Konu Özel ve Gerçekten Dert...

bu ne yaa, ilk defa duydum

Sana inanmazdım ama benden önce evlenen memlekette bir arkadaşım vardi.Esi her gün ve uzun uzun ıstiyormus.Kızz ağlayarak anlatıyor ben ne teselli vereceğimi şaşırmış halde dinliyordum.İnan diodu esime uyuduğunda merhamet,sevgiliyle sarılamıyorum uykusunda bile adam elimi bir yerlerine götüyor,benı çekiyor artik midemi bulandiriyor diodu.Araları aslinda iyiydi ama kavga esnasında bile adam kaç günde kaç kez seks yaptıklarını bundan memnuniyetsizligını belirtıomusBence tersi durumda tedavi gerekliyse bu durumda da gereklı.

İnanın nasıl anlatilir bilmiyorum ama boyut fazla geç boşalıyor durmak bilmiyor artık acı cekiyorum belli yerden sonra bana ızdırap belli yerde dursa tmm çok güzel ama durmuyor

Anlıyorum, haklısın. Mesela benim bazı pozisyonlarda canım aşırı aciyor, daha sonraki 2 gün acıyla yapıyorum.

Bak yanlış okumuşsun. Ben kadınların mükemmeliğini bilmem ama eşlerinin gözünde mükemmel kadınlar diyorum farkındaysan... Herkesçe kabul edilen mükemmel kadın diye bir şey yok.... Ben eşimin gözünde mükemmelim, o eşinin gözünde mükemmel. Ben ne mükemmel kadınlar gördüm eşleri beş para etmez kokan kadınlara giderler. Orası ap ayrı bir konu.

Regliyken yapmanın bana hiçbir zararı olmadı sadece, akıntım bazen azalıp bazen çoğalıyor yaptıktan sonra.

Dogru diyorsunuzdur yanlış anlamis olabilirm ama ilk okuyunca bunu anladım boyle dusundum eger size gore yanlis bir sey deyip kirdiysam özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…