• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu eşim. Akıl verin lütfen. Ben içinden çıkamıyorum.

Filkatori

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
52
17
3
35
Konu esim ve onun kendisini sinirlerini kontrol edememesi.
Gecen hafta yasadigimiz hos olmayan bir olay var. Guvenlik gorevlisiyle tartisti. Esimde de hak var guvenlik gorevlisinde de. Ayni zamanda ikisinde de suc var. Aranmama hakki var. Guvenlik gorevlisi de gulup dalga gecer gibi davrandi. Aramak istedi. Emir verdi. Esim kufretti guvenlik gorevlisi de hakaret etti. Karsilikli gerginlik ve hakaret oldu.
Karsilikli sikayetci olacaklar birbirlerinden.
Ben cok yoruldum.
Esim psikologa gitmek istedigini soyledi. Arastirma icindeyiz su anda. Sinirlendiginde kendine hakim olamadiginin farkinda. Butun vucudum titriyor diyor. Beynim uyusuyor gozum donuyor diyor. Kufur ediyor ama farkinda bile degil. Kotu bir anisi varsa defalarca dusunup dusunup aklinda kuruyor. Mesela o adamin konusmalarini tekrar ediyordu haftasonu boyunca. Simdi yanimda degil. Ne durumda bilmiyorum.
Cok yoruldum arkadaslar. Bu anlattiklarim daha hafiflemis halleri.
Su an uzaktayiz birbirimizden ve iletisim kuramiyorum esimle. Kapatti kendini. Soguk soguk davraniyor bana. Bu degisken ruh hallerinden cok yoruldum.
Dava acilacak yok yere. 24 saat bunu dusundugunu biliyorum ama yardimci olamiyorum. Sizden baska da kimseye anlatamiyorum.

Ekleme: esim dun geceden beri benimle konusmuyordu. Soguktu. Sebebini nihayet ogrendim. Beni pısırık buluyormus. Neden siz ne diyorsunuz dememisim. Sacmaliga bakar misiniz. Aklinda kurup kurup bana bilenmis resmen. Iste esimin sorunlarindan en onemlisi de bu. Aklinda kurup ben sebebini bulana kadar bana birsey soylemiyor. Uzun uzun o gun neler yasadigimizi benim onu bizi nasil savundugumu anlattim ve benimle problemi kalmadi su anda. Oyle gorunuyor yani. Kendi icinde cozemeyince bana saldirmayi tercih etti. Belki de kolay geldi suc atmak.
Gercekten cok yoruldum artik. Is yerinde gizli gizli agladim sakinlesebilmek icin.

Son düzenleme:
Psikolog degil psikiyatri ve ilac gerekiyor esinize. Ofkesini kontrol edemiyor birde takintili gibi. Boyle seyler psikologun konusmasi ya da onerileriyle duzelmiyor maalesef. Belki hafif bir sakinlestirici hem evde hem disarda hem de kocanizin icinde huzur saglayabilir.

Psikolog degil psikiyatri ve ilac gerekiyor esinize. Ofkesini kontrol edemiyor birde takintili gibi. Boyle seyler psikologun konusmasi ya da onerileriyle duzelmiyor maalesef. Belki hafif bir sakinlestirici hem evde hem disarda hem de kocanizin icinde huzur saglayabilir.
Yapmayin ya gercekten psikologun faydasi olmaz mi. Ben umutlanmistim. Ustelik kendisi talep etti sonunda. Ben antidepresan kullanmasini istemiyorum. Korkutucu geliyor.

Esinizin akli basinda demek, psikologa gitmek istiyor. Destek cikin biran once tedavi olaun.

Esinizin akli basinda demek, psikologa gitmek istiyor. Destek cikin biran once tedavi olaun.
Akli basinda. Okumus kulturlu. Hali vakti yerinde. Cevremizde kimse bilmez mesela boyle sorunlari oldugunu. Psikolog cozebilir mi acaba sorunlari. En azindan hafifletebilir mi.

İnsanları mesleği yüzünden küçük görmek-kendini mesleği yüzünden bir halt sanmak. Eşinize acıdım. Kendini bir halt sanıyor belli ki. Ben böyle bir adam için dakika uğraşmazdım. Salıverin gitsin başka yerde havlasın...

Yapmayin ya gercekten psikologun faydasi olmaz mi. Ben umutlanmistim. Ustelik kendisi talep etti sonunda. Ben antidepresan kullanmasini istemiyorum. Korkutucu geliyor.
Mutlaka olur ama ben cevremde senelerce psikologa giden insanlar gordum hicbirinde bi degisim gormedim. Kuzenlerimden, arkadaslarimdan gidenler oldu. Neden korkutucu geliyor ki ? Sonucta tedavi amacli. Bir suru insan sanki antidepresanlari yasal olmayan uyusturucularla kiyasliyorlar.
Soyle dusunun ofkesi yuzunden esinizin sagligina bir zarar gelirse (Allah koruusn kalp, felc gibi) sizce ilactan daha az mi zararli ? Ya da o guvenlikci sinirlenip birsey yapsa esinize ? Memlekette kimsede sinir kalmamis herkes ofkeli, stresli.
Doktor kontolunde olduktan sonra bence agri kesiciden bir farki yok. Tabi bu sizin tercihiniz yinede.

İsi ne nasıl ayricalikli gordu mesela. Guvenlik gorevlisi de dalga gecmis. Biraz daha detayli anlatirsaniz.
Esinize gelince kendisi gitmek istemesi cok iyi birsey. İlac kullanip kullanmamasina psikiyatrist karar verir. Kullanmak istemiyorsa kimse kimseye zorla bir sey yatiramaz tabiki. Terapiyi denersiniz bir sure. Eger ciddi bir rahatsizligi da varsa rapor alıp mahkemede de bunu sunabilirsiniz belki faydası olur. Hafifletici unsur olur vs. Yalniz birakmayin destek olun. Size siddet uygulamadiysa es gibiyse desteginizi eksik etmeyin. İcgorusu var cunku. Bu gercekten iyi birsey tedavi icin...

İsi ne nasıl ayricalikli gordu mesela. Guvenlik gorevlisi de dalga gecmis. Biraz daha detayli anlatirsaniz.
Esinize gelince kendisi gitmek istemesi cok iyi birsey. İlac kullanip kullanmamasina psikiyatrist karar verir. Kullanmak istemiyorsa kimse kimseye zorla bir sey yatiramaz tabiki. Terapiyi denersiniz bir sure. Eger ciddi bir rahatsizligi da varsa rapor alıp mahkemede de bunu sunabilirsiniz belki faydası olur. Hafifletici unsur olur vs. Yalniz birakmayin destek olun. Size siddet uygulamadiysa es gibiyse desteginizi eksik etmeyin. İcgorusu var cunku. Bu gercekten iyi birsey tedavi icin...
Degisken ruh hali disinda benim es olarak bir sorunum yok. Su an iletisim kuramiyorum maalesef. Ariyorum hemen kapatmak istiyor telefonu. Esim yargi mensubu. Guvenlik kontrolunden gecmeme hakki var ama guvenlik gorevlisi bunu bilmiyor sanirim. Polisler kontrol edemiyor mesela. Polisler biliyor zaten. Guvenlik gorevlisi dalga gecer gibi davrandi. Esim kufretti. Guvenlik gorevlisi de hakaret etti. Mevzu bu.

Hepimizin birer meslegi var kendine gore. Esine neden ayricalik verilsin ki? Kendini bir halt zanneden bir zavalli anlasilan. Esiniz yargi mensuniymus. Madem aranmayabiliyor guvenlik gorevlisi de bhnu bilmiyor, araniverseydi. Nolurdu ? Boyle daha mi saygin oldu ?
Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.

İnsanları mesleği yüzünden küçük görmek-kendini mesleği yüzünden bir halt sanmak. Eşinize acıdım. Kendini bir halt sanıyor belli ki. Ben böyle bir adam için dakika uğraşmazdım. Salıverin gitsin başka yerde havlasın...
Esime hakaret etmeniz icin yazmadim. Birseylerin yolunda gitmediginin biz de farkindayiz. Amacim ic dokup sizden yardim istemek. Zaten bu durumlari duzeltmeye calisiyoruz.

Arkadaşlar konu sahibi de eşi de yaşanılan durumun absürtlüğünün farkında zaten. Adam tedavi olmak istemiş hala daha kocan şöyle zavallı böyle kendini bilmez diye insanları üzmeye lüzum var mı sahiden?

Psikoloğa gidin ilk olarak o zaten gerek görürse psikiyatriye yönlendirir. Mesleği görevi iyice hırçınlaşmış olabilir içinde bulundugumuz durumları düşünürsek. Umarım her şey normale döner. Destek beklediği an yanında olun onun haricinde çok üstüne gitmeyin derim ben. Sevgiler

Kendi mesleği yüzünden kendini üst görüp,güvenlik görevlisini aşağılıyor gülüp hakaret ediyor öyle mi ? Çok acınasıymış durumu.

Isinden dolayı kendini ayrıcalıklı görüyor demissiniz o kısmı biraz daha açabilir mısınız yorumumu ona gore yapacağım çünkü.

Hastalığını bilmesi bile çok iyi .
Psikiyatri öneririm yalnız

Tabi mesleği nedir ki güvenlik görevlisini küçümsüyor ?
Bu davranışı onu hatalı yapmaya yeter .

Arkadaşlar konu sahibi de eşi de yaşanılan durumun absürtlüğünün farkında zaten. Adam tedavi olmak istemiş hala daha kocan şöyle zavallı böyle kendini bilmez diye insanları üzmeye lüzum var mı sahiden?

Psikoloğa gidin ilk olarak o zaten gerek görürse psikiyatriye yönlendirir. Mesleği görevi iyice hırçınlaşmış olabilir içinde bulundugumuz durumları düşünürsek. Umarım her şey normale döner. Destek beklediği an yanında olun onun haricinde çok üstüne gitmeyin derim ben. Sevgiler
Gercekten cok cok tesekkur ederim. Ben yardim diliyorum insanlar hakaret ediyorlar. Yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim.

Back