- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Çocuk ne görürse onu benimsiyor maalesef, kimsenin umurunda olmayınca ve uyarılmayinca coğaltarak devam ediyor. Benim söylemem hic etki etmedi çocuğa, umurunda değil yani, anne baba umursamayınca çocuk ne yapsın.Bazı çocuklar daha çok canavar a benziyor yaaa
Ama tüm suç anne ve babaların işte. .
Şekilde görüldüğü gibi..
Haklısınız ama çok sinirliydim, ağzımdan kötü bir laf çıkar diye sustum ve tabi eşim duymasın diye, o benim kadar sakin duramazdı gorseydi.bazı çocuklar çok agresif ve saldırgan oluyor ve bu bence aileden kaynaklı. yavrucaklar stres altında demek.
ama insanlar o kadar rahat ve empatiden yoksun ki hiç kibarlıktan anlamıyorlar.
siz en doğrusunu yapmışsınız ama başkasının çocuğuna zarar verilmesini izleyen insanlara inanın çok daha sert çıkmak gerekiyor.
Çok haklısınız ama işte herkes kendi cocuğuna müdahale etse, bütün çocuklar mutlu huzurlu olacak. Çok mu zor anlamiyorum bunu.Bizim de 21.ayımız bitti. Zaman zaman böyle durumlar yaşıyoruz kızım hayretler içinde izleyip şaşırıyor,hatta korkup ağlıyor.AVM de hiç yaşamadım ama mahallemizdeki çocuk parkında çok yanlış davranışlar sergileyen çocuklar var,tek çarem farklı yerlere götürmek.Genelde aynı parklara aynı çocuklar geliyor çünkü.Sizin gittiğiniz yer de öyle bir yerse gitmeyin derim.4-5 ay önce ters kayan bir çocuğu görüp örnek alan ve kafa üstü kaymaya çalışan kızımı zor tutmuştum.O korku o parka gitmeme kararı vermeme yetti. Aileler de pasifse siniriniz iyice bozulur
Teşekkür ederim. İlk değil, sonda olmaz muhtemelen ama ailelere kızıyorum. Geçen gün parkta hamile kediye tekme atti çocuk, babası sırıtıyor. Hayret ediyorum.Canım çocuk neyin ne oldugunu bilmez. İş aileye düşer. Daha çok karşılaşacaksın bu tür durumlarla;)
SEVGİLER;::)
Maşallah , Allah bağışlasın. Bende ayrılmiyorum yanından. Bazen sevmek istiyor başka çocukları, onda bile uyarıyorum çocuk rahatsız olqbilir diye. Ama bu kadar rahat olanlara inanamıyorum.Sorun ailede 5 yaşındaki oğlumu götürdüğümüzde tembihliyorum hatta oynarkende sık sık ikaz ediyorum 2-3 yaşındaki çocuklarda oluyor çünkü, anneciğim bak senden küçükler de var, sakin sakin oyna o kardeşlere zarar gelmesin olur mu diyorum, oğlum onları korumaktan oyun oynayamıyor. Geçenlerde küçük bir kız kayıyor oğlum aşağıdan gel ben seni tutuyoyum koykma diyor. Hatta büyük çocukları bile ikaz ediyor. yavaş kay bak küçük bebekler var (kendi çok büyük sanki)
Anlamazlar canim maalesef. Adam aldı cocuğunu kadin hop iceri tekrar.Walla ne yapacağımı tam kestiremiyorum, alırdım cocugumu kadına adamada laf atardım, anlarlarsa tabi!
Cok Haklısın tabiki
Evt çocuk cok yaramaz olabilir ama uyarmayan aileyede sinir oluyorumm
Senin çocuğun aynısını o çocuklara yapsa ne yaparlardı acaba
Kardeşi diyecektim yanlış yazmısım kusura bakmayın. Ha bu arada çocuğun boyu benimle aynıydı, abartmıyorum bende 1.65 boyundayım.1,65 boyunda çocuk mu? ve o çocuğun 3 yaşlarında abisi.Yani 1,65 boyunda 2 yaşlarnda bir çocuktan mı bahsediyorsun.
Bakın,tabiki kimse kendi çocuğuna zarar gelsin istemez.Ama başka çocukları da kendi çocuklarımızın huylarına göre değerlendirmemeliyiz.Çocuk hiperaktifdir.Algılama güçlüğü vardır.Söz dinlemiyordur.Annenin psikolojisi farklıdır.Bu sizin çocuğunuza zarar vermesini gerektirmez tabi ama,burda sizin yapacağınız kendi çocucuğunuzu kendiniz korumanız.Ne elalemin çocuğunu terbiye edebiliriz,ne başka ebeveynin bizim gibi davrnamasını bekleyebiliriz.Çocuğunuzu ordan uzaklaşıtrmaktan başka yapacağınız birşey yok bu durumda.Kardeşi diyecektim yanlış yazmısım kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?