- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Maşallah , Allah bağışlasın. Bende ayrılmiyorum yanından. Bazen sevmek istiyor başka çocukları, onda bile uyarıyorum çocuk rahatsız olqbilir diye. Ama bu kadar rahat olanlara inanamıyorum.
Amin canım sağol hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın. Benimde başıma geliyor böyle şeyler hatta bir keresinde bir çocuk oğluma vuruyor niye direksiyon var oğlumda çevirmek istiyor ama çocuk 10-15 dakika geçmesine rağmen inatla bırakmıyor oğlum oynamasın diye sonra direksiyonum kenarından tuttu oğlum birlikte oynayalım diye çocuk itekledi oğlumu ve düşürdü. Bende neden itekliyorsun sırayla oynayın bak sen çok oynadın birazda başka çocuklar oynasın derken annesi geldi. Ne oldu oğlum neden ağlıyor dedi oğlum için (oğluna soruyor) çocuk hiçbir şey yapmamış gibi duruyor, bende de oğlunuz itip düşürdü o yüzden ağlıyor oğlum dedim. Çıkar o zaman çocuğunu oyun parkından benim oğlum zarar verir dedi nasıl yani dedim oğlunuza özel bir yer mi burası, oğlum zarar verir diyeceğinize ikaz etseniz bir ilgilenseniz daha iyi olmaz mı dedim. Kadın gitti biraz öteye birkaç kadın daha vardı yanında. Kadınlara oğlunu çıkaracağına salak salak bakıyor bakmaya devam etsin birazdan nasılsa benim oğlan ağzını burnunu kırar oğlunun o zaman görür gününü demez mi? Kan beynime çıktı. Gittim yanına ne diyosun sen dedim, şuursuz musun? Buradan illa bir çocuk çıkacaksa senin oğlun çıkacak herkese zarar veriyor dedim. Ağzından çıkanları da kulağın duysun yoksa ben sana duyurmasını bilirim dedim. Biz tartışırken çocuk başka bir çocuğa daha zarar verdi onun annesi geldi sen ne cahil bir kadınsın ya terbiyesiz anasında terbiye yokki oğluna öğretsin dedi. Güvenlik geldi o sıra kadına çocuğunuzu çıkarın lütfen burada herkesin oynama hakkı var sadece sizin çocuğunuzun değil, diğerlerine zarar veren sizin çocuğnuzsa çıkaracaksınız dedi. Kadın kıpkırmızı aldı çocuğunu gitti.