Konu yine mutsuz evlilik :&

Siz boşanmayı düşünmediginiz için sadece verebilecegim fikir
Ailesi hakkında konuşmayın.
Annesi babası oldugunu degişmeyeceklerini kendinize telkin verin.
Eşiniz anneci degil aslında
Hepimiz anne babamıza deger veriyor önemsiyoruz.
Eşiniz sadece ailesinin arkasına sıgınıyor huzursuzluk çıkarmak size laf söylemek için

böyle adamlarla ailesi için kavga etmiceksin, siyasi olucaksın ve çaktırmadan kendine bağlamanın yollarını bulacaksın..bağımlı bir insan çünkü, kendi başına bağımsız hareket edemiyor.

ben zaten hic bi zaman senin annen sunu yaptı diye kavga etmiyorum kavgayı o çıkarıyor mesela ben hamileyken ablaları annesine kahvaltı ya gitmiş eşimde o an aramış onlarda kahvaltı ediyoruz demis.. Eşimde isimsizi de aradınız mi demiş kaynanamda yok oğlum kız hamile sürekli başı ağrıyor bu aralar bi jac yere çağırdığımizda hastaydı bizde çağırmadım (o ara hep migrenim tutuyordu hamile olduğum için ilaçta alamıyordum,) bunu dedi diye geldi evd3 benle kavga etti neymiş beni aralarına almıyorlarmış bunun suçlusuda ben misim kendimi sevdirememisim beni gelinleri olarak görmüyorlarmış simdi gelde bu adama karşılık verme

bu adam kaç yaşında? Çocuk gibi tavırları
29

ailem her konumda arkamda olur.. Evet onlar ailesi ama hala bizimde bi aile olduğumuzu anlamıyor

Aileniz de destekmis size ne güzel, şu an sadece kendinize eziyet ediyorsunuz boyle yaparak. Çocuklarınız da kucukmus kolay alisabilirler bosanmaniza

haklisiniz bi cesaret etsem

sonuçta 7 24 kavga etmiyorsun kadınların çoğu yaşıyor o durumu ama yine de evliliğini surduyor..

evet öyle malesef

aaa oğlunu ilk sıraya koymuş hain evlat:)

Dualarım sizinle olacak ama anne sen dersen boşanacağım diyenden de adam olmaz kusura bakma..

malesef öyle haklisin ne diyebilirim ki
En büyük şansınız aileniz.

Aslında bir adım atsanız ayrılmak için gerisi gelecek. Çocuklar küçük kolay alışır. Dedeyi baba yerine koyarlar hatta.

Kocanız anneci değil ruh hastası.
Kendisi normal olmadığı için sizin de mutsuz olmanız için bilerek yapıyor.

Asıl çocuklarınızı düşünüyorsanız ayrılmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…