Konu Özel ve Gerçekten Dert...

Yani cidden dayanilmaz bi hal aldıysa bu durum artik tahammul sinirlarini zorluyorsa hani ne bileyim psikolojik olarak bitiriyorsa sizi yapılacak 3 sey var ya bosanacaksiniz ya boyle yasamaya devam edeceksiniz yada kocaniza bi sisme bebek felan alacaksınız

Allah sabır versin nediyim

Eşim zaten sporcu inanın herşey yapıyoruz izliyorum sinema felan ama yatağa gelince içinden kaplan çıkıyor

Madem siz mutsuzsunuz girmeyin her seferinde ilişkiye. Adamın kuklası değilsiniz neticede. Reddetmek de en doğal hakkınız. İstemeye istemeye ilişkiye girdiğiniz için soğumanız çok normal. Buna karşı evliliğinizin tehlikeye girdiğini düşünüyorsanız yardım alın. Bencil bir adamı çekmek zorunda değilsiniz.

Öyle yapıyorum da seviyorum eşimi mutsuz oluyor onu mutsuz görmek de beni üzüyor ama her istediği zaman olmuyor

Böyleleri var benimde bildiğim. Herşey kararınca güzel. Fazlası sıkıntı.
Bence yediklerine biraz dikkat etsin çikolata gibi enerji yapacak şeyler tüketmesin. Yada diğer arkadaşlar da demiş şap atın birazcık

Beyin olarak yorucu muhasebeci

bence stres atmak için başka yöntem bilmiyor

yani rahatlamayı seks ile bağdaştırmış

bir de iki çocukla nasıl olur bu, her gün saatlerce

bu çocuklar küçükken ne yaptınız gece kaç kere kalkarlar

yakında da büyürler

gece yatmazlar ses olur vs vs diye azaltır belki

Çocuklar biri 8 diğeri 6 yaşında birde benim migren krizlerim var o sıralar yanıma gelmeye korkar ama onun dışında belgeselde ki kaplan gibi işe bak ağlanacak halime gülüyorum

Kuzu bu bı hastalik
Biri vardi tanışmıştık bana cinsel doyumsuzluktan ötürü ergenlikten beri tedavi gördüğünü söylemişti. O zaman yaşı 21 di zaten . Mesela benimle çıkmak istiyordu ama seks doyumsuzlugu bana zarar vermek istemiyor oluşu herşeyi sıralamisti kabul edersen evlenelim de demişti. Ben hergun yapamam evlenince.sevgiliyken de zaten yapmam. Deyip onaylamadigimi soylemistim çok hoslansam da ondan kalbime gommustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…