• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibinin tırı var, arkadaşı gerdek gecesinde kan görmek istiyor, kan getirmek için yapılacak bir işlem var, bu işlem için arkadaşının parası yok, arkadaşı çok bunalmış ama konu sahibinden para alamayacak kadar gururlu, arkadaşı ne yapsa da gerdek gecesini atlatsa diye fikir tanışıyor. sanrıım adamı kandırma yollarını öğrenmek istiyor. bir de konu sahbii eleştirilere kızıyor, tırını üstümüze üstümüze gönderebilir. ben bu kadar anladım

Ama gerçekten at binerken, bisiklete binerken, motora binerken bozulabiliyor sjdjsjhs
Tabi sizi kurban seçmesi işin kötüsü akdjsjsj
Elbette bu risk hep var.Ama keşke dürüst olsaydı.Çevresinde hiç arkadaşı kalmadı bu yalanından sonra.Bu yarın bir gün bize de iftira atar,yalan söyle kafasına girdi millet görüşmeyi hepten kestiler.Değer miydi bunu sorgulamak lazım.

Ya sus bak yine geldi gözümün önüne, insan gibi damarları oluşmuş canlanmış, Otursalar da şaka yapsam diye bekleyen bir sele.
Harry potterdaki şapka nasıl okul seçiyorsa, bunarlar de kimin hangi gruba ait olacağını belirliyor. slytherin! :KK48: neyse sustum

değil ama sizin yanınızda ayıba bile kaçmaz

Özelden özür dilemedim diye mi beni bu kadar incitiyorsun? Basit bir soru sordum sadece. Almanya'ya hiç gitmedim sonuçta. Dünya ülkeleri arasında en çok gitmek istediğim yer orası. İklimi, insanları, tarihi yapısı. Aşırı merak ediyorum. Osurma konusunda net bilgim olmadığı için gitmedim. Korktum.

Kız Allah seni ne yapmasın :KK70:ses gelmez tabi ki nasıl birşey ben onu bile bilmiyorum dediğim gibi ben öyle bir durum yaşamadım ama bizler evlenmeden önce bize evli kızlar birçok efsane anlatmışlardı yok işte pıt diye birşey kopmuş içinde vay efendim bi gerilme olmuş yırtıldığını anlamış falan onlara ithafen söyledim.. Zaten öyle birşey yok
Bu hikayeleri duyunca beklenti farkli oldu ardindan gelen hayal kırıklığı sonrasında aman keyfimize bakalım ve perde ki umarım bu şekilde gelişmiştir eşinin de anlayışı ile

Üşenmedim 28 sayfayı okudum şu an beynimin içi zar nidalarıyla dolu. Her yeri zar silüeti ile görüyorum delik oldu beynimin içi.
Bende benim mesajıma gelen bir bildirimle açtım ve bir tır meselesidir almış başını gidiyor 30. Sayfadaydım geri geri okuyorum ki tır muhabbetinin başlangıcına geleyim :KK70: Siz biliyorsanız hangi sayfada bana söyleyin de bari ordan başlim :KK70:

Özelden özür dilemedim diye mi beni bu kadar incitiyorsun? Basit bir soru sordum sadece. Almanya'ya hiç gitmedim sonuçta. Dünya ülkeleri arasında en çok gitmek istediğim yer orası. İklimi, insanları, tarihi yapısı. Aşırı merak ediyorum. Osurma konusunda net bilgim olmadığı için gitmedim. Korktum.
Korkma kız osurma sesleri kızlık zarının patlama sesine benzıyormus alışkınız

Bu hikayeleri duyunca beklenti farkli oldu ardindan gelen hayal kırıklığı sonrasında aman keyfimize bakalım ve perde ki umarım bu şekilde gelişmiştir eşinin de anlayışı ile
Eşim ve ben buna dair bir konuşma hiç yapmadık öncesinde.. Eşim ne bekliyordu onu bile bilmiyorum ama anlayış gösterecek bir durum da olduğunu düşünmüyorum.. Hayal kırıklığı da yaşamadım aksine daha mutlu oldum anlatılan gibi kanlı bıçaklı acılı birşey değildi :rolleyes: yani eşim niye Kan gelmedi niye ben birşey hissetmedim neden böyle oldu gibi birşey demedi eğer bunu kastediyorsan

Korktum değil korkdum olacaktı o yalnız. Lütfen.

Bende benim mesajıma gelen bir bildirimle açtım ve bir tır meselesidir almış başını gidiyor 30. Sayfadaydım geri geri okuyorum ki tır muhabbetinin başlangıcına geleyim :KK70: Siz biliyorsanız hangi sayfada bana söyleyin de bari ordan başlim :KK70:
Ben 28 sayfada durdum. Bu tır olayı şimdi ne:/ sayenizde öğrendim 😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back