- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
Saygı ve seksin uyumlu oldugu evlilik evliliktir. Sevgiyi yazmadım cunku, saygın varsa ve askla sevısıyorsan zaten seviyorsundur da.
Ama saygı.... 1 numara da olmalı.
Saygının olmadigi yerde ne huzur ne ask ne sevgi ne seks ne mutluluk olur.
Saygısızlığa göz yuman kaybetmeye mahkumdur.
Yasayıp görmek gerekPeki saygı var ilişkide adamda çok aşık ama kadında aşk yok o zaman mutlu bi evlilik olur mu
Hayır olmaz bana net cevaplar vermelisin ahdgahYasayıp görmek gerek
Evet cok mutlu olursun evlen benceHayır olmaz bana net cevaplar vermelisin ahdgah
Sen bana ısrarla ayrıl diyosun biliyorum fikrini konumdan hatırlıyorumEvet cok mutlu olursun evlen bence
Niye ısrarla ayrıl diyorum hatırlamıyorum ben?Sen bana ısrarla ayrıl diyosun biliyorum fikrini konumdan hatırlıyorum
Anlamasak da anlamaya çalışmak lazım oturup konuşmak lazım katılıyorumkimseninde evliliği ballı lokumlu değil
sadece daha uyumlu ciftler vardır
eş olsun dost olsun çocuklar olsun uyumu yalamak lazım aynı dili konuşmak lazım
idare etmek lazım bazen altan almak lazım
karşınızdakini anlamaya çalışın onakarşı çıkmadan
Erkegı kafana takmıcaksın. Kendını paralamıcaksın cunku erkekler düz mantık. Bızım aglamalarımız kendimizi yerlere atmamız umurlarında degıl. Kavga olur biz sabaha kadar uyuyamayız. Onlar dakikasında horlamaya baslar. Kendi ekonomik ozgurlugun olacak. İlerde tek kaldığında bakabilecek kadar cocuk yapacaksın. Kendi cevren arkadasların olcak. İlerde ayrılık durumunda bir muddet idare edecegın kadar bırıkmısın olacak. Benım cıkarımlarım bu.Merhaba arkadaşlar şu koronalı günlerde biraz farklı bir alanda konuşalım dertleşelim istedim, önceki konularımı bilenler vardır, benim gibi evliliğinde birdenbire ciddi tartışmalar yaşayan veya tam tersi evliliği ballı lokum gibi güzel olan kk üyelerimizden yorumlar bekliyorum..
Bir daha asla şu şekilde davranmam dediğiniz yaşantılarınız nedir?
Bir evlilikte şöyle olmalıymış şimdi anladım dediğiniz,
Veya evlilikte huzur bunlardan geçer dediğiniz konuları, tecrübelerinizi yazın konuşalım, birbirimizden örnekler alalım.
Şimdiden teşekkürler,
Sağlıklı mutlu güzel günler göreceğiz inşallah
Hakkaten hep merak etmişsindir o kadar kavga ediyorsun adam saniyesinde uyuyor bu nasıl bir rahatlık hiç mi düşünmüyor sinir olduğum bir şeydirErkegı kafana takmıcaksın. Kendını paralamıcaksın cunku erkekler düz mantık. Bızım aglamalarımız kendimizi yerlere atmamız umurlarında degıl. Kavga olur biz sabaha kadar uyuyamayız. Onlar dakikasında horlamaya baslar. Kendi ekonomik ozgurlugun olacak. İlerde tek kaldığında bakabilecek kadar cocuk yapacaksın. Kendi cevren arkadasların olcak. İlerde ayrılık durumunda bir muddet idare edecegın kadar bırıkmısın olacak. Benım cıkarımlarım bu.
Ben takmıyorum artık düz mantık adamlardaki olan bize oluyor bosverin sizde takmayın yatın uyuyun.Hakkaten hep merak etmişsindir o kadar kavga ediyorsun adam saniyesinde uyuyor bu nasıl bir rahatlık hiç mi düşünmüyor sinir olduğum bir şeydir
Ağza gelen her kelime söylenmemeliymiş, zorlandığım bir konu ama bazen yutmak iyidir :)Merhaba arkadaşlar şu koronalı günlerde biraz farklı bir alanda konuşalım dertleşelim istedim, önceki konularımı bilenler vardır, benim gibi evliliğinde birdenbire ciddi tartışmalar yaşayan veya tam tersi evliliği ballı lokum gibi güzel olan kk üyelerimizden yorumlar bekliyorum..
Bir daha asla şu şekilde davranmam dediğiniz yaşantılarınız nedir?
Bir evlilikte şöyle olmalıymış şimdi anladım dediğiniz,
Veya evlilikte huzur bunlardan geçer dediğiniz konuları, tecrübelerinizi yazın konuşalım, birbirimizden örnekler alalım.
Şimdiden teşekkürler,
Sağlıklı mutlu güzel günler göreceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?