• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne peki tam olarak? Bakire olmadığını nasıl saklarız mı?
Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....

anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor

Bir buçuk ay önce evlendim ve çok şükür bir kişi bile sormadı kan geldi mi gelmedi mi diye eşim de ailesiyle konuşmuş eşimle mahremimi asla sormayacaksınız demişti sağ olsun ben diğer kafadaki erkekleri anlamıyorum kendileri her şeyi yapar ama bakire kadın ister he oldu canım oldu 😏

Ben buna "beceriksiz erkek vardır" ekliyorum.
Kesinlikle öyle kan geldi hatta çok kan geldi diye sevinen erkekler biliyorum ama farkında değil eşinin canını nasıl yaktığından halbuki nazik davransa eşini ilişkiye hazırlasa kan gelmeyeceğini ve bunun da çok güzel bir olduğunu bilirdi

Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....

anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor
bir yalan üstüne evlilik kurulacak bizden de taktik mi istiyorsunuz destek olalım diye anlamadım ben.kimse de saçma yorum yapmadı okudum hepsini.asıl arkadaşınızın yaptığı evlilik saçma .bu bekaret konusu tümden saçma zaten de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back