Konuşmaya gittim pişman oldum :(

Ayy cok uzun ama hep kendinizi anlatmişsiniz B kişisinin sizin hakkinizda soylediklerinden hic bahsetmeyip "bunlari bunlari yaptilar" şeklinde atlamişsiniz.
Eşinizin yeni dogum yapmiş birinin cocuguna kafasi yamuk mu vs seklinde yorum yapmasi bile tek başina sinir bozucu hala durduk yere alindi vs diyorsunuz. Kim bilir baska ne muhabbetler dondu.

Kafasi yamuksa doktor var degil mi bildigim kadariyla bebekler duzenli olarak doktor goruyor. Bir sorun olsa once anne babasi farkeder, sorun olsa doktor soyler nebileyim.
Gerisini okumadim zaten kimse durduk yere size tavir almiyordur bence.

Yarısını okumadım c kişisi b kişisi beynim yandı valla benle konusmak isteyen konuşur istemeyen konuşmaz hiç umrum olmaz beni umursamayani ben hiç umursamam o kim ki onu adam yerine koyayimda canımı sikayim valla hayat bu kadar kendinizden başka kimseyi önemsemeyin

Lohusa evine gidip dangul dungul konuşmuşsunuz ama biz kötü niyetli değildik diyorsunuz ilginç. Koca insanlarsınız, yeni doğmuş bebeğin kafasına yamuk, beşiğine ucuz vs demek çok yersiz ve saygısızca. Benim de bir arkadaşım böyle patavatsızca konuşuyor. Konuştuklarınıza dikkat edin, bana ne sizin niyetinizden. Niyet mi okumaya çalışacak insanlar? İletişim becerileriniz aşırı düşük değilse söylediğiniz lafların gideceği yeri hesaplayın bir zahmet.

… cikmis derler ya. Oyle olmus sanki. Tavir alma ama mesafeyi koru herkesle.
bu park beşik ucuz bundan alma
Insallah boyle bisey demedin

Bebeginiz bu kadar kucukken bunlara kafa yorabilmenize hayran kaldim. Sizin uykusuz, yorgun falan olmaniz lazim degil mi?

Bu üçlü beşli yedili çiftler halinde arkadaş grubu olma olayını kafanız nasıl kaldırıyo ya ben aynı anda 2 kişiden fazla insana asla katlanamıyorum valla helal olsun öncelikle. Probleminize gelince, yeni doğum yapmış birinin evine gidip bebeğin yamuk, mobilyan ucuz falan derseniz tabii ki sıkıntı çıkar. Eyyorlamam bu kadar. Hayırlı forumlar dilerim.

Hepsini okudum. B dengesiz. Adam gibi konuşsun kırıldıysa, çok dizi izlemiş herhalde. Entrikalar filan.
B' ye selam verin geçin ortamlarda.

Vala en yakınım arkadaşm doğum yapsam evime gelse yok cocuğun kafası yamuk mu! bu beşik ucuz bundan alma gibi gib konuşsa ben o günden sonra muhattap olmazdım. B kişisi intikam istemiş cok gereksiz olmuş. Ben olsam engeller geçerdim yani k.bakma dibine kadar haksızsın

B nin yöntemi tartışılır ama çok ta haksız değil açıkçası. Karı koca lohusa kadının (dünyadaki en tehlikeli türdür lohusa) evinde,milletin yanında langir lungur bebeğe kadar herşeye kulp bulmussunuz. Ama bizim içimiz temiz diyorsunuz. O da aynısını size yapmak istemiş.
Boyle kalabalık kadın arkadaş gruplarında hep olur böyle şeyler akışına bırakın zamanla düzelir yada iyice bozulur.

Birde gittiklerinde kadin lohusaymis heralde. Bencede cok ayip butcesi ona yetmistir niye ucuz diyorsunuz. Size az bile yapmis kadin kendinize ayni sey yapilinca nasil uzuldunuz. B hakli ben olsam sizle asla bidaha konusmam

O kadar boş konular ki. Gerçekten gereksiz. Hayat bu degil ya. Bence iletişimi azaltın. Fazla yüz göz olmaktan olmus.

İnsanların en hassas olduğu dönemde en hassas olduğu varlığa yamuk demek iy niyetli bir hata değil; bildiğin kabalık ve kalpsizlik. İnsanların ellerinde olmayan maddi imkanlarla yetirmeye çalıştıkları beşiğe ucuz demek de hata değil; bildiğin halsizlik. Ben o kişinin yerinde olsam o gece silerdim sizi, açıklamanızı filan da dinlemezdim çünkü bunları söyleyebilen insanlar yarın başka nazik bir konuda gene aynı şeyleri yapar. Ayrıca niye iyi niyetli olduğunuzu düşünmesi gerekiyor ki neden sizin ruh halinizi anlamaya çalışsın siz bu kadar anlayışsızken. Ha karşınızdaki kişiler de ağır kinciymiş intikamını böyle almış. Ödeşmişsiniz. Bundan sonra merhaba merhaba der geçersiniz daha ötesi olmaz olmasın da zaten iki taraf için de

B kişisini anlıyorum. Bence o haklı. Ve bence uyum kuramıyorsanız zorlamayın ya da b kişisi alıngan bi tip ona karşı daha yumuşak ve ince davranıp kırılmaması için ugrasın ya da boşverin

Kimse yanlış anlamamış ki, durup düşünüp yeni doğan bebenin kafası yamuk denmiş bunun neresi yanlış anlama? Seslenip gel bak bu beşik ucuz sen bundan alma denmiş bunun neresi yanlış anlama? Siz ağzınıza geleni söyleyebilirsiniz hiç düşünmeden tartmadan karşı taraf alttan almak zorunda ama aynı davranış size yapıldığında onlar kötü insan oluyor ne güzel dünya ya
Bir de çayınızı içti öyle mi bir buna laf etmemiştiniz bir bardak çatın lafını da yaptınız bravo siz hiç onun evinde yiyip içmediniz çünkü bu güne kadar dimi çaysızlıktan ölmek üzereyken lütfettiniz hayatını kurtardınız sanki
Karşı taraf az bile yapmış doğurur doğurmaz dost sandığım insan gelecek bebeğime kafası yamuk diyecek beşiğimi gösterip bu ucuz siz almayın deyip küçümseyecek bende minnoş minnoş üzülecem mümkün değil onu onca milletin içinde rezil eder evimden kovardım siz yine ılımlısına denk gelmişsiniz

Siz biraz patavatsız geldiniz bana. C ise fazla sinsi. Baya sinsi ama. B kişisinin kv sinin sevmediği kadar var.
İkisi ile de araya mesafe koyun hatanizi anlamis özür dilemissiniz. B hırs etmiş size karsi. Yakında ikisi de bozusur demişti dersiniz ama aradan sizin çıkmanız lazım biraz. Bu olayın modası geçmeli
Bir de yakında eslerinizin de arası bozulur birkaç yıla onlar da görüşmez zaten.

Fazla samimiyet,çok görüşmek bunlara sebep olmuş. Kimseyi kaynanasına şikayet etmeyin,gereğinden fazla samimi olmayın,merhaba merhaba devam edin ilişkinize ama küsmeyin de. Gereksiz muhabbetler bunlar

Üçünüzde birbirinizle arkadaş filan değilsiniz, sadece eşler ve kayınvalideler nedeni ile mecbur kalıp arkadaşlık yapmışsınız, bilinçli bir arkadaşlık seçimi değil bu. Uzatacak bişey yok, herkes ile sınır ve saygınızı koruyarak hayatınıza devam edersiniz. Hayatınız var sizin, mecburen arkadaşlık yaptığınız kişilere bu kadar anlam yükleyip kendinizi üzmeniz saçma.

Konu bayagi karisik a b c matematik denklemi gibi bi konu. Yeminle gonullu kamu hizmeti bu.

Konu sahibi irtibat nasil kesemiyorsunuz? Sizin bilginiz disinda bu kişilerin yanina mi goturuluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…