- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
Bunu mu dert edecek kızın ailesi duyunca??
Peki ya arkasinda durmayacağı işleri neden yapar bir insan ? Şimdi ne diye yönlendirelim arkadaşı anlayamadım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu mu dert edecek kızın ailesi duyunca??
Ne peki tam olarak? Bakire olmadığını nasıl saklarız mı?
e ne desinler ki üyeler madem diktirme imkanı da yokmuş.bir köşeye kan saklayıp onu sürsün bari çarşafa tövbe tövbeSoru bu değildi.
Soru buydu degildi ..hem oyle hem boyle olmaz..o zaman dert etmeyen birini bulcak..yada sey mi deseydim..elinin icini kessin carsafa sursunSoru bu değildi.
Soru bu değildi.
Ben buna "beceriksiz erkek vardır" ekliyorum.Kızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur
Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....Ne peki tam olarak? Bakire olmadığını nasıl saklarız mı?
Aynı şeyi düşünmüşüz, okumadan yazmıştım. :))Ahhh, erkekler şu kanama olayının çoğu zaman kendi beceriksizliklerinden kaynaklandığını bi bilseler, hiç bu toplara girmezler.
Kızlık zarı diye bişey yoktur :)muKızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur
Kesinlikle öyle kan geldi hatta çok kan geldi diye sevinen erkekler biliyorum ama farkında değil eşinin canını nasıl yaktığından halbuki nazik davransa eşini ilişkiye hazırlasa kan gelmeyeceğini ve bunun da çok güzel bir olduğunu bilirdiBen buna "beceriksiz erkek vardır" ekliyorum.
Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....
anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor
Seneyle alakali bir durum değil buSene 2020 ya hu .Biz hala bekaret sorununu aşamadik.
bir yalan üstüne evlilik kurulacak bizden de taktik mi istiyorsunuz destek olalım diye anlamadım ben.kimse de saçma yorum yapmadı okudum hepsini.asıl arkadaşınızın yaptığı evlilik saçma .bu bekaret konusu tümden saçma zaten deBazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....
anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor
Evet canım yoktur lütfen araştırıp bilinçlenelim kanama olayı tamamen kadının kendini kasmasından kaynaklanıyorKızlık zarı diye bişey yoktur :)mu
E ama ne istiyorsunuz?Soru bu değildi.