• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Kocam ve Kumar

toz pembe hayaller

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar!
Biliyorum konu daha önce defalarca açıldı. Açılan konulara yorum da yaptım, şimdi işte şimdi öyle bir desteğe ihtiyacım var ki anlatamam. Bana yapabilirsin, bu adamı boşayabilirsin, diyecek birilerine ihtiyacım var.
İki çocuk, tam on yıldır kumar oynayan bir koca. Bitmek bilmeyen borç. (Borçlar akıl almaz meblalar. Hali hazırda 3.950bin borç yapmış.) İliğim kemiğim kurudu. Artık dayanamıyorum bu borç batağı bitmiyor. Biten benim ömrüm, sağlığım, psikolojim. Ev hanımıyım, iki çocuk var. Eğer bosanirsam ev kiram vs sorun olmayacak, ailem tarafından ama iki çocukla sıfırdan çalışma hayatını becerebilir miyim. Benim gibi cocukla boşanıp çalışma hayatına başlayan hanımlar, nasıl yaptınız en çok zorlandığıniz durumlar nelerdi? Bunları bilip planımı yapıp, bir işe başlayıp öyle boşanıcam.
Yeni evlenecek olan yada sevgilisinde en ufak kumar, sanal oyun vs. gibi olaylar görürseniz yaklaşmayın. Nacizane asla ama asla güvenmeyin. O kadar üzgünüm ki içim kan ağlıyor giden hayallerime.

Biz kadınlar herşeyi başarırız bence konu kendi çocuğumuz ve onun geleceğiyse ne kadar beklersen o kadar o adamla sorun yaşarsın ailen de arkandaysa hiç düşünme bence çocukların o ortamdan ne kadar erken ayrılırsa o kadar iyi olur onlar için son karar yinede senin
Teşekkür ederim yorumunuz için. Zaten çocuklarım en çok onları düşünüyorum. Her anne gibi. Keşke daha önce, çok önce yapsaydım. Yapabilseydim:(

Çocuklarınız küçükler gerçekten de şöyle bir durum da var tabi boşandıktan sonra baba çocukları almak isteyebilir sizi korkutmak istemiyorum ama o yüzden gerçekten de boşanmayı isterseniz çok güçlü durmanız gerekecek çocuklarınız ve kendiniz için bu gelecek üç ayların hürmetine kalbinizde en hayırlısı neyse o olsun sizin için içinizi her zaman ferah tutun herşey yoluna girer inşallah

Merhaba hanımlar!
Biliyorum konu daha önce defalarca açıldı. Açılan konulara yorum da yaptım, şimdi işte şimdi öyle bir desteğe ihtiyacım var ki anlatamam. Bana yapabilirsin, bu adamı boşayabilirsin, diyecek birilerine ihtiyacım var.
İki çocuk, tam on yıldır kumar oynayan bir koca. Bitmek bilmeyen borç. (Borçlar akıl almaz meblalar. Hali hazırda 3.950bin borç yapmış.) İliğim kemiğim kurudu. Artık dayanamıyorum bu borç batağı bitmiyor. Biten benim ömrüm, sağlığım, psikolojim. Ev hanımıyım, iki çocuk var. Eğer bosanirsam ev kiram vs sorun olmayacak, ailem tarafından ama iki çocukla sıfırdan çalışma hayatını becerebilir miyim. Benim gibi cocukla boşanıp çalışma hayatına başlayan hanımlar, nasıl yaptınız en çok zorlandığıniz durumlar nelerdi? Bunları bilip planımı yapıp, bir işe başlayıp öyle boşanıcam.
Yeni evlenecek olan yada sevgilisinde en ufak kumar, sanal oyun vs. gibi olaylar görürseniz yaklaşmayın. Nacizane asla ama asla güvenmeyin. O kadar üzgünüm ki içim kan ağlıyor giden hayallerime.
Şuanda iki çocuğa bakabiliyorsun asalak bir parazitten kurtulunca çok daha iyi bakarsın.

Merhaba hanımlar!

Hem de öyle bir başarırsınız ki neden bunca sene çekmişim dersiniz, mutsuz bir evlilik kangren maalesef kesip atmadığınızda sizi öldürüyor. Canınızdan sizden kıymetli değil evli kalmak inanın, biz kadınlar her şeyi başarırız yeter ki bir cesaretle ilk adımı atalım, sonrası çorap söküğü gibi gelir emin olun. Boşanan sıfırdan başlayan onlarca insan var hem de aile desteği olmadan. Bundan sonra her şey gönünüzce olur umarım.

Çok parlak bir gelecek düşünme. Bunu söyleyebilirim. Çünkü 2 çocukla bekar bir anne olmak aşırı zor. Amaaaaaaa böyle bir bağımlıdan acilen kurtulman gerek. İnş evlilik birliği içerisinde oluşan borç deyip seni de borca dahil etmez bu. Hemen iş bul ayrıca nafaka tazminat ne hakkın varsa da iste. Ödeyemese de iste.

Kumar toplumda bu kadar yaygın mıydı eskiden son zamanlarda mı arttı.?Forumda her gün yeni bir kumar konusu görüyorum. Artan ekonomik zorluklar erkeklere kısa yoldan zenginleşeyim diye kumarı cazip mi gösteriyor anlamadım ki 🤷‍♀️
Sanırım online dünyanın güçlenmesi artırdı . Ulaşılabilir hale getirdi . Ve insanlara reklamı da kolay yapılıyor .
Eskiden daha zordu . İletişim çağı , ulaşım çağı çok etkiledi durumu . Mesela çok uzaklarda ki bir kumar organizasyonuna köyden, küçük bir şehirden , evden katılabiliyorsunuz . internet sayesinde .
Son zamanlarda çok arttı. Bu forum bu konuda gözümü çok açtı.
Ama ekonomik zorluklar da etkilemiştir . Birden fazla nedeni var .

Kaç yaşındasınız? Tabi ki başarırsınız. Aileniz destekse bakıcı kreşe vs de ihtiyacınız olmaz. Asgari ücret bile alsanız yeter. Kira sorunum yok demişsiniz. Böyle borç batağında olmaktansa azıcık aşım kaygısız başım dersiniz oh mis.

Su an adamin eve faydasi yok zarari var onun cocuklara, eve, sana ne katkisi var ki yoklugu durumunda zorlanasin. Farzet ki esin vefat etti yine kendi basina cocuklarina sahip cikip hayatini kuracaktin mecbur kalinca. Kira sorunu olmamasi cok iyi, isteyip de yapamayacagin hic bir sey yok bence su durumda. Adamin kumar bagimlisi oldugu da mahkemede kanitlanirsa cocuk mocuk da alma işlerine giremez, sıkıntısız atlatirsin ins.

Back
X