- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.377
- 723
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
ben gizli saklı bişeyler yaptığını hissettiğim için defalarca sordum bak sen gizli saklı bişeyler yapıyosun dedim hatta aramızda aynen şu konuşma geçti videoları görmeden bi gün öncesinde telefonun sesinin kısık olduğunu farkedince niye tuvalette telefonun sesini kısıyosun dedim işte lafı çeviriyo ediyo napabilirim ki dedi bende gizli bi face açmışsındır dedim oda eğer face açmadıysam napıyorumdur dedi bende karıların kızların g.tüne bakıyosundur dedim oda güldü aynen öyle dedi sinirlendim ne diyosun sen be dedim oda ya şaka yapıyorum manyakmısın sen niye öyle bişey yapıyım dedi bir sürü konuştu ikna etti. Sonra duşa girdi bende telefonunu karıştırırken youtube deki üyeliğini gördüm ve telefonun geçmişinide siliyo. çıktığında tekrar sordum bak ben hissediyorum sen bişey yapıyosun doğru söyle dedim bu sefer yemin etti yemin ederim bişey yapmıyorum zaten öle bişeye halim yok vaktim yok diye ertesi gün sabahta videoları yakaladım. gerçektende tahmin ettiğim gibiymiş olay..
Bilgisayar genelde salonda duruyo bende orda olunca artık bilgisayardan pek bişey yapamıyo herşeyi telefondan yapıyo napacaksa..
her seferinde hemen arkadan dusa giriyor olmasi cok manidar
Yalniz suphelerinde hakliymissin, bi insan bi sey yapmiyorsa neden hic usenmeden her defasinda butun gecmisi temizler ki ?
Yani yapacak bir sey yok o programi yukle bence. Ya da tuvalete kamera yerlestir tobe yarabbim:) hic kiskanc biri degilimdir ama ben olsam bu kadar net suphem varsa ne yaparder ogrenirim. Eve kamera bile koyarim tek basinayken napiyomus kaydederim