- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
kiskanilir canim, asiri derecede kiskanc biriysen kiskanirsin. Kusura bakma ama ben esimin tvde orasi burasi görünen birine bakmasini istemem. Bunun güvenle hic alakasi yok, tabi bu benim fikrim. Esimi ona güvenmedigim icin kiskanmiyorum, esime güvenim sonsuz, simdiye kadar hic bir yanlisini görmedim ki ben esimle 2005den bu yana beraberim. Esimi cok seviyorum onunda beni en az benim kadar sevdigini biliyorum. Ama kiskanc biriyim, bunu degistiremem. Bu arada özgüvenimde yerinde cok sükür.
Senin tepkini fazla bulan bir bayan yorumu gördüm de şaştım kaldım..
Tüm yazacaklarım uçtu gitti..
Adam orada onun bunun videolarını izlemiş, güya arkadaşı bak demiş,o da bakmış garibim, kafatası boş ya hani onda beyin yok ya başkalarının dediği ile hareket ediyor..
Bu haltı yediğini eşi görünce de sinirleri boşalmış, eline ne geçirdiyse paramparça etmiş ve bu fazla görülüyor öyle mi?
Allah aşkına size göre erkekler her haltı yemeli, bayanlar da susmalı, normal bir şekilde ona yemek hazırlamalı ve üstüne üstlük her gece de hiçbir şey olmamış gibi beraber olabilmeli mi?
Siz neyin kafasındasınız?
Ya bırakın Allah aşkına, beni düşüncesi bile deli eder..
Konu sahibi arkadaşım sen ne yaparsın bilmem ama ben o kişiyle el olurdum, yabancı olurdum.. Ben yanında duramazdım.. Ömür geçiremezdim..
hey allahım özür mu diledin
keşke yorumları sonuna kadar okusaydım
bu arada neden özür diledin merak ettim. Daha doğrusu ne diye özür diledin. ...
Konu sahibi ayrıca kusura bakma ama
Özür dileyerek hata etmişsin
Ayrılmasan bile burnunu sürtmen olayın ciddiyetini vurgulaman lazımdı
Akabinde o gelip özür dilemeli ve bi daha olmayacak demeliydi vs.
Şimdi özür dileyen senken
Ben çok ders alındığını düşünmüyorum açıkçası
biraz törpüleyin kendinizi ya o ne öyle video izledi diye bu kadar harp edilir mi şaşırdım vallakarşılıklı güven sorununuzu çözün bence hayatı bu kadar kısıtlamayın birbirinize siz öyle tvdeki videodaki her kadını tehlike olarak görürsesniz adamda sizi ekmek almaya bile göndermez işte bi de özür dilemek zorunda kalmışsınızki bu en fenası.. bari tatlı tatlı trip ataydınızda eşiniz ilk adımı atsaydı kötü olmuş umarım bi daha böyle şeyler yaşamazsınız..
Her insanın olaylar karşısında tepkisi çok çok farklıdır.
En sakin insanın bile çıldırabileceği ya da davranışlarını kontrol edemeyeceği durumlar olabilir.
O nedenle neden böyle davrandın , neden işin içine şiddet karıştı diyemem.
Çünkü biliyorum ki ben de bu şekilde bir olay yaşasam çok sakin bir insan olan ben bile
nasıl tepki verirdim kestiremiyorum.
Ayrıca olay kıskançlığa getirilmiş de bunun kıskançlıkla ilgisi yok.
Madem normal bir durum neden gizli saklı iş yapıyor?
Bunu sorgulamak gerek.
Zaten şüphe uyandırmayan insanın peşine durup dururken düşülmez.
Fakat onca tepkiye rağmen özür dilemen olmamış.
Suçlu olan sen değilsin ki özür dileyesin.
Umarım bu olay eşinize ders olur...
bencede iraz fazla olmuş öncesinde bişeyleremi doldunuz acaba bilgisayarı kırdınız çekilseydiniz odanıza yeterdi sonra yavaş yavaş çıkarırdınız acısını:26:
bence hak etmiş canım tabi özürünü değil tepkilerinikendisi defalarca özür diledi söz verdi bi daha yapmicam izlemicem diye gönlümü almaya çalıştı akşama kadar ama tabi o sinirle benim gözüm hiç bişey görmediği için heryeri kırdım döktüm açıkçası kendi gururuma da yediremedim bu durumu oyüzden baktım her yeri çizilmiş kan içinde suratı fln o yüzden akşam sakinleştiğimde olayı biraz büyüttüğüm için kusura bakma ama bu konuda haklı olduğumu sende biliyosun dedim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?