Fındıkzade de medipol hastanesinde bir cildiyeci var adını unuttum ama tek o bayan var zaten cildiyede muayene 30-40₺ çok değil yani gidip bi görünün derim. Diğer alternatifler ise özellikle nette videoları olan doğal maya, limon, karbonat, soda gibi doğal ucuz bulunan ürünlerle maske ve kür uyguluyorlar onları belli aralıklarla cildinizi de yakmadan tabi deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben mesela bazılarını cilt lekeleri için ve beyazlatmak için kullanmıştım çok faydasını gördüm. Bir de bazı cilt bakımı yapan firmaların kampanyaları oluyor grupama gibi sitelerde ucuz böyle bir paket alıp deneyebilirsiniz ya da ücretsiz cilt bakımı yapan firmaların ücretsiz kampanyalarına katılabilirsiniz. Ya da tv programlarına başvurup programa katılıp baştan yarat gibi ya da yüz maskesi kürleri yapıyorlar ama demo yapacak ve iyi sonuç alacak bu yolla ürün satıp reklamını yapan kurumlara mail atıp fotoğraflarınızı da ekleyip başvurabilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür ve sizde mutlu bir genç kadın olarak özgüvenle hayata tutunursunuz. Bir de cilde özel temizleme sabunları oluyor belki biri bu durumu geçirmeye yardımcı olur. Allah kolaylık versin.