- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Ben Almanya’da 4 ay staj yaptım nedense hiç kasmadıKasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor
bısey soracagim almanyadami yaşıyor arkadaşlarıniz bu kafaylaKasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor
sizin için çevirdim ha
hasta demiş bize
Oralarda temizliğe gidip 2 ev alan tanıdığımda var anne babasının yıllarca çalışıp kurduğu düzeni aylar içinde yiyip bitirenide.Tuvalet de temizliyolar mıydı öyle derler ya.
yolla kız bizim sevişip sevisip kocami nasil kandiririmci kizlar onlari kondom niyetine kullaniyor çok lazim oluyorTr den tirlarimiz geciyor. Corap yollayim mi?
Son bakire bükücü bikergirlaeaAklıma kendi arkadaşım geldikendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... ama hiçbirine gerek kalmadı Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye...
Trdekilere yolla.Tr den tirlarimiz geciyor. Corap yollayim mi?
Çalışan sayısı da epey düşündürücüÇalışanlar zar kontrolünden geçiyor mu?
zeyna o zar degilAllah zarına zeval vermesin. Cahil cahil bakıyordum ben de ne yazdı acaba diye. Şu anda çok acıtıyor demiş, ne acıtıyor onu merak ettim. Allah korusun zar falan olmasın.
Yahu hadi onu geçtim bu herif ortak çevreye “motora binen kız sağlam kalmıyor” demiş.Ben yıllardır biniyorum acaba bi doktora filan mı gitsem?Şimdi yarın bi gün adamın biri çıksa “motora binerken oldu” desem inanmazda haSon bakire bükücü bikergirlaea
Adamda ne safmış kıyamam yada saf ayağına mi yatmış artik orası bilinmez
bu kegel egzersizi ilerde alta kacirma sorunu olmasin diye yaptiğımiz sık bırak hareketi degilmiydiKegel egzersizi dediğimiz şey de aslında zarı yeniden tamir etmemizi sağlıyor. Evet. Altı yıllık evliyim hala bakireyim. İşin sırrı bu.
Bizim için başınıza geçirseniz kâfi. Soğuktur oralar. Öyle görünüyor.Tr den tirlarimiz geciyor. Corap yollayim mi?
bu kegel egzersizi ilerde alta kacirma sorunu olmasin diye yaptiğımiz sık bırak hareketi degilmiydi
Evet Cok zor. Sükür cogumuz is vereniz. Ama adam yerine konmuyoruz!!!Hahhahaa alamancı ya alamanca yazıyor çok kültürlü
Kültürü işte türk olan bir sitede yabancı dil kullanmak kültürsüzlüğüne dayalı
ya bunlar demiyırmuydu?
Irkıçılır ıyrımcılır tırklırı sıvmıyırlır
Aöyleyeyim mi evet tarihten gelen illaki sevmemezlik var ama bizim buradan işçi olarak giden alamancılar(ataların herhalde) kültüre entegre olmayı başaramadılar biraz da ondan bu durumdasınız
Orada zor adam yerine kondugunuzu az çok biliyoruz
Gelmiş almanca yazıyor
E o zaman neyi diktiriyor bu millet ayol lafam karıştıKesinlikle öyle kan geldi hatta çok kan geldi diye sevinen erkekler biliyorum ama farkında değil eşinin canını nasıl yaktığından halbuki nazik davransa eşini ilişkiye hazırlasa kan gelmeyeceğini ve bunun da çok güzel bir olduğunu bilirdi
Allah zarına zeval vermesin. Cahil cahil bakıyordum ben de ne yazdı acaba diye. Şu anda çok acıtıyor demiş, ne acıtıyor onu merak ettim. Allah korusun zar falan olmasın.
ciddimisin şuanYooo ne alakası var. Zar tamiri için yapıyoruz onu biz. Trde yapıyoruz. Bubamızdan öyle gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?