• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Bisikletten düştüm, kukuma gidon girdi. Senin anlayacağın benim bekareti gidon aldı, götürdü sana bişey kalmadı.

Ama valla bak el değmemiş sıfır kilometre bakireyim deliqanlımmm, sert bakışlı erkekimm” diyip konuyu kapatalım bence.

Yırtılmayi nasıl hissedeceksiniz tam olarak sesi mı gelmeli.. 🙄
Kız Allah seni ne yapmasın :KK70:ses gelmez tabi ki nasıl birşey ben onu bile bilmiyorum dediğim gibi ben öyle bir durum yaşamadım ama bizler evlenmeden önce bize evli kızlar birçok efsane anlatmışlardı yok işte pıt diye birşey kopmuş içinde vay efendim bi gerilme olmuş yırtıldığını anlamış falan onlara ithafen söyledim.. Zaten öyle birşey yok

Patlama sesiyle beraber duvarlarda ve kapı pencerede sallantı oluyor normalde.
Olabilir arkadas ve esinin beklentisi o yöndeyse allahim bu buyukletimiz korkutmak icin neler anlattılar da bize... cumleyi baglayamadim la aklima birsry gelmiyor neyse gelince bitiririm

Aklıma kendi arkadaşım geldi 🤣 kendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... 🤢 ama hiçbirine gerek kalmadı 😂 Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye... 😒😏
Ama gerçekten at binerken, bisiklete binerken, motora binerken bozulabiliyor sjdjsjhs
Tabi sizi kurban seçmesi işin kötüsü akdjsjsj

Kız Allah seni ne yapmasın :KK70:ses gelmez tabi ki nasıl birşey ben onu bile bilmiyorum dediğim gibi ben öyle bir durum yaşamadım ama bizler evlenmeden önce bize evli kızlar birçok efsane anlatmışlardı yok işte pıt diye birşey kopmuş içinde vay efendim bi gerilme olmuş yırtıldığını anlamış falan onlara ithafen söyledim.. Zaten öyle birşey yok
aaa bizim komsuda evlendigi gun top patlamasi gibi bi ses gelmişti bom diye
o ses o sesmiydiki 🥴

Bu arada şu ettiğiniz lafların yarısını ananıza babanıza etsenizz “ ohh be sefan olsunnn, yarasınınnn tosunuma :super:“ derler emin olun.

Adam bu kadar takıntılıysa madem ilerde öğrense bile sorun çıkaracaksa bile bile daha neden evleniyor. Yani büyük konuşmayım ama bu kafa yapısında sevdiğim olacak anında buz gibi olurdum yani.

Ayrıca neler duyuyoruz canını sokakta bulmadı heralde bu kadar sıkı bir aileyse bıraksın gitsin aşkı sevgisi batsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back