• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu ben mi büyütüyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim..

ben gizli saklı bişeyler yaptığını hissettiğim için defalarca sordum bak sen gizli saklı bişeyler yapıyosun dedim hatta aramızda aynen şu konuşma geçti videoları görmeden bi gün öncesinde telefonun sesinin kısık olduğunu farkedince niye tuvalette telefonun sesini kısıyosun dedim işte lafı çeviriyo ediyo napabilirim ki dedi bende gizli bi face açmışsındır dedim oda eğer face açmadıysam napıyorumdur dedi bende karıların kızların g.tüne bakıyosundur dedim oda güldü aynen öyle dedi sinirlendim ne diyosun sen be dedim oda ya şaka yapıyorum manyakmısın sen niye öyle bişey yapıyım dedi bir sürü konuştu ikna etti. Sonra duşa girdi bende telefonunu karıştırırken youtube deki üyeliğini gördüm ve telefonun geçmişinide siliyo. çıktığında tekrar sordum bak ben hissediyorum sen bişey yapıyosun doğru söyle dedim bu sefer yemin etti yemin ederim bişey yapmıyorum zaten öle bişeye halim yok vaktim yok diye ertesi gün sabahta videoları yakaladım. gerçektende tahmin ettiğim gibiymiş olay..

Bilgisayar genelde salonda duruyo bende orda olunca artık bilgisayardan pek bişey yapamıyo herşeyi telefondan yapıyo napacaksa..

her seferinde hemen arkadan dusa giriyor olmasi cok manidar:ssz:

Yalniz suphelerinde hakliymissin, bi insan bi sey yapmiyorsa neden hic usenmeden her defasinda butun gecmisi temizler ki ?

Yani yapacak bir sey yok o programi yukle bence. Ya da tuvalete kamera yerlestir tobe yarabbim:) hic kiskanc biri degilimdir ama ben olsam bu kadar net suphem varsa ne yaparder ogrenirim. Eve kamera bile koyarim tek basinayken napiyomus kaydederim

her seferinde hemen arkadan dusa giriyor olmasi cok manidar:ssz:

Yalniz suphelerinde hakliymissin, bi insan bi sey yapmiyorsa neden hic usenmeden her defasinda butun gecmisi temizler ki ?

Yani yapacak bir sey yok o programi yukle bence. Ya da tuvalete kamera yerlestir tobe yarabbim:) hic kiskanc biri degilimdir ama ben olsam bu kadar net suphem varsa ne yaparder ogrenirim. Eve kamera bile koyarim tek basinayken napiyomus kaydederim

duşa girmesinden şüphe etmedim çünkü hergün mutlaka duş alan biridir onlarla bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Bende onu düşünüyorum silmesini ilk başlarda dedim belki tesadüf oldu belki bana öyle geldi diye ama hep böyle olunca insan ister istemez şüpheleniyo.

Ben dışarı çıkamadığım için evde tek kalması mümkün değil malesef :) yapacak olduktan sonra her türlü yapar ben yakaladım diye hatta daha tedbirli olur aman yakalanmayım diye ama dedim ya Allah büyük başka hiç bişey diyemiyorum

duşa girmesinden şüphe etmedim çünkü hergün mutlaka duş alan biridir onlarla bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Bende onu düşünüyorum silmesini ilk başlarda dedim belki tesadüf oldu belki bana öyle geldi diye ama hep böyle olunca insan ister istemez şüpheleniyo.

Ben dışarı çıkamadığım için evde tek kalması mümkün değil malesef :) yapacak olduktan sonra her türlü yapar ben yakaladım diye hatta daha tedbirli olur aman yakalanmayım diye ama dedim ya Allah büyük başka hiç bişey diyemiyorum

bi sekilde karsima cikar diyorsan bekle. Benim de ters bi sey olduğunda mutlaka gelir önüme cok sukur. Ama gozunu ustunden ayirma. Boyle delil yakalarsan da fevri davranma sakin, gormezden gel bi sure ne telefonunu ne bilgisayari kontrol etmiyormus gibi yap. Birak telefonu,pcyi, hatta televizyonu:) ne isterse gotursun tuvalete. Sen ilgilenmedikce bi müddet sonra daha özensiz davranicak, gecmisi silmeyi unutucak filan.. Ama bunlar icin sabirli olman lazim biraz..

İnsallah yaniliyorsundur

bi sekilde karsima cikar diyorsan bekle. Benim de ters bi sey olduğunda mutlaka gelir önüme cok sukur. Ama gozunu ustunden ayirma. Boyle delil yakalarsan da fevri davranma sakin, gormezden gel bi sure ne telefonunu ne bilgisayari kontrol etmiyormus gibi yap. Birak telefonu,pcyi, hatta televizyonu:) ne isterse gotursun tuvalete. Sen ilgilenmedikce bi müddet sonra daha özensiz davranicak, gecmisi silmeyi unutucak filan.. Ama bunlar icin sabirli olman lazim biraz..

İnsallah yaniliyorsundur

inşallah yanılıyorumdur canım..

O hesabını ilk yakaladığımda da aklımdan geçirdim söylemeyim biraz bekleyim bakıyım daha neler izleyecek nelere bakacak diye ama o kadar sinirlendim ki tutamadım tabi kendimi. Söylediğimde bide onlar eski video eskiden izlemiştim diyo halbuki hesabı daha 1 ocakta açmış onu söyleyincede sustu bişey diyemedi kabul etti bu seferde ne var sanki bunda demeye başladı.. Ne günah işledim ki başıma bunlar geldi hiç anlamış değilim :14:

inşallah yanılıyorumdur canım..

O hesabını ilk yakaladığımda da aklımdan geçirdim söylemeyim biraz bekleyim bakıyım daha neler izleyecek nelere bakacak diye ama o kadar sinirlendim ki tutamadım tabi kendimi. Söylediğimde bide onlar eski video eskiden izlemiştim diyo halbuki hesabı daha 1 ocakta açmış onu söyleyincede sustu bişey diyemedi kabul etti bu seferde ne var sanki bunda demeye başladı.. Ne günah işledim ki başıma bunlar geldi hiç anlamış değilim :14:

Sen degil kaybeden o emin olabilirsn terbiyesz adam.Bende cok kiskamc biriym hatta benmki beni doktara gotrcekmis ;) nisanliyken tel gecmisini oda silerdi hadi nisanliydik nyse ewlendk smdi annemlere falan geliyorm bubtelefon gecmisi silinmeyeck diyorum wede silinmiyor tek tek silme onun telde yok tumunu sil yqpmasi lazim onada kiyameti koparcami bilio.sende ceza wer bacim o zaman neti kapatsin teldeki. ewdekini zaten hep yanindasn
bise niye izlmis merakmi etmis arkadas cewresimi denis ne bileyim ya.
ayrica esimiz meslektas galiba..
derin konular dedim ya bol bol dua et sabret

Sen degil kaybeden o emin olabilirsn terbiyesz adam.Bende cok kiskamc biriym hatta benmki beni doktara gotrcekmis ;) nisanliyken tel gecmisini oda silerdi hadi nisanliydik nyse ewlendk smdi annemlere falan geliyorm bubtelefon gecmisi silinmeyeck diyorum wede silinmiyor tek tek silme onun telde yok tumunu sil yqpmasi lazim onada kiyameti koparcami bilio.sende ceza wer bacim o zaman neti kapatsin teldeki. ewdekini zaten hep yanindasn
bise niye izlmis merakmi etmis arkadas cewresimi denis ne bileyim ya.
ayrica esimiz meslektas galiba..
derin konular dedim ya bol bol dua et sabret

ilk önce telinde internet yoktu o zamanda asayişte çalışıyodu gece arabada otur otur sıkılıyorum vakit geçmiyo herkes elinde telefon internete giriyo haber okuyo ben öyle oturuyorum demeye başladı internet paketi olan tarifeye geçecem dedi ne kadar gönlüm olmasada bişey diyemedim değiştirdi tarifesini. İşte telefondan istediği şeyleri siliyo gerisi kalıyo öyle olmasa yada geçmişi kaydetmesini kapatıyo bu seferde sorsam hani niye kayıtlı değil diye twittera girdim ordan bişeyler okudum der bu erkekler gerçekten çok fena bide bilgisayardan telefondan çok iyi anlayan biri oyüzden şimdi de bilgi işleme aldılar orda çalışıyo. Telefonundaki neti kapattırsam evdeki internetten yine bağlanabilir telefonla bu teknolojinin ilerlemesi hiç iyi olmadı bi yandan :50:

ilk önce telinde internet yoktu o zamanda asayişte çalışıyodu gece arabada otur otur sıkılıyorum vakit geçmiyo herkes elinde telefon internete giriyo haber okuyo ben öyle oturuyorum demeye başladı internet paketi olan tarifeye geçecem dedi ne kadar gönlüm olmasada bişey diyemedim değiştirdi tarifesini. İşte telefondan istediği şeyleri siliyo gerisi kalıyo öyle olmasa yada geçmişi kaydetmesini kapatıyo bu seferde sorsam hani niye kayıtlı değil diye twittera girdim ordan bişeyler okudum der bu erkekler gerçekten çok fena bide bilgisayardan telefondan çok iyi anlayan biri oyüzden şimdi de bilgi işleme aldılar orda çalışıyo. Telefonundaki neti kapattırsam evdeki internetten yine bağlanabilir telefonla bu teknolojinin ilerlemesi hiç iyi olmadı bi yandan :50:

Aynen benimkide arabada skldigi icin yaptu beswde war ewde net yok.. ama otoriteni koy ne demek silme de korktufn birseymi war bilmiyorm burnundan getir..
ayrica ne demek bakkala gondermemk biye bu kadar tawiz weriosun arkadslarmla cikcam de gez kafa dagit adam seni esirmi almis.

Aynen benimkide arabada skldigi icin yaptu beswde war ewde net yok.. ama otoriteni koy ne demek silme de korktufn birseymi war bilmiyorm burnundan getir..
ayrica ne demek bakkala gondermemk biye bu kadar tawiz weriosun arkadslarmla cikcam de gez kafa dagit adam seni esirmi almis.

burda hiç arkadaşım yok zaten kendi memleketimde değilim yaşıtım kimsede yok arada komşulara gidiyorum onlar geliyo o kadar. burnundan getiriyorum zaten lafımı çekmiyorum bi kaç gün önce yüzüne bakıyo şu yaptığına bak fln diyo söyleniyo bende iyi yapmışım onu gördükçe bi daha öyle bişey yapmaman gerektiğini hatırlarsın işte dedim. Çok bunaltmakta istemiyorum çünkü daha fazla üstüne gidince daha çok yalan söylemeye başlıyo. Tek başıma göndermiyo kendiside hiç bi yere gitmez canın nereye gitmek istiyosa ben götürürüm seni diyo yemeğe götürüyüm cafeye götürüyüm canın nereyi istiyosa oraya götürürüm der

burda hiç arkadaşım yok zaten kendi memleketimde değilim yaşıtım kimsede yok arada komşulara gidiyorum onlar geliyo o kadar. burnundan getiriyorum zaten lafımı çekmiyorum bi kaç gün önce yüzüne bakıyo şu yaptığına bak fln diyo söyleniyo bende iyi yapmışım onu gördükçe bi daha öyle bişey yapmaman gerektiğini hatırlarsın işte dedim. Çok bunaltmakta istemiyorum çünkü daha fazla üstüne gidince daha çok yalan söylemeye başlıyo. Tek başıma göndermiyo kendiside hiç bi yere gitmez canın nereye gitmek istiyosa ben götürürüm seni diyo yemeğe götürüyüm cafeye götürüyüm canın nereyi istiyosa oraya götürürüm der

ne gbi yalanlar

mesela telefonun sesi niye kısıktı diyorum önceden kısıktı diyo yalan söyleme açıktı hatta telefon çaldı diyorum ne bilim farkında olmadan kısmışım diyo yalan söyleme diyorum twittera girdiğimde bildirim geliyo ya şimdi sen o sesi duyarsın yanlış anlarsın diye kısıyorum diyo durumu kurtarmaya beni ikna etmeye çalışıyo ama başarılı olamıyo malesef. Geçende bilgisayarda yeni gizli pencere açmış netten ordanda nereye girersen naparsan yap bilgisayar kaydetmiyo bişey açacakken önüme çıktı bu ne niye açtın dedim ben açmadım sen yanlışlıkla açmışsındır dedi bende daha ne olduğunu bilmiyorum nası açıyım ben dedim bende bilmiyorum yeni görüyorum dedi bi yere gidecekti çıktı geçmişte bişeye bakarken google da yeni gizli pencere diye aratılmış ne olduğuna bakılmış akşam tekrar sordum niye yalan söylüyosun önceden bakmışsın ne olduğuna dedim onamı baktın sende diyo hani ilk defa görmüştün dedim ya bilmiyodum ne olduğunu öyle baktım diyo gelme üstüme diyo yani sıkıştırdıkça kendini kurtarmak için yalanlar söylüyo

Arkadaşlar google'a "abercrombie call me maybe" yazıp bir izler misiniz? Ben ilk izlediğimde dibim düştü. Sonra bir kaç kere daha izlemişimdir. Yani tabi tuvalete gidip izlemiyorum :) Demem o ki videoya baktı facebooka baktı uçmayalım.

Konu içinde ben kocamı o videolara muhtaç bir halde asla bırakmam diyen arkadaşların ise gözümde aldatılan kadınlara "ay seksi iç çamaşırlar giyiyor muydun" diyenlerden ya da tecavüze uğrayan kadınlara "o saatte o kıyafetle ne işin vardı" diyenlerden bir farkı yok. Her şey kadının suçu değil arkadaşlar.

Bahsettigin video muthismis :)

Burda kocama kucak dansi striptiz yaparim o da disarda bise yapmaz diyen kadinlara ben guldum sadece. Aldatmak sadece ahlak isidir, istersen salonun ortasina striptiz cubugu kur her gece tirman, ayni kadinsin sonucta, aldatacak adam yine aldatir. Aldatmaktan kastim video izlemek degil tabi.. Video izlemek normal bi durum zaten.

Kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum.. Eşim tuvalete önceden bilgisayarla giriyodu bişeyler okuyorum fln diyodu ben kızdım bilgisayarı götürmeyi bıraktı telefonunu götürmeye başladı bende telefonla giriyorum telefondan napacak bişey olmaz fln dedim ama tuvaletteyken telefonun sesini kısıyo ee durum böyle olunca şüphelenmeye başladım kaç aydır diyorum zaten sen gizli saklı iş çeviriyosun bişey yapıyosun ben biliyorum anlıyorum diye ama her seferinde ikna etti yok öyle bişey saçmalama dedi 2 gün önce yine aynı şey oldu telefonun sesini kısmış bende niye kıstın dedim ya farkında değilim öylesine dedi bende üstüne gittim yalan söyleme diye twitter a girdiğimde bildirim geliyoda şimdi sen yanlış anlama kimle mesajlaşıyo dersin sonra dedi..

Duşa girdi bende telefonunda oyun oynuyodum sonra internete girdim youtube de hesap üyeliği var benim bundan haberim yoktu onu gördüm telefonu kapattım koydum çıkınca yine aynı şekilde sen ne yapıyosun doğru söyle dedim yemin etti hiç bişey yapmıyorum zaten yapacak halimde yok vaktimde yok diye.

Sabah oldu işe gitti bende bilgisayardan youtube deki hesabına girdim herzaman kullandığı bi şifre vardı onu yapmış hesaptan geçmişte izlenen videolarıda görebiliyosun bi baktım pavyonda oynayan bi kadın her yeri gözüküyo o kadının 4 tane videosunu izlemiş başımdan aşağı kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım saat 11 de aradı öğlen eve gelecem yemek hazırlasana diye gel sen dedim öğlen geldi açtım bilgisayardan gösterdim bu ne diye bi şaşırdı sonra güldü ne var bunda olabilir diye öyle bi gözüm döndü ki bilgisayarı hızlıca çarptım ne var ne yok herşeyi fırlattım dağıttım bağırıp çağırıyorum geldi susturmaya çalıştı sinirimden boynundan tuttum boynu tümden çizildi kolları çizildi ben gidecem dedim giyindim üstümü geri işe gitmesi gerekiyodu ben gitmeyim diye kapıyı kitledi anahtarlarıda aldı gitti.

Akşam geldi ama ben hala sakinleşmedim gözümün önünden gitmiyo durmadan ağlıyorum daha bende çok gencim ailemin pek gönlü olmadığı halde evlendim başka bi şehire geldim. o yokken tüm iç çamaşırlarımı yırttım ona yaptığım hazırladığım hediyeler vardı onları yırttım resimleri fln her yer dağıldı geldi beni sakinleştirmeye çalışıyo başedemeyince saçımdan tutup çekti bende suratından tuttum iteledim suratına tırnaklarım geçmiş suratıda çizildi sonra ailelerin haberi oldu babası biraz kızdı sonra bana büyütme olayı abartma ne var bunda diyo kayınvalidem dersen oda ne var bunda diyo sanki suç bende gibi.. Olaylar baya karıştı bu sefer eşim tutturdu boşanacam diye..

Annemle konuştum annem eğer gelirsen mümkün değil bi daha göndermem seni ona göre düşün karar ver gelecem dersen gelip ben seni alırım ama bütün erkekler yapıyo bunu çıkıp gelince senin için hiç iyi olmayacak adın dul olacak dedi. Ben yine sesimi çıkarmadım oturdum ama durmadan ağlıyorum kayınvalidem arıyo kızım şöyle davran böyle davran şunu yap bunu yap sanki suç bendeymiş gibi kocama karşı ilgisiz biride değilimdir her zaman gider şakalaşırım durup durup öperim öyle boş bırakıp bi köşeye oturmam kayın babam arıyo içinde kötü bi niyet yok arkadaşı demiş bi bak diye oda bakmış uzatma bu kadar büyütme diyo. Onlara o kadar kolay geliyoki benim gururum incindi 1 günde 4 kilo verdim ağlamaktan bi hal oldum..

Dünde eşim geldi hiç bişey yokmuş gibi davranıyo konuşuyo iş yerinde yaptıklarını anlatıyo durmadan bişeyler söylüyo ama eskisi gibi davranamıyorum geliyo yanıma sokuluyo kokluyo öpüyo ama iş işten geçti videolar gözümün önüne geldikçe çıldıracak gibi oluyorum hiç bi karşılık vermedim. Sabah gel bugün seni yemeğe götürüyüm dedi yok canım istemiyo dedim hamburgeri çok severim ben o zaman eve hamburger söyleyim dedi gerek yok dedim peki dedi gitti sonra.

Biliyorum fazla uzun oldu ama o kadar canım sıkkın ki içimi dökmem lazımdı arayıp kimseye anlatamıyorum çünkü hemen başkalarına anlatıyolar bi akıl almam lazımdı olaylar normal bişeyde benmi abartıyorum yoksa yaptıklarımda haklılık payım varmı ??

Ve şunuda biliyorum ki ben açıp bi erkeğin resmine baksaydım çok daha büyük olay çıkacak ağzımı burnumu kırıp annemin yanına gönderecekti..

Okuduklarıma inanamadım :53: Eşinize şiddet uygulamışsınız resmen bence bi kaç trip ve naz edip bu olayı tatlıya bağlayabilirdiniz. Erkeklerin hormonsal içgüdüsü bunu engelleyemezsiniz sizi aldatırsa zaten o zaman çıkarın cıngarı . Kıskaçlığınızı şiddete dönüştürmeyin lütfen sende tv de bi erkek gördüğünde baklavalara bak çok da yakışıklıymş diyerk de intikam alabilirdiniz o da eşek değilse anlardı zaten hatasını . Bu olay çok büyümemeli takibide elden bırakmamalı tabi ki de :34:

Su bizim turk milletin erkek yapar, o erkek tabi yapicak, her erkek yapar, erkektir affet diyen zihniyeti anlamiyorum. Bizim bu insanlarimiz yuzune erkekler boye.

mesela telefonun sesi niye kısıktı diyorum önceden kısıktı diyo yalan söyleme açıktı hatta telefon çaldı diyorum ne bilim farkında olmadan kısmışım diyo yalan söyleme diyorum twittera girdiğimde bildirim geliyo ya şimdi sen o sesi duyarsın yanlış anlarsın diye kısıyorum diyo durumu kurtarmaya beni ikna etmeye çalışıyo ama başarılı olamıyo malesef. Geçende bilgisayarda yeni gizli pencere açmış netten ordanda nereye girersen naparsan yap bilgisayar kaydetmiyo bişey açacakken önüme çıktı bu ne niye açtın dedim ben açmadım sen yanlışlıkla açmışsındır dedi bende daha ne olduğunu bilmiyorum nası açıyım ben dedim bende bilmiyorum yeni görüyorum dedi bi yere gidecekti çıktı geçmişte bişeye bakarken google da yeni gizli pencere diye aratılmış ne olduğuna bakılmış akşam tekrar sordum niye yalan söylüyosun önceden bakmışsın ne olduğuna dedim onamı baktın sende diyo hani ilk defa görmüştün dedim ya bilmiyodum ne olduğunu öyle baktım diyo gelme üstüme diyo yani sıkıştırdıkça kendini kurtarmak için yalanlar söylüyo
canim bunari yapan adam kac yasinda Allah askina ? Nasil bir evlilik bu ya kari koca degil ev arkadasisiniz sanki :26: anlattikca daha da saglamlasiyi fikrim, esin hic masul degip maalesef ve bence sen bosuna suphelenmiyorsun.

Gizli pencere nedir arkadas:31:

Sıkıstırnca yalan soleyecegi kesin normal baska seyde yalan soyluyormu?

canim bunari yapan adam kac yasinda Allah askina ? Nasil bir evlilik bu ya kari koca degil ev arkadasisiniz sanki :26: anlattikca daha da saglamlasiyi fikrim, esin hic masul degip maalesef ve bence sen bosuna suphelenmiyorsun.

Gizli pencere nedir arkadas:31:

oda daha 23 yaşında canım.. işte herkes haksızsın uçmuşsun kaçmışsın sen naptın diyo ama daha olayların tam olarak iç yüzünü bilen olmadığı için onlara normal geliyo bu şekilde herşey birikti birikti biranda patladım ne yazık ki..

chrome kullanıyosan köşede seçeneklerde yeni sekme aç fln varya orda bide yeni gizli pencere diye bişey var orayı açınca açıklaması yazıyo zaten girdiğiniz siteler kaydedilmez şifreler kaydedilmez fln diye

Sıkıstırnca yalan soleyecegi kesin normal baska seyde yalan soyluyormu?

normalde denk gelmedim ama bi açığını yakalayıp sorduğum zaman tüm yalanları sıralıyo ne yazık ki. Ben safta hiç beceremem yalan söyleyi hemen dökülürüm gerçekleri anlatırım gerçi hiç gizli saklı bişey yapmadım bugüne kadar

normalde denk gelmedim ama bi açığını yakalayıp sorduğum zaman tüm yalanları sıralıyo ne yazık ki. Ben safta hiç beceremem yalan söyleyi hemen dökülürüm gerçekleri anlatırım gerçi hiç gizli saklı bişey yapmadım bugüne kadar

Erkek milleti neyseki sadece sıkısnca edioms benmki resmen keyfiye ediodu
birgin isten cikms kapinin onunde berberi war orda oturmus ucbes saat foto falan ceknmis banada rahatsz etmeyim diye isteyim dems tabiki ortaligi yiktm kurani kerime yemn ettirdm bundan sonra olmadi.. ama o zaman nisanlydik ewliyken rast gelmdem.... bence sende ciddi kons ciddi kns sesi kismak ney ya yasakla tuwaletw girmesini tuwaletengirilir mi ya titiz bi hanimi okarak midem bulandi ;)
gecmise gelince musteri hizmetlerini ariycam gecmisine bakcam de nendicek bakalim bem yaptm ara hic sknti yok dedi...
oysa musyeri hizmetlerinsadece hangi siteyengirdgni gisterio ayrintiyi gostermio

Erkek milleti neyseki sadece sıkısnca edioms benmki resmen keyfiye ediodu
birgin isten cikms kapinin onunde berberi war orda oturmus ucbes saat foto falan ceknmis banada rahatsz etmeyim diye isteyim dems tabiki ortaligi yiktm kurani kerime yemn ettirdm bundan sonra olmadi.. ama o zaman nisanlydik ewliyken rast gelmdem.... bence sende ciddi kons ciddi kns sesi kismak ney ya yasakla tuwaletw girmesini tuwaletengirilir mi ya titiz bi hanimi okarak midem bulandi ;)
gecmise gelince musteri hizmetlerini ariycam gecmisine bakcam de nendicek bakalim bem yaptm ara hic sknti yok dedi...
oysa musyeri hizmetlerinsadece hangi siteyengirdgni gisterio ayrintiyi gostermio

müşteri hizmetlerinde veriyolarmı girdiğin siteleri ? Nası oluyo ki ben şimdi arasam eşimin numarasını versem internette hangi sitelere girmiş desem öğrenebilirmiyim nerelere girdiğini ?

müşteri hizmetlerinde veriyolarmı girdiğin siteleri ? Nası oluyo ki ben şimdi arasam eşimin numarasını versem internette hangi sitelere girmiş desem öğrenebilirmiyim nerelere girdiğini ?

Ben kawga etmistm arayim herseyi ogrenelim kendime guweniyorm dedi.
sus dedimm aratmadm. ertesi ben aradim sordum ama sadece sordum hersey cikiuormu dedim ordakide sadece msela google face gbi cikio icerik yok dedi.
ama ben esime herseyi weriolar aradim dedim sorun yok ara aliym dedi..
guzel yapmak isteyem gider baskasnn telden yapar onu bunu birak gider pawyinda yapar.. adamin icnde olacak

Back