• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu cildim:( cozum bulaniniz var mi?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.162
53
38
resim yukluyorum.cildim cok guzeldi lakin stres ,sıkıntı ve yasin ilerlemesi..sivilce skarlari ve gozenekler..bunun bir cozumu var mi?scarlett dediler dr a gorundum ama kesin cozum mu ve cok pahali geldi su an maddi durumum kotu.
ama pahali da olsa onerin ileride param oldugunda yaptirabilirim.bu izlerden kurtuldum diyen var mi?

Eklentiler

• 20170611_124556-1.jpg
    20170611_124556-1.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 333
Doktor neden size özel bir solüsyon hazırlamadi? İki tane arkadaşım bu gibi cilt sorunu yüzünden doktora gitti ve dediğimden verdi doktor, eczanede bu karışımı yapıp verdiler ve su an ciddi anlamda düzelme var...

Doktor neden size özel bir solüsyon hazırlamadi? İki tane arkadaşım bu gibi cilt sorunu yüzünden doktora gitti ve dediğimden verdi doktor, eczanede bu karışımı yapıp verdiler ve su an ciddi anlamda düzelme var...
doktor adi verebilir misiniz?ona gideyim

Dermonew in bi olu deri temizleyici urunu var.Ben de yeni aldim ama bi kere kullandim henuz oneride bulunamam.Bi incele istersen.

gozeneklerde ve izlerde ise yarar mi
Yuzdeki olu deriyi soyuyor.Yuzume masaj yaparak surdum beyaz beyaz deri soyuluyo resmen.Lekeli ciltler haftada 2 kez 3 ay uygulamaliymis.Ben haftada bir kullanicam.Sivilce lekelerini giderecegini iddia ediyo firma.Cilt yaslanmasi ve lekeler icin kullaniliyo.Gozenekleri bilmem.Cildine agir nemlendirici surme gozeneklerin belirginlesmesin.Yagli ciltler icin olanlari tercih et.:KK66:

Benimde sıkıntıdan yüzümde sivilceler türedi gözeneklerim iyice açıldı krem kullandım ama cilt bakımı düşünüyorum bana da öneri de bulunur musunuz?

Benimde sıkıntıdan yüzümde sivilceler türedi gözeneklerim iyice açıldı krem kullandım ama cilt bakımı düşünüyorum bana da öneri de bulunur musunuz?
sivilceleri bazı ilaçlarla geçirebilmek mümkün ama siz kendiniz cilt bakımınızı yapmalısınız bana mesaj atmanız halinde sizinle bu konuyu tartışabiliriz öneride bulunabilirim işinize yararsa ne mutlu bana

resim yukluyorum.cildim cok guzeldi lakin stres ,sıkıntı ve yasin ilerlemesi..sivilce skarlari ve gozenekler..bunun bir cozumu var mi?scarlett dediler dr a gorundum ama kesin cozum mu ve cok pahali geldi su an maddi durumum kotu.
ama pahali da olsa onerin ileride param oldugunda yaptirabilirim.bu izlerden kurtuldum diyen var mi?

benzer sorunlarım vardı gren peel diye bir cihaz var ankarada iseniz özel clnc medilife da uyguluyorlar el değmeden cilt bakımı çoğu sorunumu çözdü iyi sonuçlar aldım öneririm

İsmi değişmiş simdi ki adı dermodiem sitesi var ben kullandım ölü derinin eline geldiğini görüyorsun cildimi tertemiz yaptı tavsiye ederim

Back