- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Kızlık zarının tipleri vardır. Esnek olan da kanama olmayabilir ama perde şeklinde olan kanamalı olur. Yoktur diye birşey yok yani.Evet canım yoktur lütfen araştırıp bilinçlenelim kanama olayı tamamen kadının kendini kasmasından kaynaklanıyor
şunu hiç anlayamadım bu kişiler bu kadar pişman olacağı bir şeyi nasıl yapar ? hiç sevgili leri falan olmaması gerekir. yok bekarete önem vermiyorsan zaten önemli değil. haa asıl mesele bekaret te değil. dindarsalar önemli olan zina etmemek. kanın ne önemi var mesele zina .
kimse kınamıyor siz önce ne sordunuz üyelere onu bir okuyun da geri dönün bize.Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.
E şıkkı regl iken ilişkiye girsinE şıkkı arıyor işte konu sahibi o da biz de yok
fızyolojık olarak ılıskıye gırmeme engel oluyordu maalesef olması gerekenden fazla dokulu yapısı varmıs hem kızlık zarı cıkarma amelıyatı oldum hem vajına gelısletme bunun ıcınde bayagı raporlar tutuldu kac kez muayeneler oldum :)
:)
Kimsenin bişey kınadığı falan yok. ...Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.
Alkış canımsın kanla olacak.ia değil buşunu hiç anlayamadım bu kişiler bu kadar pişman olacağı bir şeyi nasıl yapar ? hiç sevgili leri falan olmaması gerekir. yok bekarete önem vermiyorsan zaten önemli değil. haa asıl mesele bekaret te değil. dindarsalar önemli olan zina etmemek. kanın ne önemi var mesele zina .
Ama işte doktorların hipokrat yemini var böyle bir şey olacağını sanmıyorumolan olmuş cnm samimi bi dille tevbe etsin. büyük günahlarınızı kimseye söylemeyin. Allah büyüktür. adamada söylemesin. adamda kendince haklı tabiki herkes kendinden sorumlu ama maalesef erkeklerler her haltı yer kadın temiz olsun der. ama arkadaşın kendisi için tevbe etsin cnm. nasipte varsa evlenir. adam istersede doktora gitsin. doktorda artık kadınların hayatını riske atmaz esnek der. kız doktordan ricada bulunur. inşallah o duruma gelmez ama durumu kesinlikle hiç kimseye söylemesin.
cidden bu yaklasimi da ilk defa goruyorum. yani var olan bir seye yok demek. googlea bile yazip bakmamak! anatomide kizlik zari ve ya hymen diye aratin.
Kızlık Zarı (Hymen) yapısı, dikimi, işlevleri
Anatomik olarak kızlık zarı vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, en sık görülen şekliyle ortasında adet kanının ve vajinal salgıların akmasına yarayan ufak bir delik bulunan yarı esnek, ince bir yapıdır. Bazı kadınlarda bu yapı çok sert veya çok esnek olabilir.www.jinekoloji.net
Anatomik olarak kızlık zarı vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, en sık görülen şekliyle ortasında adet kanının ve vajinal salgıların akmasına yarayan ufak bir delik bulunan yarı esnek, ince bir yapıdır. Bazı kadınlarda bu yapı çok sert veya çok esnek olabilir....
Kızımın başına gelirse...Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
Ciddimi bunu ilk defa duyuyorumKızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur
Bu yorum ne zaman gelecek diyordum, çok bekletmediniz teşekkür derim.İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
işlemın adı himenektomiKuzum seni baya kandirmislar
Yani ameliyat olmussundur da sana kizlik zari dedikleri sey zar falan degil , yukarida bir video yayinladim seyret onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?