- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
- Konu Sahibi isimsiz965
-
Öncelikle herkese merhaba..
Daha önceki konularımda bahsetmiştim konu yine esim.. Ben 18 yaşında görücü usulu evlendim.. Simdi biliyorum yorumlar alacağım ne acelen vardı 18 inde evlendin.. Çok haklılar birşey diyemiyorum ama sunu belirteyim insan, o zaman anlayamıyor sanki evlilik çok basit evcilik oyunu gibi su facebook ta instagram da gördüğümüz mutlu aile pozları insan zannediyor hep öyle.. TOZ PEMBE.. birde kör kütük aşık bile evlenmedim desem ki gözüm aşktan kor oldu evlendim..
KOCAM TAM BİR ANNECİ bu sorunu yasayan kişiler eminim ki ne demek istediği mi fazlasıyla anlar.. Evliliğimizin ilk zamanları iyiydi yaşının da verdiği heyecanla anlamadım zaten hemen hamile kaldım 1 aylık evliyken , ama sonra esim değişmeye basladi,, Yeni evlendigimizde babası hastalanmıştı ve ameliyat oldu esim bizde kalabilir mi diye sordu önceleri bu şekilde olan adam , vay annemler herkesle gülüp sakiyorda niye bize gelince gülmüyorlar yok iste sen yakin davranmıyorsun vs vs klasik aileci koca iste .. Sırf ici rahat etsin diye ailesi geldiginde yemek bile yesek foto çekip atardım ki bak mutluyuz görsün diye ama içindeki şüpheci tavır geçmek bilmedi oğluma hamileligim doğumum kavga ile gecti.. Birde kaynanamlarin ev borçları vardı her gittiğimizde iste borcumuzu ödeyemiyoruz diye söyleseler eve gelir biz kavga ederdik (bizde o zaman ev aldık borç ödüyoruz) sürekli kavga sürekli kavga gitmeye korkardım hafta sonu gelince.. Boşanmak istedim ailem üzülecek diye vazgeçtim kaç sefer boşanma asamalarina geldik.. AMA şuan tamamen elim kolum bağlı spiralle hamile kaldım ve doğum yaptım oğlum 3.5 yaşında kızım 4 aylık ve şuan ailem üzülecek çocuklarım psikolojik olarak etkilenecek diye hiç birşey yapamiyorum..
Adamın varsa yoksa ailesi.. Bir gün şakasına sordum en çok kimi seviyorsun say diye sırf girgirina yani ben O zaman kızım yoktu.. 1 OGLUM 2 ANNEM 3 BABAM 4 SEN DEDİ
Ya ben ona ailesi yerine beni tercih etsin demiyorum.. Ama insan çocuklarının annesine hic mi değer vermez..Ben 4.5 senelik evliligimde bir kere olsun hatasini bilip özür dilediğini bilmiyorum hep ben barıştım..Hatta en son kavgamızda gitti annesini getirdi iste beni kotuluyor şöyle boyle diye en son annesine dedi ki anne bu boyle iste ben biktim artik sana bırakıyorum BOSAN DERSEN BOSANACAGİM O gün benim için tamamen bitti zaten.. insan 2 çocuğu varken hadi beni umursamiyorda evliliğinin kaderini nasıl annesinin eline bırakır Allah aşkınaRabbime sığınıyorum birşey diyemiyorum artik.. Ama sunu anladım sevgi olmadan olmuyormuş tek tavsiyem evlenmeyin eğer evlenecek iseniz de severek aşık olarak çok iyi tanıyıp vakti gelince evlenin, hayatin tadini cikarin.. DUALARİNİZDA BANADA YER VERİN LUTFEN EVİMİN HUZURU OLSUN ÇOCUKLARIM HUZURLU BÜYÜSÜN
evet...sonra yasindan 10 sene ilerde gitmekkTurk kadinin en buyuk marifet sandigi seydir.. erken evlenip birde direk cocuk yapmak... boyle olucagi bastan belliymis umarim kurtulursun
Uyumadan sizin için bol bol.dua edicem ama eşiniz bosanmayı bile annesine bırakmış mutsuz olmaktansa bosanin sonuçta çocuklar babalarindan tamamen kopmayacaklar hakkınızda hayırlısı olsun ..
Uff ne kadar çirkin bir adam ya. Ayrıca annesini getirip boşanayımmı falan demesi resmen blöf. Sizi korkutmak istiyorlar gibi geldi bana.
Allah yardımcın olsun canım valla ama kendini çok ezdiriyorsun galiba. Ailen arkandaysa eğer öyle dediklerinde benim ailem bana sahip çıkar deyin.
aynısını söyledim 30 yaşında adamsın boşanıyorsan kendin bosan kendi aklın fikrim yok mu dedim :& kaç kere kesin bosanacagimi belli ettim ama umrunda bile deil açıkça çocuklarım için devam ediyorum dedi pekte umrunda deilim yani :&Böyle nereye kadar? Siz boşanmaktan korktuğunuzu çok belli etmişsiniz galiba. Annene sormana gerek yok aklın var istiyorsan buyur kapı orda diyin. O da kaybetmekten korksun azıcık.
Lütfen bu ana kuzusunun g*tüne tekmeyi basın.
Allah kolaylik versin. Cok fedakarsiniz. Aileniz uzulmesin, cocuklarinizin psikolojisi bozulmasin diye esiniz olacak kisiyle yola devam etmeyi dusunuyorsunuz.
Kavgalarinizi cocuklariniza yansitmayin, gerginliklerinizi. Cocuklarda bunlar da travma oluyor. Karakter ilk yaslarda sekilleniyor.
Allah esinizi iyi etsin, siz haklisiniz. Bastan acik ev net konusulmaliydi. Esiniz ben aileme duskunum diyebilmeliydi. Bu aldatmadir bana gore. Guclu olun cocuklarinizla mutlu olun. Esinize hak etmedigi degeri vermeyin bence.
Kv niz ne cevap verdi peki o soruya merak ettim ?
İnşallah kafasına saksı düşer de, evinin ve yuvasının kıymetini bilir..
Turk kadinin en buyuk marifet sandigi seydir.. erken evlenip birde direk cocuk yapmak... boyle olucagi bastan belliymis umarim kurtulursun
keske kendimi düşünebilsem ama çocuklarından sonra insanin ben kavramı kayboluyor malesefAileniz bu halinize daha mı mutlu olacak ?
Birakin üzülsünler.
Bir ömür siz üzülecek değilsiniz ya.
Bence biraz kendinizi düşünün.
Üzdün gece gece( Allah yardımcın olsun en hayırlı kapısını açsın sana. Eğermailen arkanda duracaksa boşan. Çocukların öylembir ortamda büyüyeceğine ayrılmanız daha iyi. Çalışırsın yeni bi hayata başlarsın. Daha çok gençsin harap etme yıllarını
evet...sonra yasindan 10 sene ilerde gitmekk
2 cocuk yaparken aklı nerdeymış madem öyle cocuk nıye yapıyor. Bu adamların neslı tukensın artık vallaha yıldık ya . Tamamen senın caresızlıgınden yararlanıyor. Bosanmayı kolay sanıyorlar , altından kalkamayacakları evlılıği neden yapıyorlar her adamın harcı degıl baba olmak. Bence kv de oğlunun işbirlikçisi. Allah senı bunlardan tez zamanda kurtarsın vanım. Maalesef boyle anneci erkekler asla duzelmıyor.
böyle adamlarla ailesi için kavga etmiceksin, siyasi olucaksın ve çaktırmadan kendine bağlamanın yollarını bulacaksın..bağımlı bir insan çünkü, kendi başına bağımsız hareket edemiyor.Öncelikle herkese merhaba..
Daha önceki konularımda bahsetmiştim konu yine esim.. Ben 18 yaşında görücü usulu evlendim.. Simdi biliyorum yorumlar alacağım ne acelen vardı 18 inde evlendin.. Çok haklılar birşey diyemiyorum ama sunu belirteyim insan, o zaman anlayamıyor sanki evlilik çok basit evcilik oyunu gibi su facebook ta instagram da gördüğümüz mutlu aile pozları insan zannediyor hep öyle.. TOZ PEMBE.. birde kör kütük aşık bile evlenmedim desem ki gözüm aşktan kor oldu evlendim..
KOCAM TAM BİR ANNECİ bu sorunu yasayan kişiler eminim ki ne demek istediği mi fazlasıyla anlar.. Evliliğimizin ilk zamanları iyiydi yaşının da verdiği heyecanla anlamadım zaten hemen hamile kaldım 1 aylık evliyken , ama sonra esim değişmeye basladi,, Yeni evlendigimizde babası hastalanmıştı ve ameliyat oldu esim bizde kalabilir mi diye sordu önceleri bu şekilde olan adam , vay annemler herkesle gülüp sakiyorda niye bize gelince gülmüyorlar yok iste sen yakin davranmıyorsun vs vs klasik aileci koca iste .. Sırf ici rahat etsin diye ailesi geldiginde yemek bile yesek foto çekip atardım ki bak mutluyuz görsün diye ama içindeki şüpheci tavır geçmek bilmedi oğluma hamileligim doğumum kavga ile gecti.. Birde kaynanamlarin ev borçları vardı her gittiğimizde iste borcumuzu ödeyemiyoruz diye söyleseler eve gelir biz kavga ederdik (bizde o zaman ev aldık borç ödüyoruz) sürekli kavga sürekli kavga gitmeye korkardım hafta sonu gelince.. Boşanmak istedim ailem üzülecek diye vazgeçtim kaç sefer boşanma asamalarina geldik.. AMA şuan tamamen elim kolum bağlı spiralle hamile kaldım ve doğum yaptım oğlum 3.5 yaşında kızım 4 aylık ve şuan ailem üzülecek çocuklarım psikolojik olarak etkilenecek diye hiç birşey yapamiyorum..
Adamın varsa yoksa ailesi.. Bir gün şakasına sordum en çok kimi seviyorsun say diye sırf girgirina yani ben O zaman kızım yoktu.. 1 OGLUM 2 ANNEM 3 BABAM 4 SEN DEDİ
Ya ben ona ailesi yerine beni tercih etsin demiyorum.. Ama insan çocuklarının annesine hic mi değer vermez..Ben 4.5 senelik evliligimde bir kere olsun hatasini bilip özür dilediğini bilmiyorum hep ben barıştım..Hatta en son kavgamızda gitti annesini getirdi iste beni kotuluyor şöyle boyle diye en son annesine dedi ki anne bu boyle iste ben biktim artik sana bırakıyorum BOSAN DERSEN BOSANACAGİM O gün benim için tamamen bitti zaten.. insan 2 çocuğu varken hadi beni umursamiyorda evliliğinin kaderini nasıl annesinin eline bırakır Allah aşkınaRabbime sığınıyorum birşey diyemiyorum artik.. Ama sunu anladım sevgi olmadan olmuyormuş tek tavsiyem evlenmeyin eğer evlenecek iseniz de severek aşık olarak çok iyi tanıyıp vakti gelince evlenin, hayatin tadini cikarin.. DUALARİNİZDA BANADA YER VERİN LUTFEN EVİMİN HUZURU OLSUN ÇOCUKLARIM HUZURLU BÜYÜSÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?