
- 9.815
- 1
- 21.751
- 268
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Ben olsam gülerdim yaTövbe yarabbim hahaha ezan bile okuturum ben o korkuyla adama
Normal de sünnetama bunun ki zaman kazanma ve korkudur die şeytttimm
Hahaha gurur tablosuŞeyyy ama bende libidosu yüksek biriyim
işte ıkındım gülmemek içinBen olsam gülerdim yanasıl dayandin ?
Abla derkenBak burda sinsi sinsi yorumları okuyup, özelini kimseye anlatmayan bi abla var. Şimdi sana da musallat olur
Son gülen iyi gülecek o bi kanamasından kurtulsunBen olsam gülerdim yanasıl dayandin ?
Yani neden uzatma gereği duyuyorsunuz ki bi kere terslendiniz çıkın gidin kadının konusunu bi salın . Nie kurcalıyorsunuz hâlâAbla derkenpeki teyze
Bak var ya, sabaaaa gadaaarSon gülen iyi gülecek o bi kanamasından kurtulsun
Çünkü ABLAMIZ işsizYani neden uzatma gereği duyuyorsunuz ki bi kere terslendiniz çıkın gidin kadının konusunu bi salın . Nie kurcalıyorsunuz hâlâ
Herkese açık platformda neyi okuyacağımı size mi sorucam avukat mısınız?kendi özelinizi açmayın, herkesin özelini fıtı fıtı okuyun.. o da yakışıksız hareket. sevmedim.
Elini atıp yıkamaya cesaret ederseBak var ya, sabaaaa gadaaarbi daha çükünü yıkarken bile aklına ben gelicem, o kadar..
Avukatım ABLACIM.Herkese açık platformda neyi okuyacağımı size mi sorucam avukat mısınız?
Bana yazılana cevap veriyorum size ne oluyor?Yani neden uzatma gereği duyuyorsunuz ki bi kere terslendiniz çıkın gidin kadının konusunu bi salın . Nie kurcalıyorsunuz hâlâ
Ben avukatım ya, o da benim avukatım çünküBana yazılana cevap veriyorum size ne oluyor?
Kaynak yapıyorsunuz ya gereksiz gördüm tepkinizi . Yani herkese açık platform die böbürleniyorsunuz da kendınıze gelince nie size ne oluyor moduna girdiniz .Bana yazılana cevap veriyorum size ne oluyor?
Şey diyomuşum, onu da ben hallederimElini atıp yıkamaya cesaret ederse
Temsili foto yukleyecektim, yuklenmiyorişte ıkındım gülmemek için
Aşırı merak ettim. Patlardım kesinTemsili foto yukleyecektim, yuklenmiyor
Şey diyomuşum, onu da ben hallederimsıfır risk
Ben sizinle değil konu sahibiyle konuştum o yüzden kusura bakmayın kimseyle bi derdim yok. Hiç çizgimi de bozmadan saygısızca konuşmamaya da çalıştım ama seviye aşağılara çekilmeye çalışılınca haklı olarak sinirleniyor insan. Ben adam akıllı ciddi bi şekilde sorular soruyorken hanımefendiler olayı mahalle kavgasına çevirdi.Kaynak yapıyorsunuz ya gereksiz gördüm tepkinizi . Yani herkese açık platform die böbürleniyorsunuz da kendınıze gelince nie size ne oluyor moduna girdiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?