• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger actigim konu yerine cevap gelmiyor ama buraya acilan konular cok ilgililer var bu yuzden actim😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi gozlerimi begeniyorum zaten yesil renk oda valla bilmiyorum kardeslerim benimle dalga geciyo surekli bide erkek yani erkek kardeslerim kiz kardesimde yok ablamda onlar erkek gozuyle beni cirkin buluyo bende uzuluyorum ister istemez

Sen ergensin kardeşlerin senden daha ergen. Dalga geçmeleri normal, kardeşler birbirleriyle uğraşır bu yaşlarda. Git kendine bir iş bul, bir kursa falan yazıl arkadaş edin, sosyalleş. Bunlar yüzünden daha ciddi sorunlar. Gençliğini heba ediyorsun.

Cidden anneme destek olmayi cok istiyorum annem beni duzeltmek icin nerde zayif bi kiz gorse evden cikartir beni ayse bak bak kizin bacaklari cirpi gibi sende zayifim diye evden cikmiyosun der oda anne yuregi kendince elinden o kadari geliyor

senin cildiyeden önce psikologla görüşmeye ihtiyacın var.insanlar ne hallerde sen izel gibi olsam ailemin yüzüne bakamam diyorsun.ki kadının yüzünde sokağa çıkmayacak bir şey yok, kendiyle barışık ne güzel kadın.devlet hastanesine /devlet araştırma hastanesine dermatoloğa gidebilirsin.gittim sivilce kremi verdi diyorsun.sana gidip boğaz antibiyotiği yazacak hali yok cildindeki sorunu gördü ki verdi o kremleri.bir şey biliyor ki veriyorlar.birini beğenmedin başka doktora gözükürsün.zaten ön tedaviler yapılmadan kimse sana skar tedavisi yapmaz ki.sen önce bir psikolog yardımı al, durumumuz yok diyorsun sonra da işe gir çalış.

Oyle yani ne deseniz haklisiniz bazen hic takmiyorum bszen ise agliyorum psikolojim bozuldu sanirim kendimi topsrlamaya calisicam bi yerden baslamam gerek oturup aglamayla olmuyor sadece tavsiye almak istedim sizlerden hepinize cok tesekkur ederim tca konusunda cok israrciydim son bi kez bu siteye sorup kararimi vericektim

Sakın evde tca vs kullanma. Ayrıca suratında sadece pembe sivilce lekeleri görülüyor delik deşik bir görüntü yok. Kendine sosyalleşememe nedeni olarak bir bahane bulmuş gibisin. Önce akıl sağlığı diliyorum size👍

Ps; ve tabii kendime de :D

Anladığım kadarıyla yaşın küçük. Önce başkalarıyla kıyaslamayın iyi veya kötü ve başkalarının sana söylediklerini duymamayı öğren. Yüzünde pek bişey yok eğer anlattığın kadar olsaydı değil ışıkta gece karanlığında bile belli olurdu. Yüzündeki izler Bi şekilde geçer ama bu yaşın bir daha geri gelmez.

Ben cok gucsuzum duygusal anlamda yani burdaki bazi yorumlari gorup gozlerim bile dolabiliyor ama karsi taraf a ben ne dedim ki diyebiliyor herkes kendince hakli iste sizi gram kirmayacak uzmeyecek sey baskasini ezebiliyor

Fındıkzade de medipol hastanesinde bir cildiyeci var adını unuttum ama tek o bayan var zaten cildiyede muayene 30-40₺ çok değil yani gidip bi görünün derim. Diğer alternatifler ise özellikle nette videoları olan doğal maya, limon, karbonat, soda gibi doğal ucuz bulunan ürünlerle maske ve kür uyguluyorlar onları belli aralıklarla cildinizi de yakmadan tabi deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben mesela bazılarını cilt lekeleri için ve beyazlatmak için kullanmıştım çok faydasını gördüm. Bir de bazı cilt bakımı yapan firmaların kampanyaları oluyor grupama gibi sitelerde ucuz böyle bir paket alıp deneyebilirsiniz ya da ücretsiz cilt bakımı yapan firmaların ücretsiz kampanyalarına katılabilirsiniz. Ya da tv programlarına başvurup programa katılıp baştan yarat gibi ya da yüz maskesi kürleri yapıyorlar ama demo yapacak ve iyi sonuç alacak bu yolla ürün satıp reklamını yapan kurumlara mail atıp fotoğraflarınızı da ekleyip başvurabilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür ve sizde mutlu bir genç kadın olarak özgüvenle hayata tutunursunuz. Bir de cilde özel temizleme sabunları oluyor belki biri bu durumu geçirmeye yardımcı olur. Allah kolaylık versin.

reçeteyle verilen ilaçlar var iyi bir cildiyeciye gidin özel de olabilir size testler filan yapılıyor sonra tedaviye başlanıyor tedavi biraz uzun sürüyor ama sonuç bebek gibi bir cilt

Hepsini denicem insallah tek tek hangisinden sonuc alirsam artik ama illaki birinden sonuc alirim diye dusunuyorum insallah herkes her ne sorunu sıkıntısı varsa kurtulur

Fındıkzade de medipol hastanesinde bir cildiyeci var adını unuttum ama tek o bayan var zaten cildiyede muayene 30-40₺ çok değil yani gidip bi görünün derim. Diğer alternatifler ise özellikle nette videoları olan doğal maya, limon, karbonat, soda gibi doğal ucuz bulunan ürünlerle maske ve kür uyguluyorlar onları belli aralıklarla cildinizi de yakmadan tabi deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben mesela bazılarını cilt lekeleri için ve beyazlatmak için kullanmıştım çok faydasını gördüm. Bir de bazı cilt bakımı yapan firmaların kampanyaları oluyor grupama gibi sitelerde ucuz böyle bir paket alıp deneyebilirsiniz ya da ücretsiz cilt bakımı yapan firmaların ücretsiz kampanyalarına katılabilirsiniz. Ya da tv programlarına başvurup programa katılıp baştan yarat gibi ya da yüz maskesi kürleri yapıyorlar ama demo yapacak ve iyi sonuç alacak bu yolla ürün satıp reklamını yapan kurumlara mail atıp fotoğraflarınızı da ekleyip başvurabilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür ve sizde mutlu bir genç kadın olarak özgüvenle hayata tutunursunuz. Bir de cilde özel temizleme sabunları oluyor belki biri bu durumu geçirmeye yardımcı olur. Allah kolaylık versin.
Amin sagolun tavsiyelerinizi dikkate alicam

Evet dermapenide bide dermarolleri duydum ama igneler varya belki daha cok delik acar korkusu oldu bende bide onu yaptiktan sonra pahali serum ve kremler olmazsa ise yaramazmis
Evet dermapenler bir ise yaramiyo krem serum kullanmazsan bosuna para dokme , ben abarttigini dusunuyorum izlerini, yapicak biseyin yok calisicaksin para kazanicaksin sonra da iz tedavisi olursun bir guzellik merkezinde.

Ozelde tedavide sonuc alirsin ama pahali gercekten Allah yardimcin olsun

İnsanlar bazı uzuvlarından yoksunken bile bahaneye vakit bulamayıp çalışıp paralarını kazanıyorlar. Gerçekten hedefiniz ailenize destek çıkmak olsa gözünüz başka bir sey görmezdi. Sizin bahanenizi psikolojik durumunuza yoruyorum. Psikolojik destek alın. Kafaya taktığınız izler geçse bu sefer ama burnum şöyle, şuram da yamuk gibi başka şeyleri dert edeceksiniz.

Başkalarına denk gelip haline şükretmek ayrı ama internette özellikle yanık yüz araştırmak ve kendini üstün görmek sağlıklı bir durum değil.

Daha oncede benzer konular actim ama dogru duzgun cevap alamadim artik biktim her gecen gun hayattan bikiyorum zaman geciyor benim yuzumde sivilceden kalma delikler var maddi durumum yok durumumuz yok bende herkes gibi gencligimi yasamak istiyorum ailemin maddi durumu kotu onlara yardimci olmak icin bile calisamiyorum yuzum yuzunden gercekten insanlar acimasiz makyajla dahada kotu duruyor zaten iyi makyaj malzemeside alamiyorum soruyorlar iste yuzune noldu vs bende ozguvensizim zaten hemen sıkıntı basiyor ve terleyip kizariyorum bu sivilce deliklerinden kurtulmak istiyorum yasim daha cok genc kurtulsam ilk isim disari cikmak olcak inanin markete bile gitmiyorum yuzum biraz duzgun olsa cildim ysni ilk isim aileme yardim icin calismak olcak simdi diyeceksiniz elin saglam sagligin yerinde evet cok sukur ama bu durumda beni kahrediyor kendimi teselli etmekmi dersiniz sukretmekmi dersiniz aklima geldikce youtubeden yanan insanlari yuzlerini falan cok sukur diyorum yine bunlardan iyiyim aklima tek cozum tca geliyor en azindan doktora gitmeden evde yaparim diye o bile pahali benim icin ama yine 1 ayda biriktirir o parayi siparis veririm tek seansda gecmez biliyorum ama tekrarlayan seanslarda insan icine cikabilecek en azindan insanlarin yuzun neden boyle delik desik olmus sozune maruz kalmadan tca sayesinde kurtulurmuyum? Yoksa dahami beter yaparim yuzumu? Zaten burnum buyuk gozlerim bi degisik zayifim en azindan yuzum temiz olsun istiyorum bi insanin herseyimi kotu olur nasil bi gunah isledim bilmiyorum cidden tca kullandim kurtuldum diyebilecek kimse yokmu bahsettigim sey akne skarlari kucuk kucuk portakal kabugu gorunumundeki gozenekler degil keske onlar olsaydi
Ah canım benim ya benim de cildim bozuk hatta tedavi gördüm o agir ilaçtan ictim güneşe çıkamadım yine geçmedi ama kendime kusmedim sende kusme aynaya baktigimda aglardim şimdi gülüyorum kimse beni begenmez diyordum 20 aylık bebeğim bile var onları unuttugun zaman geçecek emin ol birde aile hekimine bir krem yazdırmıştim geceleri onu sürüp yatıyorum güneş görmemesi gerekiyor çünkü burdan isim veremiorum ama mesajla ulasirsan söylerim sende aile hekiminle konuş uygun görürse yazdirirsin bir kutusu aylarca gider sana pirinc tanesi kadar kullansan yeterli oluyor ama sunu unutma kafana takmadigin zaman geçecek hepsi

İzelin ki gibi degil oyle olsaydi su an evdekilerin yuzune bile bakamazdim
E o zaman durumun o kadar da kotü değil çünku izelin yüzü de skarlara rağmen hiç öyle anlattığın kadar sokaga çıkamayacak çalısamayacak kadar kötu degil , kadın yüzünden utanmayi birak aslanlar gibi çıkti pop star bile oldu (ayrica severim kendisini)
Bence sen abartiyorsun biraz,tabii ki tedavi ol mümkünse ama sosyal medya yüzünden gençlerin benlik algılarinin ne kadar bozulduğuna iyi bir örneksin, püruzsuz cilt diye birşey yoktur, kozmetik ve insta filtresi vardir unutma

Burda hicbisey gozukmuyor su an net crkmek icin musait degilim ama ne kadsr kotu oldugunu size gostercem ozellikle disarda guneste cok kotu evdeyken o kadsr gozume batmiyor belkide hep evde oldugumdan alismisimdir
Tam tahmin ettiğim gibi hiç bir sorun yok yüzünde, üstelik de çok güzelsin,cildiyeye değil hemen bir psikologa git,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back