Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor
Ben Almanya’da 4 ay staj yaptım nedense hiç kasmadı her senede çağırıyorlar tekrar gel diye.Belki “du” ve “Sie” arasındaki farkı kavradığım içindir bubanıza bol hayırlı kazançlar.

Kasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor
bısey soracagim almanyadami yaşıyor arkadaşlarıniz bu kafayla
soyle yapin arkadasinizin nisanlisinim yanima gidim ve hemen bakire olmadigini kabul etmesi gerektigini cunku babanizin 17 alman 31 de yabanci calistidigini soyleyin sorun hallolsun

Hahhahaa alamancı ya alamanca yazıyor çok kültürlü
Kültürü işte türk olan bir sitede yabancı dil kullanmak kültürsüzlüğüne dayalı

ya bunlar demiyırmuydu?
Irkıçılır ıyrımcılır tırklırı sıvmıyırlır
Aöyleyeyim mi evet tarihten gelen illaki sevmemezlik var ama bizim buradan işçi olarak giden alamancılar(ataların herhalde) kültüre entegre olmayı başaramadılar biraz da ondan bu durumdasınız

Orada zor adam yerine kondugunuzu az çok biliyoruz
Gelmiş almanca yazıyor

Son bakire bükücü bikergirlaea

Adamda ne safmış kıyamam yada saf ayağına mi yatmış artik orası bilinmez

Son bakire bükücü bikergirlaea

Adamda ne safmış kıyamam yada saf ayağına mi yatmış artik orası bilinmez
Yahu hadi onu geçtim bu herif ortak çevreye “motora binen kız sağlam kalmıyor” demiş.Ben yıllardır biniyorum acaba bi doktora filan mı gitsem?Şimdi yarın bi gün adamın biri çıksa “motora binerken oldu” desem inanmazda ha

Kegel egzersizi dediğimiz şey de aslında zarı yeniden tamir etmemizi sağlıyor. Evet. Altı yıllık evliyim hala bakireyim. İşin sırrı bu.
bu kegel egzersizi ilerde alta kacirma sorunu olmasin diye yaptiğımiz sık bırak hareketi degilmiydi

Evet Cok zor. Sükür cogumuz is vereniz. Ama adam yerine konmuyoruz!!!

E o zaman neyi diktiriyor bu millet ayol lafam karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…