• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger actigim konu yerine cevap gelmiyor ama buraya acilan konular cok ilgililer var bu yuzden actim😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha oncede benzer konular actim ama dogru duzgun cevap alamadim artik biktim her gecen gun hayattan bikiyorum zaman geciyor benim yuzumde sivilceden kalma delikler var maddi durumum yok durumumuz yok bende herkes gibi gencligimi yasamak istiyorum ailemin maddi durumu kotu onlara yardimci olmak icin bile calisamiyorum yuzum yuzunden gercekten insanlar acimasiz makyajla dahada kotu duruyor zaten iyi makyaj malzemeside alamiyorum soruyorlar iste yuzune noldu vs bende ozguvensizim zaten hemen sıkıntı basiyor ve terleyip kizariyorum bu sivilce deliklerinden kurtulmak istiyorum yasim daha cok genc kurtulsam ilk isim disari cikmak olcak inanin markete bile gitmiyorum yuzum biraz duzgun olsa cildim ysni ilk isim aileme yardim icin calismak olcak simdi diyeceksiniz elin saglam sagligin yerinde evet cok sukur ama bu durumda beni kahrediyor kendimi teselli etmekmi dersiniz sukretmekmi dersiniz aklima geldikce youtubeden yanan insanlari yuzlerini falan cok sukur diyorum yine bunlardan iyiyim aklima tek cozum tca geliyor en azindan doktora gitmeden evde yaparim diye o bile pahali benim icin ama yine 1 ayda biriktirir o parayi siparis veririm tek seansda gecmez biliyorum ama tekrarlayan seanslarda insan icine cikabilecek en azindan insanlarin yuzun neden boyle delik desik olmus sozune maruz kalmadan tca sayesinde kurtulurmuyum? Yoksa dahami beter yaparim yuzumu? Zaten burnum buyuk gozlerim bi degisik zayifim en azindan yuzum temiz olsun istiyorum bi insanin herseyimi kotu olur nasil bi gunah isledim bilmiyorum cidden tca kullandim kurtuldum diyebilecek kimse yokmu bahsettigim sey akne skarlari kucuk kucuk portakal kabugu gorunumundeki gozenekler degil keske onlar olsaydi
cildini evdeki malzemeler ile tedavi edebilirsin önce bi eczaneye git ücretsiz cild analizi yaptır sonuç ne çıkarsa ona göre maske yap benim cildimde kötüydü şimdi şükür eskiye göre çok iyi maya maskesi yapıyorum yüzümü maden suyu ile yıkıyorum bi cildiyeye gitsen çok faydasını görürsün böyle evde bekleyerek düzelmez onlar yaşın genç cildin tedaviye çabuk tepki verir vakit kaybetme biran evvel bi şeyler yapmaya başla

1.si devlet hastanesi cildiye ya da dermatolga gidin.
2.si ünlülerim bile kullandığı madecasscl diye bir krem var eczanede satılıyor.
Gece yatmadan yüzünü güzelce temizle yıka.
Temiz cilde bıkmadan usanmadan her gece sür ve öyle uyu.
Pes etme alışkanlık haline getir.
3-5aya farkedeceksin değişimi.
Cildi problemli olan yada daha sağlıklı görünmesini isteyen herkes ürünü araştrıp kullanabilir.

Sarı kantaron yağını sabah akşam yüzüne uygula 1 ay sonra bana dua edersin canım.ama mümkünse en doğalını bul,küçük ilçelerde ve köylerde mutlaka bulunur illaki bi tanıdığın vardır öyle yerlerde.bi tanıdık şarkıcı İzel gibiydi şuan bebek poposu gibi kantaron yağı sayesinde.gayette uygun bi yöntem

İnsanlar bazı uzuvlarından yoksunken bile bahaneye vakit bulamayıp çalışıp paralarını kazanıyorlar. Gerçekten hedefiniz ailenize destek çıkmak olsa gözünüz başka bir sey görmezdi. Sizin bahanenizi psikolojik durumunuza yoruyorum. Psikolojik destek alın. Kafaya taktığınız izler geçse bu sefer ama burnum şöyle, şuram da yamuk gibi başka şeyleri dert edeceksiniz.

Başkalarına denk gelip haline şükretmek ayrı ama internette özellikle yanık yüz araştırmak ve kendini üstün görmek sağlıklı bir durum değil.
Ustun gormek degil denk gelince bakiyorum diyorum kendi kendime bende derdim var saniyorum ya bunlar ne yapsin sukrediyorum beterin beteri vardir

Sarı kantaron yağını sabah akşam yüzüne uygula 1 ay sonra bana dua edersin canım.ama mümkünse en doğalını bul,küçük ilçelerde ve köylerde mutlaka bulunur illaki bi tanıdığın vardır öyle yerlerde.bi tanıdık şarkıcı İzel gibiydi şuan bebek poposu gibi kantaron yağı sayesinde.gayette uygun bi yöntem
Bizim evde var ama dogalmi bilmiyorum cildim yagli oda yag daha kotu olur diye korkuyorum

Ustun gormek degil denk gelince bakiyorum diyorum kendi kendime bende derdim var saniyorum ya bunlar ne yapsin sukrediyorum beterin beteri vardir

Tam olarak dikkat çekmek istediğim şey işte bu yaklaşımınızdı. İnsanlar yüzlerinden, ellerinden kollarından ibaret değiller ki.

Tabi ki yaşam kolay değil o insanlar için ve sizin gibi düşünen ve bakıp bakıp kendi haline şükretme fırsatı olarak kullanacak insanlar durumu daha da zorlaştıracak. Ama 'ya bunlar ne yapsın' denilecek bir olay yok ortada. Örneğin izelle ilgili yorumunuz da çok ... ne desem gerçekten bilemedim. Ters bir kelime kullanıp sizi kırmak istemem ama dış güzellik bir insanı doğru değerlendirmek için bir kriter değil bence. Bu güzellik kaygılarıyla zamanınız boşa harcarsınız ve hayatı kendinize daha da zorlaştırırsınız.

Burda hicbisey gozukmuyor su an net crkmek icin musait degilim ama ne kadsr kotu oldugunu size gostercem ozellikle disarda guneste cok kotu evdeyken o kadsr gozume batmiyor belkide hep evde oldugumdan alismisimdir

Ben bu tur güzellik mesajlarina cevap yazmıyorum ancak gözlerim bit değişik demişsiniz , gözleriniz neresi değişik, çok güzel gözlerin var.

Detaylı inceledim , cildinde abarttigin kadar yok, delik deşik sandım.

" Yüzün neden böyle " diyen insanlar kaldı mi ya hayretle okuyorum.

Lütfen öz güvenli ol biraz , yüzün çok güzel ve cozumlenrmeyecek bit dert değil.

Kendi başına uygulama bence. Para biriktir iyi bit doktora git.

Evet dermapenide bide dermarolleri duydum ama igneler varya belki daha cok delik acar korkusu oldu bende bide onu yaptiktan sonra pahali serum ve kremler olmazsa ise yaramazmis
O ne saçma bir düşünce ya, kim söyledi bunu size.
Kendim yüz için. 0.5 mm 540 iğneli dermaroller kullanıyorum, sizinki gibi izlerim olmasa da ufak tefek küçüklükten kalan izlerim vardı ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen onları çok kısa bir sürede geçirdi. Pahalı serum ya da aşırı pahalı kremler kullanmadım. Hatta eczaneden aldım vitaminli kremi sürdüğüm de oldu. Mesela neutrogena nın kremleri güzel ve fiyatı orta, hani çok pahalı değil. Onlardan kullandım, bepantholün cilt yenileyici kremini falan kullandım ve bebek gibi bir cildim oldu. Dermoroller üzerindeki minik iğneler sayesinde ciltte mmlik delikler açarak sürülen ürünün cilt tarafından daha iyi emil esini sağlayan bir ürün. Kuzenim defalarca cilt bakımı yaptırdığı halde dermarollerdan aldığı verimi bir türlü alamadı. Size tavsiyem piyasayı iyice bir araştırıp güzel bir iz kremi bulup dermarollerdan alın, ben güzel sonuçlar alacağınıza eminim.

Ayrıca izelin yüzü o kadar kötü değil, sizin yüzünüzü merak ettim doğrusu.

Ben sivilceli bir cilt degil sorunlu bir psikoloji goruyorum :) güluyorum çünkü bu derle yillarca ugrastim yillarca akne tedavisi oldum yuzumde biraz iz kaldi bende baslarda biraz takiyordum ama onemli olan sivilcelerin gecip temiz bir cilde kavusmakti bu yuzden hic kimse ben dahil izleri gormez kendini sevicen once. İse gir para biriktir dermapen yaptir sonra baby face uygulamasi yaptir kurtulursun. Bunlar okadar basit dertlerki insanlarin yuzleri ne halde yada baska ne buyuk dertleri var ergenmisin bilmiyorum ama sacmaliyorsun

Yani bana kusurunu soylemeessen yuzunde kusur bulamam.sen gozlerinin saclarinin yuzunun dolgunlugu tatligindadan bir habermisn.seni tanimam etmem neden yalan solylueyeyim ne kadar guzelsin masalalh gozlerin hele.yanaklarin gozume dahi carpmadi.birak iyi urunu yuzune makyaj dahi yapma gerek yok.

Evet dermapenide bide dermarolleri duydum ama igneler varya belki daha cok delik acar korkusu oldu bende bide onu yaptiktan sonra pahali serum ve kremler olmazsa ise yaramazmis
Ben dermapen yaptırdım uzun seans cok asiri scar yoktu ama olanlarda tamamen gecmedi, sivilce lekeleri vardi onlar gitti , 3 seans prp yaptırdım. Sonra koyun plasentasi maskesi kullandim , smdi burdan duymuştum hc care cilt bakim ürünlerini aldim serum ve nemlemdiricisini cok memun kaldim. Sivilce artik cikmiyor adet dönemi olanlarada gecerken medicasol kullanıyorum leke yapmıyor . Ben cok memunum gerçekten ben dermapenden cok dermapen + prp yaptırdım ondan memum kaldım

Ben dermapen yaptırdım uzun seans cok asiri scar yoktu ama olanlarda tamamen gecmedi, sivilce lekeleri vardi onlar gitti , 3 seans prp yaptırdım. Sonra koyun plasentasi maskesi kullandim , smdi burdan duymuştum hc care cilt bakim ürünlerini aldim serum ve nemlemdiricisini cok memun kaldim. Sivilce artik cikmiyor adet dönemi olanlarada gecerken medicasol kullanıyorum leke yapmıyor . Ben cok memunum gerçekten ben dermapenden cok dermapen + prp yaptırdım ondan memum kaldım
merhaba dermapen cildi dahada hassaslastırmaz mı? deri incelmesi olmaz mı? benim cildim cok hassas 1 seans yaptırdım sanki dahada hassaslastı

merhaba dermapen cildi dahada hassaslastırmaz mı? deri incelmesi olmaz mı? benim cildim cok hassas 1 seans yaptırdım sanki dahada hassaslastı
Bilmiyorum bende olmadi ama ilk etkisini tabiki hissetmedim bir ay sonra daha iyi görünüme ulaştı

Bence sen bu konuyu hayatının merkezi haline getirmişsin.
Hayır insanlar sorarsa sorsun böyle böyle oldu de geç bi sorarlar iki sorarlar yani takmamayi öğreneceksin.
Bizim iş yerine bi kız başladı cidden yüzü çok kötü durumda sivilceler izler vs.
Senden daha kötü yani emin ol.
Ama kız çok güzel çalışıyor çok kibar saygılı hepimiz çok seviyoruz.
Çok da güzel giyiniyor bi tarzı var.
Bana hiç çirkin görünmüyor mesela huyu çok güzel çünkü.

Yanı sende yüzündeki üç beş izi bahane etme git gir bi ise çalış.
Insanlar senin nasıl iş yaptığına bakarlar emin ol.
Kendinle çok fazla ilgilenme ne kadar çok bakarsan o kadar sorun görürsün çünkü.

Bence sen bu konuyu hayatının merkezi haline getirmişsin.
Hayır insanlar sorarsa sorsun böyle böyle oldu de geç bi sorarlar iki sorarlar yani takmamayi öğreneceksin.
Bizim iş yerine bi kız başladı cidden yüzü çok kötü durumda sivilceler izler vs.
Senden daha kötü yani emin ol.
Ama kız çok güzel çalışıyor çok kibar saygılı hepimiz çok seviyoruz.
Çok da güzel giyiniyor bi tarzı var.
Bana hiç çirkin görünmüyor mesela huyu çok güzel çünkü.

Yanı sende yüzündeki üç beş izi bahane etme git gir bi ise çalış.
Insanlar senin nasıl iş yaptığına bakarlar emin ol.
Kendinle çok fazla ilgilenme ne kadar çok bakarsan o kadar sorun görürsün çünkü.
size katılıyorum bende bunu hayatımın merkezi haline getirdim cok kötü bir durum konu sahibini anlıyorum ama hersey kafada bitiyor bunuda biliyorum..

34 yaşındayım hala sivilcelerim var azımsanmayacak derecede, hatta görüntülü konuşurken annem de der, yüzün yine çok kötü olmuş diye. Eşim der yine çoğalmış seninkiler diye. 1 gün bile bunu dert etmedim. Allah başka dert vermesin. Tabiki sizi rahatsız eden şeyler vardır inanıyorum ama biraz fazla abartılı geldi bana Sokağa çıkamıyorum , işe giremiyorum lafları. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önce psikoloğa sonra da dermatoloğa görünmenizi tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back