Konum geldi kıazzzz :D

Büyüğüm 18 aylıkken iş başı yapmıştım, 22 aylıkken hamilelik, uzaktan çalışmax pandemi derken 1.5 yılı geçti, evdeyim. Şimdi ücretsizdeyim. Bu ekonomik şartlarda ufaklık 2 yaşa gelmeden çalışmam pek mantıklı gözükmüyor. Aldığım bakıcıya gider, memur olduğum halde. Yani mecburiyetten evdeyim. zorunda olmasam çalışırdım, çünkü evde durmak canımı sıkıyor, bana göre değil.

Son düzenleme:
Allah razı olsun
2 yaşında iken çalışmaya başladım 4 yaşında şu an yapışık ikiz gibiyiz bubendegilim

Cok tatlısın öncelikle:)Güldüm cmrtsi bebemi anama kitlemis,ise gelmisken:)
Allah da seni güldürsün:)
Bebe kac yasında?
2 den sonrasını evde tutmaya gerek yok bence:)
Krese verilebilinir.
Ayrıca calısmak sadece para kazanmak değil.
Sosyallik,insanlıga(özellikle dogumdam sonra pijamaları cıkaramadıgımızı düsünürsek)dönüs,yasama sevincini yeniden kazanma benim icin :)
Ben evet derdim:)

Çalışan annelerin çocukları annelerinden kopuk mu oluyormuş? Tam tersi olmasın? Ücretsiz izin, rapor falan almadan işe başladım, aramızdaki bağ ikisiyle de gayet sıkı. Çok mutlu çocuklarım var bana çok bağlılar ama bağımlı değiller. Babalarıyla ya da anneanneleriyle ben yokken kalabiliyorlar.

Çalışırdım.calisiyorum.3 tane çocuğum var. Kreş yaşına geldiğinde ver hemen. Kremler daha uygun fiyat sanki. Zaten zaman su gibi akıp gidiyor.
Bi zaman sonra bakıcı kreş masrafı olmayacak ki

Evet ben de bu süreci yaşayıp göreceğim yıllardır kendi paramı kazanıyorum babama bile harçlığım bittiğinde söyleyemezdim bakalım nasıl olacak nasıl hissedeceğim bu konuda zorlanacağım galiba

Aminnnnnnnn
Bebem 10 aylık Sanırım ben 2 yaşı beklemeliym. O zaman geldiğinde ameliyatla aldırırım pijamaları üstümden

Çalışırdım.calisiyorum.3 tane çocuğum var. Kreş yaşına geldiğinde ver hemen. Kremler daha uygun fiyat sanki. Zaten zaman su gibi akıp gidiyor.
Bi zaman sonra bakıcı kreş masrafı olmayacak ki
Bakıcılar en aşağı 5 bin diyor burada ki hatunlar onu versem bana ne kalacak ki ?

Çalışmak en çok sana yarar kızçenlede arana nedem soğukluk girsin 7bin gayet güzel bi para anne olmak demek 7/24 köle olmak demek değil çalişmak eminimki sana çok iyi gelecektir istiyorsan tabi
Ha bide arkadaşınla karşılaşmana biz karma diyoruz eşimde zamaninda sen şişmansın seninle çıkmam demiş bir kıza obez bir kadınla evlendi hatta bana hep şey derdi bence benim ahım yüzümden sen zayıflıyamıyorsun bende dedim bari midemi aldırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…