- 17 Şubat 2015
- 7.945
- 21.298
- 348
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Evet Cok zor. Sükür cogumuz is vereniz. Ama adam yerine konmuyoruz!!!
o zaman arkadaşınıza kredi verin ya da kendi aklınızı verin üst perdeden konuşmalar görüyorum neden akıl danıştığınıza anlam veremedim.Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben adama racing motor desem o ne anlar kihangi motora bindiginde önemlidir bence
Eglenirsiniz tabi. Koca gece bile tahamül edemiyorsa size
Yırtılmayi nasıl hissedeceksiniz tam olarak sesi mı gelmeli..Gerçekten bende yok diye biliyorum.. Hatta benim kanaman olmadı daha önce ilişkim olmamasına rağmen.. Sadecee minicik bir leke geldi o da ilişki esnasında değil ilişkiden 1 saat falan sonra kanama gibi değildi yani hiç.. Ben hiç yırtılma falan hissetmedim içimde birşeyler falan da kopmadı : ) eşime sordum o da birşey anlamamış mesela..
üfff motorların en tehlikelisiBen adama racing motor desem o ne anlar ki
Burda öğle oldu. Orda ne oldu?Eglenirsiniz tabi. Koca gece bile tahamül edemiyorsa size
80 kullanıcı 26 misafiriz = 106, hepimize 3 örodan çorap yollasan etti 318 öro.
8.7 lira = 1 öro.
Çarp 318 x 8.7 = 2.767 lira.
Arkadaşını(!) himenoplastiye yollasana bura, çorap yollayacağına. :)
Önceki mesajında var dedin hymen ve çeşitleri var dedin son kararınız mıYazı okumadık hanımefendi kaç dr söyledi aynı şeyi muayene olduğum doktorlar da aynı şeyi söyledi
Önceki mesajında var dedin hymen ve çeşitleri var dedin son kararınız mıemin misiniz..
Kocalari konuya dahil etmeyelim lütfen, koca hassas noktamEglenirsiniz tabi. Koca gece bile tahamül edemiyorsa size
[/QUOT
Centimi harcamam sizin gibilereSu konuda bile aklima devlet bahçeliyi getirdin.
Tisikkirlr sipirmin.
Patlama sesiyle beraber duvarlarda ve kapı pencerede sallantı oluyor normalde.Yırtılmayi nasıl hissedeceksiniz tam olarak sesi mı gelmeli..
Atip tutan cok da maalesef ulkenin gercegi bu.sene 2050 de olsa yine ayni olacak.uzuldum kiza.Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum
Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.
kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Aklıma kendi arkadaşım geldikendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... ama hiçbirine gerek kalmadı Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?