Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıze soyleyen dr da cahıl demek... Farkındaysan dr dıye belirtik...Arkadaşlar bir de bazı yorumlar gördün tahammül edemiyorum böylelerine çocuklarınızın gelişim sürecini zamanına uygun tamamlayaması çocukta bazı kimlik ve psikolojik sıkıntılarına neden olabilir. Amaaaan konuşmasın 4 yaşında konuluşsun Amcası da konuşmadı demek cehalet akan bir ifadedir. Kusura bakmayın. Çocuklarınız konuşmadığı ve kendini ifade edemediği için sinirli ve agresif olabilir ağlayarak yaptırmaya başlayabilir. İşaretle annesini yönetebilir. Bunlar çocuğun ilerde karakterini etkiliyor. Kısaca herşeyi çok bilmeyin doktora götürün zamanından geç konuşuyor, yürüyor vb vb vb.....
Valla şok oldum kitlendim kaldım direkt çocuktan girinceSize bunu diyen kilime kadar da hadsiz. Yani o öyle deyince dizin ona cevabınız ne oldu onu merak ettim. Herkes her konunun bilirkişisi sanmasa kendini ne güzel olurdu.
Kelime hatası olmuş, akıllı telefon azizliğiSize bunu diyen kilime kadar da hadsiz. Yani o öyle deyince dizin ona cevabınız ne oldu onu merak ettim. Herkes her konunun bilirkişisi sanmasa kendini ne güzel olurdu.
Göstereceğim cnm burası küçük bir yer randavuyu ancak 15 gün sonraya bulabildimHer çocuğun gelişimi farklıdır benim ikizlerim var biri her şeyi anlıyor nerdeyse konuşuyor ama diğeri hep geriden takip ediyor yaşları 2,5 gene de uzmana göster ama bir şeyi olduğunu sanmıyorum
Önemli değilKelime hatası olmuş, akıllı telefon azizliği
Bilmiyorum ki cnm hiç araştırmadım bi dr göstereyimde ondan sonra çözüm önersi bakcağım olmadı yarım gün de olsa kreşe vereceğimÇocuğunuz gayet iyi durumda. Bulunduğunuz ilçe de Muzipokids var mı ? Anneli çocuklu oyun grubu oluyor. Orda da çok güzel montessori eğitim veriyorlar. Etkinlik ve jimnastik oluyor orda da bayağı ilerleme gösterir
Muzipokids çok farklı mutlaka inceleyinBilmiyorum ki cnm hiç araştırmadım bi dr göstereyimde ondan sonra çözüm önersi bakcağım olmadı yarım gün de olsa kreşe vereceğim
Netten biraz araştırdım burada yok cnmMuzipokids çok farklı mutlaka inceleyin
Anneli oyun grubu bulmaya çalışın bulunduğunuz bölge de. Hem sizin hem kızınız için çok güzel olurNetten biraz araştırdım burada yok cnm
Araştırıyorum cnm zaten şu dr randevumuz bi geçsin de bakacağımAnneli oyun grubu bulmaya çalışın bulunduğunuz bölge de. Hem sizin hem kızınız için çok güzel olur
Aslında o kadar çok haklısınız ki çok da araştırmacı bi anne olmama rağmen ne bileyim içime kurt düştü2 yaşına yeni giren bir çocuğunuz var ve konuşmuyo diye bir başka konuşan çocuğun annesı otistik olabılır dıyor sızde acılen doktora goturuyorsunuz vay be.. sonra da abuk sabuk testler yapacaklar oyle ya da değil diyecekler çocuğunuz otistik olsaydı sızın gıbı ılgılı bır anne bunu çoktan farkederdı ... sadece onunla konuşma uzerıne oyunlar oynayın oyun kartları alın sureklı parka goturun yetmezse saatlık oyun etkınlıklerıne bu yeter.. çocuğunuzu doktorların deney tahtası yapmayın çünkü konuşamayacak kadar kuçuk....
Halanızın kızına sinir oldum.kızlar sırf bu konuyu açmak için üye oldum lütfen ama lütfen bilgisi olan bu konuda uzman olan veya aynı şeyleri yaşamış yaşayan gören duyan kim varsa bana yorum yapın zira 2 gecedir düşünmekten helak oldum.
2 yaşına daha dün giren bir kızım var. Adı sena tam olarak konuşmuyor cümle hiç kurmuyor yok ama köpek görünce sadece hafff ineğe meee civcive ciii uzatarak tabi bunlar bunları söylüyor yani kelimelerin ilk hecelerini kullanıyor. Ba-ba-ba şeklinde ama dede yi hızlı şekilde söylüyor ama anlasız bunun dışında gel du var bide bunlar anlamlı kelimeleri.
Şimdi konuya giriyorum dün halamın kızı geldi bana yurt dısındaydı onun 3 çocuğu var yaşaları birbirine çok yakın senayla yaş bi kızı var onun ki konuşuyor bizimkinden iyi yani.
Otururken dedi ki bu çocuk otistik olabilir baksana konuşmuyor dedi şok oldum
Oysa kızımda ben öyle bişey hiç sezmedim onlar gider gitmez hemen çocuğu alıp sağlık ocağına gittim oradaki dr kesinlikle otistik değil çocukta göz teması var ve sena deyince dönüp bakıyor dedi ama içim rahat etmedi bu ayın 16 sına psikiyatri kliniğine randevu aldım gideceğiz
Evet sena konuşmuyor ama ismine bakar göz teması kurar dönen şeylere ilgi duymaz işaret parmağını kullanır algısı çok iyi komutları anlar bütün meyve sebzeleri tanır.
Akranlarıyla ilşkisi gayet iyi bişey dikkatini çektiğinde işaret eder bana gösterir.
Eşim de çok geç konuşmuş kızlar 4 yaşında falan bn babaya çekmiş galiba dedim yani dikkat çeken bir davranış da görmedim hiç çocukta. Normal çocuklar gibi ablamın görümü var okul öncesi öğretmeni şu an bi rehabilitasyon merkezinde işe başladı 3 ay oldu onu aradım o geldi akşam oda kesinlikle bir şey Yk ama genede uzamana götür için rahat etsin dediler.
Kendi çocuk dr mu aradım durumu anlattım otistik olsa çoktan fark edilirdi bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum dedi
Tv tablet ne varsa kapattım evde şuan işten de çıktım bütün gün onunla ilgileniyorum
Lütfen KıZlar bana bişey söyleyin
Benim yeğenim de 2 yaşında aynı şekildeydi, hatta herkese baba diye seslendirdi. Zamanla yavaş yavaş yeni kelimeler söylemeye başladı. 3 yaşında konuşmaya başladı ama anlaşılır değildi. Daha anlaşılır konuşması 4 yaşına doğru oldu. Ayrıca başka bir arkadaşımın kızı da 3 yaşına kadar hiç konuşmadı 3ten sonra konuşmaya başladı, işin ilginç yanı aşırı zeki bir kızdı. Daha bunlara benzer çok örnek var çevremde demekki normal. Bi de geç konuşan çocuklar sonra da hiç susmuyorkızlar sırf bu konuyu açmak için üye oldum lütfen ama lütfen bilgisi olan bu konuda uzman olan veya aynı şeyleri yaşamış yaşayan gören duyan kim varsa bana yorum yapın zira 2 gecedir düşünmekten helak oldum.
2 yaşına daha dün giren bir kızım var. Adı sena tam olarak konuşmuyor cümle hiç kurmuyor yok ama köpek görünce sadece hafff ineğe meee civcive ciii uzatarak tabi bunlar bunları söylüyor yani kelimelerin ilk hecelerini kullanıyor. Ba-ba-ba şeklinde ama dede yi hızlı şekilde söylüyor ama anlasız bunun dışında gel du var bide bunlar anlamlı kelimeleri.
Şimdi konuya giriyorum dün halamın kızı geldi bana yurt dısındaydı onun 3 çocuğu var yaşaları birbirine çok yakın senayla yaş bi kızı var onun ki konuşuyor bizimkinden iyi yani.
Otururken dedi ki bu çocuk otistik olabilir baksana konuşmuyor dedi şok oldum
Oysa kızımda ben öyle bişey hiç sezmedim onlar gider gitmez hemen çocuğu alıp sağlık ocağına gittim oradaki dr kesinlikle otistik değil çocukta göz teması var ve sena deyince dönüp bakıyor dedi ama içim rahat etmedi bu ayın 16 sına psikiyatri kliniğine randevu aldım gideceğiz
Evet sena konuşmuyor ama ismine bakar göz teması kurar dönen şeylere ilgi duymaz işaret parmağını kullanır algısı çok iyi komutları anlar bütün meyve sebzeleri tanır.
Akranlarıyla ilşkisi gayet iyi bişey dikkatini çektiğinde işaret eder bana gösterir.
Eşim de çok geç konuşmuş kızlar 4 yaşında falan bn babaya çekmiş galiba dedim yani dikkat çeken bir davranış da görmedim hiç çocukta. Normal çocuklar gibi ablamın görümü var okul öncesi öğretmeni şu an bi rehabilitasyon merkezinde işe başladı 3 ay oldu onu aradım o geldi akşam oda kesinlikle bir şey Yk ama genede uzamana götür için rahat etsin dediler.
Kendi çocuk dr mu aradım durumu anlattım otistik olsa çoktan fark edilirdi bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum dedi
Tv tablet ne varsa kapattım evde şuan işten de çıktım bütün gün onunla ilgileniyorum
Lütfen KıZlar bana bişey söyleyin