- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
İki yazı okumuşlar okudukları yazidada aman kiLik zarı yok diye kendilerini inandirmislarbazı doktorlar doku kalıntısı bazısı hymen dıyor bız halk arasında kızlık zarı dıyoruz
bosuna amelıyat olmadım heraldehimenektomı hatta ıslemın adı
kızlık zarı cıkarma amelıyatı dıye gecıyor
kadın dogum hastanesınde oldum amelıyatı ve bayagı bayagı kızlık zarı cıkarma ıslemı dedıler raporumda bıle oyle yazıyor
amelıyatımı yapanda jınekolojı baskanıydı
Yani üyeyi fırçalamışsınız da sizin konunuzun da mantıklı bir tarafı yok... Ne yapalım yani forumca para toplayıp kızlık zarı ameliyatına gün mü alalım ?Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....
anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor
Yazı okumadık hanımefendi kaç dr söyledi aynı şeyi muayene olduğum doktorlar da aynı şeyi söylediİki yazı okumuşlar okudukları yazidada aman kiLik zarı yok diye kendilerini inandirmislar
fızyolojık olarak ılıskıye gırmeme engel oluyordu maalesef olması gerekenden fazla dokulu yapısı varmıs hem kızlık zarı cıkarma amelıyatı oldum hem vajına gelısletme bunun ıcınde bayagı raporlar tutuldu kac kez muayeneler oldum :)niye çıkması gerekiyor ki dursa olmuyor mu yavv iyice karıştı kafamm kaç yaşında kadınım
O et parçası bekaret göstergesi değildir, bunu söylüyorum.Allah'ım bu yazıdan bu sonucu çıkardın ya pes. Doktorların hepsi bunu düşünmez bu bir ikinciis aslında orda bir zar yok bir yapı var demek.istyr bir et parçası var. Üçüncüsü olmayan şeyin ismi olmaz Latince ismi hymendir tıp derslerinde çokça var kızlık zarı diye bunun bir önemi yok diyor Dr Banu çiftçi
Gerçekten bende yok diye biliyorum.. Hatta benim kanaman olmadı daha önce ilişkim olmamasına rağmen.. Sadecee minicik bir leke geldi o da ilişki esnasında değil ilişkiden 1 saat falan sonra kanama gibi değildi yani hiç.. Ben hiç yırtılma falan hissetmedim içimde birşeyler falan da kopmadı : ) eşime sordum o da birşey anlamamış mesela..Tıp bilgimi çöpe ataym iki dk dur ozmn
Tek anlamayan ben değilim demek ki,soru neymiş?Soru ne? Biz burada ne diyelim mesela?
konuyu nerden nereye bağladiniz helal olsunBir kere 29 gayet de bekar da olsa evli de olsa "KADIN" denilebilecek bir yaş. Hani yeni reşit olmuş genç kız değil ki.Yani profilimde EVRİM AKINCIĞIMIN fotoğrafı var görüyorsunuzKK200:İDOLÜM ) Yani Evrim Akın 29 yaşındayken 2008 de Bez Bebek te anne rolünü oynuyordu,sizin arkadaşınız 29 yaşında damat beyi kandırmaya çalışıyor.Hiç yakışmıyor.ALLAHIM RABBİM akıl fikir versin,inşALLAH bu yanlıştan döner.Bu evlilik olmamalıdır.
Isterseniz asın boynunuza ama böyle birşey var bunun adi halk arasında kızlık zarı diye geciyor kasmadan ziyade zarın çeşidine göre kanama olur veya olmazKızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur
Canm eşim.doktor ben hemşireyim her doktor bile kendi içinde fikir ayrılığı da düşer corona da bile maske takmak gereksiz diyende vardı takalm diyende ama kizlik zar yoktur demek tıp bilgisine aykırı evet esnek olabiliyor ama tamamiyle kapalida olabiliyor kalkıp kapalı olan kişi kendini gevşek biraksada olmuyor N nscckts arkadaşta yazmış başından geçmiş neyse bence olay bu degl. Açıkçası. Benim için kan gelmiş gelmemiş banane. Zar var yok hiç ilgilenmyrm o kismiyle saygım.var bakire olmayanlara beni ilgilendirmiyor ama arkasında duramayac ağı şeyi yapana karşıyım kimseyi kandırmaya hakkı yokAma videosunu da izleyin lütfen kadın yeterince hazırlanırsa kanama olmayacaktır lütfen izler misiniz
aslında doktorlar kızlık zarı yok dıyerek ıyı yapıyorlar desteklıyorum cunku bakıre olmasına ragmen sırf kanaması olmadı dıye kı normalde kanama olmaması normal olandır, kızın canına kast edenler varİki yazı okumuşlar okudukları yazidada aman kiLik zarı yok diye kendilerini inandirmislar
Maddi yardım mı yapalım, onu mu demeye çalısıyorsunuz?Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum
Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.
kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
"Yeterince hazırlanırsa kanama olmaz" demek "hymen yoktur" anlamına gelmiyor yalnız. Siz direkt hymenin varlığını reddettiniz, anlaşılmadığınız nokta o oldu.Ama videosunu da izleyin lütfen kadın yeterince hazırlanırsa kanama olmayacaktır lütfen izler misiniz
Hanımefendi, vajina girişinde bir yapı var. Ama bu yapı sanıldığı gibi vajinaya girişi engelleyen bir zar tabakası değil. Zar yok denilirken anlatılmak istenilen şey o yapı bir zar değil, ve bekaretin ölçüsü de değil. Her zaman kanaması da gerekmiyor.İki yazı okumuşlar okudukları yazidada aman kiLik zarı yok diye kendilerini inandirmislar
Sabahtandir sizin yazdiginiİ yaziyorm si niye bana dediniz ki bende bunu diyormHanımefendi, vajina girişinde bir yapı var. Ama bu yapı sanıldığı gibi vajinaya girişi engelleyen bir zar tabakası değil. Zar yok denilirken anlatılmak istenilen şey o yapı bir zar değil, ve bekaretin ölçüsü de değil. Her zaman kanaması da gerekmiyor.
Neden kızlık zarı var veya yok diye kendimi kandırayım hiç anlamadım. Ezik miyim ben bir Vücudumdaki küçük bir dokuya göre kendi değerimi belirleyeyim de varlığı yokluğu umrumda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?