Konuşmaya gittim pişman oldum :(

Hic bisey yapmaya gerek yok. Ortamlarda gormezden gelmek yeterli. O herkese sorulmadan anlaticaktir. Sen insanlar sana sorarsa anlatirsin. Bu arada birinin evine gidip yanindaki diger kisiye bu besik ucuz bundan alma denmez. O konuda cok ayip etmissiniz

hiç muhattap olma, gez toz başka arkadaşlarınla story at. eşin de üzülmesin yani bu ne yaa gitsin görüşsün o arkadaşlarıyla

İYİKİDE KISA KISA ANLATMISSIN CNM YAA VALLAHİ SIKILDIM YARIDA BIRAKTIM

sizi kıskanıyorlar her kelimenizi ezberlemişler aranızda sandığınız gibi samimiyet yokmuş ikisiyle de mesafe koyun.eşinizin kafası yamuk mu demesi baştan söylemesi kötü anlamda değil sürekli bir tarafa mı yatırdınız anlamındadır..her lafınızı ezberleyen kişilerden size arkadaş olmaz ben bunu gördüm hiç aklıma gelmeyen şeyleri unutmamış

valla sizde pek masum gelmediniz bana, ayıp söylediğiniz şeyler, sizde lohusalık geçirmişsiniz insana lohusayken yapılan söylenenler asla unutulmuyor, bence mesafe iyi gelecektir size, siz masum masum anlatmışsınız ama çokta masum gelmedi bana olaylar.

Oturdum ve okudum konuyu. B'yi haklı buldum, ve bana göre kötü niyetli olan tek kişi sizsiniz konuda. Bilerek veya bilmeden ama iyi niyetli olmadığınızı görüyorum. Eşinizin yaptığı patavatsızca söylemlere hiç girmeyeceğim bile, ayıp ya. Gidilen evde, ev sahibi yanında eşyayı aşağılamak nedir? İlla yorum yapmak isterseniz, gidin evinizde yapın yani. Ev sahibini niye rencide ediyorsunuz. Bebeği doğmuş, odasını yapmış mutlu bir an yaşıyor orada, gelmiş moralini bozuyorsunuz. İyi niyetli insan nerede ne söylenip söylenmeyeceğinin bilincindedir.

İçten özür dilediğinize de inanmıyorum asla. 1 ay geçmiş aradan, koskoca 1 ay. Ki bu süreçte ortak alanda bulunmuşsunuz, konuşmuşsunuz yine de ve hala özür yok ortada. Ama ne zaman ki C, B ile konuşmuş, B'yi haklı bulmuş ve konuşun bence demiş, davet edip bir özür dileyesiniz gelmiş. Üçlü arkadaş grubundan dışlanan olmak istemediniz yoksa 1 ay sürmezdi bir özür dilemek. B'nin davranışını normalde desteklemem ancak siz biraz hak etmiş gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…