Yok artik! Insanlar artik gerçekten çildirmis. Millete ne özgüven kaldi ne partnerine karsi güven ve haliyle çok sagliksiz evlilikler, kisilikler ortaya çikiyor. Sen bir erkegin fotosuna baktin diye agizini burnunu kirar diye düsündügün kisi ile niye evleniyorsun? Bir kaç video bakti diye, güzelce konusmak varken bu ne siddet? Evde bir olay çiktiginda her zamanmi böyle davranilcak, hem sen, hem esin?
Gulo_D üyesinide pek anlamis degilim. Televizyondaki kadin kiskanilirmi be? Hani desen canli canli bir kadin, esin ile flört etmeye çalisiyor anlardim fakat bu kk'deki kadinlarin asiri kiskançligini asla anlamadim. Elbette disarda benden daha güzel, daha alimli kadinlar var. Esimdende daha yakisikli erkekler vardir fakat biz birbirimiz ile dis görünüs için evlenmedik ki. Dünyanin en yakisikli bir erkege bile benim gözümde benim esimin yaninda bir hiç cünkü esimi çok seviyorum, esimde benim için öyle düsünüyor. Yani kiskanilcak hiçbirsey yokki.
Artik kendinize güvenin! Karsinizdakine güvenin! Yani kisacasi, bu kadar piskopat olmayin!