Konuşmaya gittim pişman oldum :(

Okuduysaniz ozetleyin hayriniza
üçlü arkadaş grubunun hepsi hamileymiş. Hormonlar tavan yapmiş işte. Bebeği doğunca sorular sormuş hamile olan. Onun sorduğu sorulara alınmış , sonra konu sahibi doğum yapınca diğer arkadaş evine gelip intikam almış ters davranmış

Bunların kocaları ve kv arkadaş olduğu için de konu sahibi irtibatı kesemiyorum diyor. Ne yapayım diyor

Heee anam ne güzel dertler var. Allah büyük dert vermesin. Samimi olmadan görüşme diye birşey var

Siz gidip kendinizi acıklamışsıniz ve özrünüzü dilemişsiniz. Onun da size karşılık olarak "tamam, önemli değil. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben de bu sebeple sinirimden yapmıştım o zaman sen de kusura bakma" tarzınde konuşup olayi kapatmasi gerekirdi. Eğer hala tüm bu açıklamalara ragmen dikine dikine gittiyse ve hala soğuk davranmaya devam ediyorsa çok da şey etmeyin bence. Ben olsam durumu eşimle paylaşırdım ve bir daha ayni ortamda bulunmamizın saglikli olmayacagini soylerdim. Kendi arkadasiyla buluşup otursun illa kombine takılmanız şart değil. C konusunda da bir sıkintı görmedim açıkçası, onunla arkadaşliginizi devam ettirmemeniz icin bir sebebiniz yok.

Bebeğin kafasi yamuk bu beşik ucuz ne demek.kusura bakmayin ama B gayet hakli.Bebegin kafasi yamuk olsa dahi söylenirmi birinin evine gittiginizde ordaki bir eşyanin fiyatina küçümsercesine ucuz demek.kim bilir ne kadar kırılmıstır Hatta arkadaşınız C dahi ona hakvermis.tamamen hatalisiniz.artik oluruna birakin ben olsam sizinle gorusmek istemem

Mesela söyle bir durumda var instadan beni silmiş numaramı da silmişti ben mesaj atıp görüşmek isteyince numaramı kaydetmiş ama hala instada birbirimizi eklemedik. Şimdi whatsap da hikayelerimi görüyor bende onunkileri öncesinde göremiyorduk. Sizce bende tavır alıp numarasını şimdi silmelimiyim? Yoksa dursun mu

B ile arana mesafe koy. O an bunlardan rahatsız olduysa bile daha sonra konuşmalıydı onun yerine intikam çalışmaları filan cok saçma 5 yaşında misiniz? C ye neden tavır koyduğunu anlamadım kız ikinizden birini seçmek zorunda değil ikinizle de arkadaşlığını sürdürmek isteyebilir.

Numara silmek çok çocukça bir davranış yapma bence.

çünkü C sanki barismak istememizi istemiyor gibi bi tavrı vardı. Ve B bir takım olayları evine gidip anlattığında C nin aslında bazı şeylere kırgın olduğunu söylemiş benden için. Ama c ye sordum öyle bisey yok dedi biraz iyi niyetli gelmedi bana çünkü

Çocuğun kafası yamuk yatış pozisyonundan mı bizim de olacak da?? Mantık ne kadar dogru? Sizin de onların da yaptıkları çok itici. Hiç bir şey yapmayın artık. Olanlar olmuş bağlar kopmuş.

Numara silmek çok çocukça bir davranış yapma bence.
Bence de. Neden numaramı sildin keşke önce bana söyleseydin sebebini sorsaydın evime geldiniz eşinle neden böyle dediniz neden beni kırdınız deseydin dedim niye heryerden sildin ki önce dedim. İste falanca kişi de hesabımda ekli ama benim için bi önemi yok silmedim onu ama sen önemlisin seni sildim dedi cevap olarak

Çocuğun kafası yamuk yatış pozisyonundan mı bizim de olacak da?? Mantık ne kadar dogru? Sizin de onların da yaptıkları çok itici. Hiç bir şey yapmayın artık. Olanlar olmuş bağlar kopmuş.
Aslında kocam boş bogaz değil o kelimeydi diyecek biri de değil nasıl oldu dedi bizde şaşkınız. Üzüldü zaten baya niye demişim diyerek

Çok karışık ve uzun ama okudum B kişisi aşırı kötü kalpli bence onunla merhaba merhaba devam et sanki olmazsa olmaz biri neden bu kadar taktın ki bu olayı? Kayınvalidesine neden kendini açıklayacaksın ki illa bir gün konusu açılır sen de kendini açıklar aklanırsın. Kendi eşine ve kayınvalidene de anlat bu olanları Polyanacılık oynama ya kötüye biraz kötü olmak lazım sen de onu görmezden gel

Üzüldüm acıkcası, belkide hamılelık sırasında fazla duygusaldı her sozunuze alınması bunu gösteriyor, siz kötü amaclı dememiş olabilirsiniz, ama kendisi yanlış anlamaya musait biri belli ki, mesafenizi koruyun, bir araya gelsenizde selam alıp verırsınız, belki hatasını fark eder (sanmıyorum gerci).

Yanlış anlamasi cok normal Lohusa sonuçta orada hiç bir problem yok onu üzdüğümüz için çok üzüldüm el kadar bebeğine laf söylemiş gibi olduk vok çok üzüldüm. Sadece evime bu kadar kötü bir niyetle gelip aynısını bile isteye yapması çok etkiledi beni ben ona o niyetle gitmedim çünkü

Sizde, karsi tarafta sıkıntılı. Kimsenin cocuguna kafasi yamuk mu diye sorulmaz. Bir ton kaynak var, okur bilgilenirsiniz. Almak istedigi besik icin "ucuz" denmez, parasi ona yetiyordur, onu begenmistir, küçümser gibi konuşmuş.
Karsi tarafta biriktirip biriktirip yanlis sekilde ofkesini kusmuş. Sende kotu hisset diye boyle sacma seyler yapılmaz. Hakkinizda en dogru olan birbirinizle gorusmemeniz

Biz farkında olmadan bilerek isteyerek dememişiz yanımızdaki olan kişiler bile farkında değil özrümü zaten ayriyeten diledim bunun için. İnsanlar ywnlis anlamaya çok müsait lohusa döneminde bende aynı yoldan geçtim buna diyecek hiç bir sözüm yok. Sadece kendini biriktirip bu şekilde gelmesi hem benim çayımı içip hem de bi yandan diğer kızların insanların yanında rencide etmesi ti ye almaması cok kötü etkiledi beni. Allah bu denli kötü niyetli insanlardan uzak tutsun gerçekten aylardır kendi kendimi yedim bu denli kötü niyetli düşündüğünü bilseydim evine ayağına kadar gitmezdim

Fazla alınganlık fazla umursama fazla naz fazla kırgınlık fazla gereksiz muhabbet fazla lackalasmak hepsi var konuda bu fazlalari en aza indirirseniz bir problem kalmaz fazla muhabbet tez ayrılık getirir . Kimsenin nazını çekmeyin

Burada hep yazılan bir şey var kadınlar hamileyken ve lohusayken yapılanları asla unutmazlar diye. Önce o doğum yapmış üstelik siz de hamileymişsiniz halinden anlamanız gerekirken unutulmaz gaflara imza atmışsınız. Hemen ardından aynı gün de özür dilememişsiniz. Ki özür dilemek erdem olsa da bazı durumlarda affolunmuyor maalesef. Özrünü kabul etsem de yaptığı döneme göre hareketini asla affetmeyip görüşmediğim insanlar da var. Sonradan sizi gelip üzmesi bana göre yanlış ama açıkcası hak da verdim. Ben yapmazdım ama yapılmasına da çok çok kötü diyemiyorum belli ki içine oturmuş kadının. Bundan sonra bu ilişki dikiş tutmaz zorlamayın. Herkesle yakın olmanız da gerekmez görüşmeyin olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…