Biz çok çocuk büyüttük gördük biliyoruz diyorlarDoktor çok iyi dedikten sonra annem ve kayinvalidemi takmazdim sizin yerinizde olsam.
Eski jenerasyona göre kilolu bebek= saglikli bebek demektir.
Bence bir sorun yok (ki Doktor da öyle söylemis)
Saglikla büyütün bebeginizi.
Aynı mahallede oturuyoruz eşime de sürekli annesini şikayet etmekten yoruldm uyarıyor değişen birşey yok bende gelmesinler diyemiyorum araya kırgınlk girmesin diye ama çok yoruldm lohusaykrnde olur olmadk şeyler yapıp anlattılar korkudan uyuyamaz hale gelmistmNeden bu kadar sık görüp müdahale edebiliyorlar?
Ya anlatıyorum anlamıyorlar yaşlı da değiller artk bende çocuğu izler oldum gerçekten neden uzanıp oyuncak tutmuyor diye doktora dedm onu normal bebeklerde 4 aydan sonra yapıyor dedi kafam çorba olduHic takma..her cocuk ayni degil gelisimsel farklilik hep var.Mesela benimki 40 gunluktu nerdeyse donerek kendini atmaya calisiyordu ama 13 aylik yurudu.Kiminin ki 8 aylik yurur bi tanidigin 15 aylik yurudu erken dogmustu.Sonuc olarak saglik problemi yoksa icin rahat olsun yalniz kuvoze girdigi icin biraz bunyesi hassas ve alerjik bir cocuk olabilir genelde oyle oluyor.Onun disinda hic takma kimseyi.Uzak tut herkesi gerekirse sert cik.
Ya çok sağolun peki beşiğindeki ve oyun halısındaki sallanan oyuncaklara uzanmaması normal mi sadece heyecanlanıp vuruyor onlara tutmuyor gece süt sağıp biberonla veriyorum yaka mendilini koyunca heyecanlanıp anlıyor seviniyor biberonunu kendisi tutuyorAy hepsini kov benım cocugumm ben bakcam de. Benım bebekler 1 ay erken dogdu. İkizler. Suan 6.5 aylıklar. Duzeltılmıs 5.5 aylık benımkıler bile yenı yenı donuyo yada cagırıldıgında bakıyo. Sen takma kımseyı.
Bütün testlerini yaptırdım nörolojiye de gidiyor normal dediler sadece yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor en fazla 10 dkanlattiginiz seyler icin cok erken ki.duzeltilmis yasi 3 ayliksa seslenmeye bakmaz donmez de.benim oglum zamaninda dogdu ama 10 aylik oldu daha yeni yeni donmeye basladi.doktor iyi diyor.bi saglik sorunu yok.kafaniza takmayin bosuna ortadaki tek sorun cevrenizdeki insanlarla sık gorusuyor olmaniz.bu kadar ic ice olmazsaniz siz de bebeginiz de rahat eder.
Biberonu kendisi kavrayabiliyorsa, muhteşem bir şey bu.Ya çok sağolun peki beşiğindeki ve oyun halısındaki sallanan oyuncaklara uzanmaması normal mi sadece heyecanlanıp vuruyor onlara tutmuyor gece süt sağıp biberonla veriyorum yaka mendilini koyunca heyecanlanıp anlıyor seviniyor biberonunu kendisi tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?