- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Senin tepkini fazla bulan bir bayan yorumu gördüm de şaştım kaldım..
Tüm yazacaklarım uçtu gitti..
Adam orada onun bunun videolarını izlemiş, güya arkadaşı bak demiş,o da bakmış garibim, kafatası boş ya hani onda beyin yok ya başkalarının dediği ile hareket ediyor..
Bu haltı yediğini eşi görünce de sinirleri boşalmış, eline ne geçirdiyse paramparça etmiş ve bu fazla görülüyor öyle mi?
Allah aşkına size göre erkekler her haltı yemeli, bayanlar da susmalı, normal bir şekilde ona yemek hazırlamalı ve üstüne üstlük her gece de hiçbir şey olmamış gibi beraber olabilmeli mi?
Siz neyin kafasındasınız?
Ya bırakın Allah aşkına, beni düşüncesi bile deli eder..
Konu sahibi arkadaşım sen ne yaparsın bilmem ama ben o kişiyle el olurdum, yabancı olurdum.. Ben yanında duramazdım.. Ömür geçiremezdim..
hastalıklı bir durum çekirgee
hiç normal değil
Allah böyleleriyle karşılaştırmasın
x bi kişiden hadi kıskanırsında anne kardeşş ne alaka yaaa
acil tedavilik.
Adam orada onun bunun videolarını izlemiş, güya arkadaşı bak demiş,o da bakmış garibim, kafatası boş ya hani onda beyin yok ya başkalarının dediği ile hareket ediyor..
Bu haltı yediğini eşi görünce de sinirleri boşalmış, eline ne geçirdiyse paramparça etmiş ve bu fazla görülüyor öyle mi?
Allah aşkına size göre erkekler her haltı yemeli, bayanlar da susmalı, normal bir şekilde ona yemek hazırlamalı ve üstüne üstlük her gece de hiçbir şey olmamış gibi beraber olabilmeli mi?
Konu sahibi arkadaşım sen ne yaparsın bilmem ama ben o kişiyle el olurdum, yabancı olurdum.. Ben yanında duramazdım.. Ömür geçiremezdim..
Ben de biraz önce öğrendim şok oldum.Konu sahibi özür dilemiş bile.
ben eşimi kıskanırım ama tatlı sert öyle bensiz bi yere gidemezsin yapamazsın edemezsin izleyemezsin gibi değil o kadarıda normal yaa dışardaki herhangi bi adamdan farkı olsun yani
Benim söylediğim de bu.burda kimse kocan haklı tabii bakacak , bakmışsa ne olmuş demedi, insan okuduklarını doğru anlamalı önce..burda çoğu kişinin söylediği şu ; eşinin yaptığı hoş değil tabi ki bu sebeple tartışılır hatta bikaç gün küsülür vs ama bu kendini hırpalamalar, işi ailelere götürmeler e şaşırdı herkes..
bazı insan vardır gerçekten bunu bile kaldıramaz o zaman ayrıl kardeşim bu kadar olaydan sonra hala oturuyorsan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler tabi ki adama...
temel nokta şu; bu olaya bu tepki veriliyoır ve sonra evliliğe devam ediliyorsa yarın öbür gün bu adam daha büyük bişey yapsa tepki ne olacak acaba???
Kim özür dilemiş? Konu sahibi mi özür dilemiş?
Onca şeyi yapıp da özür dilemesi kadar saçma bir şey olamaz bana göre..
Madem yaptın, arkasında duracaksın..
Adam bunu bir defa da yapmamış..
Her tuvalete girdiğinde yapmış.
Yani bunu alışkanlık haline getirmiş..
İzlemeyen yok diyorsun, sen de her şeye emin olma böyle derim..
Uzmanların her şeyi doğru söylediğini mi zannediyorsun?
Şu kanseri önlüyor dediklerinde buna inanıyor musun gerçekten?
Siz normal görebilirsiniz, ben görmüyorum arkadaşım.
Senin başına geldiğinde sen dert etmezsin, konu sahibi dert eder, herkes farklıdır.
Demek ki senin yapın bu.
Ama bana göre de böyle anladın mı.
orası öyle kuzum zaten
ama eşlerin birbirine sorumsuzluk boyutuna gelmeyecek şekilde yaşam alanı bırakmasından yanayım.
eşim bazen erkek arklarıyla program yapar bende kendi kız grubumla,
ilişkinin sağlığı açısından böyle şeylere ihtiyaç var
şimdi gurbettesiniz daha çok bir aradasınızdır, ama ankarada olsa daha farklı olabilirdi.
tüm çevreniz eski muhabbetleriniz orada kaldı.
orası öyle kuzum zaten
ama eşlerin birbirine sorumsuzluk boyutuna gelmeyecek şekilde yaşam alanı bırakmasından yanayım.
eşim bazen erkek arklarıyla program yapar bende kendi kız grubumla,
ilişkinin sağlığı açısından böyle şeylere ihtiyaç var
şimdi gurbettesiniz daha çok bir aradasınızdır, ama ankarada olsa daha farklı olabilirdi.
tüm çevreniz eski muhabbetleriniz orada kaldı.
Amin.keşke yazdıklarımı öfkeli yanınızla değil, anlayışınızı kullanarak okusaydınız beni daha iyi anlardınız...
biz kadınlar, ''senin başına,onun başına,şunun başına gelince'' sözcüklerini çok severiz değil mi?
ama ateşe körükle gitmekte üzerimizede yok...
anlaşıldı ne dediğimi anlamak istemiyorsunuz bu yüzden bana değil, konuya dönün lütfen...
Allah insanları şaşırmasın...
Onu ben de anlamadım.ben de bu yorumunuzu bir arkadaşım gibi üzerime alındım
kendini parçalayıp ortalığı yıkıp çizikler atıp aileleri ayağa kaldırıp ne geçti eline
aynı şeyi kocası yapsa hemen "öfke kontrolü var psikoloğa görünsün" derdi burda bir çok insan
bu kadar büyük tepkiler yapacağına başka bir yol izleyebilirdi
birde özür dilemiş üstüne üstlük
haklıyken haksız konuma zaten gani gani düşmüş..
bu özür dilemek nedir hala anlayabilmiş değilim..
Ben kızkıza takılmaya bayılıyorum, evliliğim buna engel olmamalı
Aynı şekilde eşimde çocukluk arkadaşlarıyla buluşur istediği zaman
Tek başına ekmek almamaya gidememe o yüzden bana göre çok uç
Bi de hayat bu, kimse eşiyle kaç yıl beraber kalacak belli mi ( ama ayrılık ama ölüm, bizler için )
İş, güç, ziyaret, market, çarşı, pazar durumları ne olacak o zaman
ama kuzum evlilikten önce 9 sene Ankaradaydık o arkadaşlarıyla gezerdi ben kızlarla ya da karma arkadaş çevremle, üniversitedeki kız grubum 8-9 kişiydi bi yere gidince ben ille Yücelide isterdim 10 kız bide Yücelkimisi arkadaşlarınıda kıskanıyoda o bakımdan söylüyorum, spora giderdi sporda karma, sen orda ağırlık çalışıyosun bayanlar bi köşede koşu bandında ya da step vs yapıyo öyle bi yerdi, burdada gidiyo zaten, bizim huyumuz şudur: ararız ben şuraya gidiyorum şunlarla haberin olsun, o da dünya hali yani başımıza bi iş gelse birbirimizi nerde arayacağımızı bilelim diye, eşim dışarda iken o beni aramadan ben onu aramam, ben evde kıskanıyorum zaten özelliklede bilgisayardan oynadığı oyunlardan
valla canım taraflar seforummmm diye evlenmicek ben bunu bilir bunu söylerim, seviyosun tamam bide aklına sorarsın aklına yatıyo mu karakterleriniz ne kadar uyumlu, adam kendide kıskanç sadece konu sahibi değil ki, kendisi bakkala bile göndermicek ama gizli gizli video bakacak, çifte standart derler buna, açıkçası ben eşini bakkala göndermeyen adamın evine gitmem sosyal hayatta görüşmem konu sahibi benim kapı komşum olsa ev oturmasına gitmezdim mesela çünkü kişi işi kendinden bilir derler demek ki adamın içi pis ki karısını bakkala göndermeye bile çekiniyo kendisi sokakta gördüğü her kadına yollu gözüyle bakıyo demek ki
aynen pampaa,
kimi spora gider kimi alışverişe kimi arklarıyla sohbeti sever
bende kız kıza muhabbeti çok severim
tek başıma alışverişe giderim mesela
mutlaka bireysel zevklerimiz olmalı ruhumuzun beslenmesi için,
annelerimizin zamanında değiliz her şey o kadar değişti ki
bunlar olması gereken doğal davranışlar bence .
Kesinlikle
Evlendik diye kendimize duvar hatta duvarlar örmeye ne gerek var
Biz hala aynı kişiyiz sadece medeni durumumuz değişiyo
Zaten bu dayatmalar neden hep kadına yönelik onu da anlamıyorum
Evli barklı kadınsın artık giyimine dikkat et
Evli barklı kadınsın evini ihmal etme
Evli barklı kadınsın tek bi yerlere çıkma vs.
O kadar çok ki
Ben bu uydurma dayatmaları saçma buluyorum, alyansım dışında bi değişikliğim yok sanırım
Erkekler evlenince evrim geçirmiyo
Ellerini cebine koyup aynı kostümlerle aynı işe veya arkadaşlarla gezmeye gidiyo mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?