• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değil de, telefonunun çin malı kızlık zarı diye arama yaptıran bu tek ben değilimdir değil mi, yalnız olmadığımı söyleyin bana :KK43:

Biri internet geçmişime es kaza baksa tövbeler tövbesi :olamaz:

Konu acar buraya.
Aslinda karım bakire değilmiş, cin mali kizlik zari ile beni kandirmis, diye.

O değil de sözde arkadaşınızın kızlık zarı hasar gördü diye biz niye bedduaya maruz kalıyor yaf...

Ben masum masum oturmuş erik yiyorum şurada... Nedir bu zulüm yaw
Çünkü biz o kıskanılan sevistigimizin hesabını vermeyen o biziz biz ki o en çok gizlemeyen... nasıl anlatsam kii

O değil de, telefonunun çin malı kızlık zarı diye arama yaptıran bu tek ben değilimdir değil mi, yalnız olmadığımı söyleyin bana :KK43:

Biri internet geçmişime eş kaza baksa tövbeler tövbesi :olamaz:
çok eskiden okumustum vucut sivisiyla eriyebilen bir poset gibi biseyin icine boya tarzi bisey koyuyolardi eryince o boya akiyordu
en cok sipariste turkiyeden di
sonra onuda yasakladilar herkes zari kadar konussun diye 🥴

Bekaret insanın beynindedir vajinanın girişinde bir mukoza katlantisi değildir bir kadının bedeni kendine aittir sorumluluğunu taşıyabilecek ise yaşar kimse onu yargilayamaz hiçbir kadın da kendini kimsenin yargılamasina izin vermemeli bu izni veriyor ise yaşamayacak kandırarak başlayan evlilik bir yerde patlak verir

Bekaret insanın beynindedir vajinanın girişinde bir mukoza katlantisi değildir bir kadının bedeni kendine aittir sorumluluğunu taşıyabilecek ise yaşar kimse onu yargilayamaz hiçbir kadın da kendini kimsenin yargılamasina izin vermemeli bu izni veriyor ise yaşamayacak kandırarak başlayan evlilik bir yerde patlak verir

Mukoza katlantısı. Bunu da ekledik listeye tamamdır. Ben nazikede ısrarcıyım.

Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum

Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.

kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Yapacak bişy yok madem çocuk kabul etmicek ayrılsın
Öyle bi adamı sevmesin bi zahmet

Biri internet geçmişime es kaza baksa tövbeler tövbesi :olamaz:

Kaliteli bi şey arat bari Yaban be, Çin malı filan, o ne öyle. Bakkaldaki kames top gibi bi şey yollarlar bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back