Konu Özel ve Gerçekten Dert...

İlişkiye girip boşalmayan kocaları okumuştum burada ne garip durumlar varmış ya

Senin kadar olmasa da benzerdi bnmde Allahtan hamileyim de kurtuldum suan bile bunaltiyor ufaktan ama engelimiz var yuppi

ayrıca yanlışa anlamayın da bence eşinizle olan ilişkiniz salt cinsellik zerine kurulu gibi. adam flört, aşk oyunları vs bilmiyor. hai şimdi neyse ne de menepozda çok canınız yanar. bence bir an önce doktora görünsün. belkide testesteron fazlalaığı vardır. bir endokrine gitsenize.

Bence sizde gidin onunla. Cinsel terapi tarzında birşey alabilirsiniz. Çünkü sizinki de az 10-15 günde zoraki olması. En azından haftada 1-2 kez olmalı

bendede aynı durum var ,sürekli istiyor hayır dediğimde küsüyor ,kavga ediyoruz 5 dk. sonra tekrar geliyor.çileye döndü geyşamıyım ben,kavgalı olduğumuzda asla gelemzdi yanaşmazdı bile şimdi ise kavga etmişiz kırmışız birbirimizi hiç önemli değil .onun için soğudum resmen.regli olduğumda resmen gün sayıyor bittimi diye ,,utanmasa ozman bile yapacak 40 ndan sonra mı bunlara birşey oluyor anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…