• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger actigim konu yerine cevap gelmiyor ama buraya acilan konular cok ilgililer var bu yuzden actim😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tca pealing araştır kullananların olduğunu biliyorum fakat hangi oran kullanılıyor bilmiyorum mesela dövme için başka oran cilt lekeleri için başka sivilce izleri için başka internette araştır burda da kullananlar vardı bir ara video izle araştır cildine sürüyorsun aşırı kızarıyor yavaş yavaş soyularak tedavi yapıyor fakat çok sürmemelisin birden çok az az seans seans yapıyorsun evde yapabileceğin tek bu çözüm bu sanırım

34 yaşındayım hala sivilcelerim var azımsanmayacak derecede, hatta görüntülü konuşurken annem de der, yüzün yine çok kötü olmuş diye. Eşim der yine çoğalmış seninkiler diye. 1 gün bile bunu dert etmedim. Allah başka dert vermesin. Tabiki sizi rahatsız eden şeyler vardır inanıyorum ama biraz fazla abartılı geldi bana Sokağa çıkamıyorum , işe giremiyorum lafları. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önce psikoloğa sonra da dermatoloğa görünmenizi tavsiye ederim.
Cok imrendim size açıkcası..:) benim derdim sivilceden çok yüzüm hep kırmızı ve lekeler var deri altına islemis onlardan cekiniyorum ilerde evlenebilir miyim bu sekilde diyorum canımı sıkıyor ama haklısınız Allah baska dert vermesin bizimki lükse giriyor

Cok imrendim size açıkcası..:) benim derdim sivilceden çok yüzüm hep kırmızı ve lekeler var deri altına islemis onlardan cekiniyorum ilerde evlenebilir miyim bu sekilde diyorum canımı sıkıyor ama haklısınız Allah baska dert vermesin bizimki lükse giriyor

Benim de derim kalınlaşmış alın bölgemde, doktor tre-krem diye bi krem verdi. Cildi soyup, lekeleri azaltıyor. SGK karşılamıyor 80 küsür tl ye aldım 1.5 ay önce. Bi araştırın , danışın isterseniz.

Benim de derim kalınlaşmış alın bölgemde, doktor tre-krem diye bi krem verdi. Cildi soyup, lekeleri azaltıyor. SGK karşılamıyor 80 küsür tl ye aldım 1.5 ay önce. Bi araştırın , danışın isterseniz.
tesekkür ederim ama derim o kadar ince ki zaten kalınlassın diye dua ediyorum resmen.. Soyucu bi ürün kullanmam imkansız dermapen yaptırdım 1 seans daha fazla gidemedim cünkü dahada inceliyordu geri donusu olmayacakti..

tesekkür ederim ama derim o kadar ince ki zaten kalınlassın diye dua ediyorum resmen.. Soyucu bi ürün kullanmam imkansız dermapen yaptırdım 1 seans daha fazla gidemedim cünkü dahada inceliyordu geri donusu olmayacakti..

Anladım. Allah gönlünüze göre versin inşallah , nasıl bir sonuç istiyorsanız tez vakitte ona kavuştursun 🙏🏻 Ama bence dili bu kadar tatlı olan insan zaten güzeldir 🤗

Zaten burnum buyuk gozlerim bi degisik

Bir şu yazdığınız cümleyi okudum bir de fotoğrafınıza baktım da, gerçekten sizin öncelikle pskolojinizi düzeltmeye ihtiyacınız var çünkü gözleriniz bir değişik falan değil aksine maşallahı var çok güzeller..

Kendinize çok haksızlık ediyorsunuz, yapmayın. Yaşınız da anladığım kadarıyla küçük, bir dönem hepimizde sivilce sorunu oldu kimimizin fazla kimimizin az. Zamanla geçiyor geçmese de azalıyor. Eğer çalışabilecek durumdaysanız bir işe girin para biriktirin, ama önce kendinizi sevin, sevilmeyi hakediyorsunuz..

İnstagram da sivilce çukuru yazınca LR ürünleri ile tedavi olmuş kişilerin fotoğrafları çıkıyor baya iyi onlarla iletişime geçip hangi ürünün kullanıldığını sor bu ürünler ile fayda bulabilirsin diye düşünüyorum

yok artık simdi gördüm gözleriniz cok güzel cildinizde bisey yok fazla takıntılısınız net

Konumun uzerinden biraz zaman gecmis ve bendeli gelismeleri yazayim aynen hersey kafada bitiyor artik disari cikiyorum insanlarla diyalogdan kacinmiyorum hatta havalar bu aralar yagmurlu yagmurlu olmasa evde bile durmuyorum aslinda neden boyle degistim derseniz kendi kendime yani yuzumde bi gelisme yok hatta tca sayesinde kocaman bi iz daha biraktim😀doku kaybi olusmus hani yanagimin biraz daha ilerisinde olsa gamze gibi gozukecek keske ileride olsaydi diyorum😁yani o izle bile su an dalga geciyorum burda beni yadirgayanlar olmus yok psikolojisi bozuk vs diye herseyinde bi soyleme adabi var beterin beteri var benden daha iyi olan var o iyiden dahada iyi olan var hayat boyle zaten. Neyse sadece tesadufen bu konuma denk geldim yazmak istedim gelismeleri yuzumde bi degisme yok ama tca bana iyi gelmedi orasi kesin bende dermaroller ve vitamin va siparis ettim gelirse baslicam onun tca gibi zarari olmayacagini dusunuyorum dogru temiz duzenli kullanildigi takdirde hepiniz guzel kalin😊

Ha izel ile ilgili yorumuma bi arkadas az once begenmedim ifadesi koymusta yanlis anlasilmasin izelin ki gibi yuzum olsa ailemin yuzune bakamazdim demek benim ozguvensizligimle alakali ben bu haldeyken bile yani o zaman bu konuyu actigimda ailemle goz temasindan kacinirdim sanki yuzumun inceliyorlar diye yani bu tamamen benimle alakali yoksa kimseyi yadirgadigim yok keske izeldeki ozguven zamaninda bende de olsaydi ama cok sulur su an hersey yolunda ozguvenimde yerinde bana destek olacaginiza yadirgayanlar yorumumu begenmeyenler var herseyin bi uslubu var yasim kucuk belki kendimi ifade edemedim yinede dogruyu guzellikle gostermeniz gerekirdi oyle azarlayarak degil sozum herkeze degil onlar kendini zaten biliyor bi laf vardir essekten dusmusun halini essekten dusen anlar. Burda benim o zaman hangi psikolojime sahip oldugumu anlayan bi kac kiside olmus onlarada ayrica cok tesekkur ediyorum. Ama illa birinin halini anlamamiz icin o durumu yasamis yada o yoldan gecmis olmak gerekmiyor demi? Empati kurmak diye bisey var...

Bilmiyorum bende olmadi ama ilk etkisini tabiki hissetmedim bir ay sonra daha iyi görünüme ulaştı
Merhaba bende dermapen yaptirdim ama cildimde çizikler olustu. Gecici mi acaba tek seans yaptirdim su an iz kalacak diye cok korkuyorum 20200223_170807.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back