Konut kredisi

ASLIZUHAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
60
32
Biz bi ev almayı düşünüyoruz. Bn su an çalışmıyorum paranin bi kısmı bnm tapuyu bnm üzerimi alıp krediyi eşimin üstüne çekebilir miyiz.acil net bi cvp verecek birileri varmı

Konut kredisi krediyi kullanan kişi adına mevcut koşullar (faiz oranı, kredi notu, piyasa koşulları vb.) dikkate alınarak düzenlenir ve uzun bir vadeyi kapsar. Bu nedenle kredi çekerken oluşan mevcut koşullar, değişen zamanla birlikte geçerli olamayacağı için konut kredisi farklı birine devredilemez. Bu uygulama yakın akrabalık bağı olan (anne, baba, çocuk, eş vb.) kişiler için de geçerlidir.

Biz bi ev almayı düşünüyoruz. Bn su an çalışmıyorum paranin bi kısmı bnm tapuyu bnm üzerimi alıp krediyi eşimin üstüne çekebilir miyiz.acil net bi cvp verecek birileri varmı
Hayır krediyi kim çekiyorsa tapu onun üstüne tatlım

canım bunu neden istiyorsun bilmiyorum ama zaten farketmez ki evlendikten sonra edinilen mallar kimin üzerine olursa olsun karı ya da koca ortak mal oluyor

2 gündür uğraşıyoruz vermiyorlar sanki sorun çıkarmaya uğraşıyorlar alacağımız evi ipotek gösterdik bankaya parada attık kp emekli üstüne çekecektik evde çalışan birini istediler kaynim ise yeni başladığı için olmaz dediler 6 aylık falan olmalıymış.Bende kp üstüne olacak diye sıkıntı çıkardım ama mecbur canım kimin üstune çekersen onun üstüne tapu

Hımm anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…