Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an 1,5 yıllık evliler ağustos başında da bebekleri oldu ama naber
adam ciddi ciddi yedimi ya bu numarayi
kadin nasil masumu oynadiysa artik
bir arada salça sürenler vardı
tuzu hesaba katmayip yandi gülum keten helva olup acillik olanlar

O Mann die armen Männer in der Türkei . Was für kranke Frauen die aushalten müssen. Das tut mir grad sehr weh. Am liebsten will ich jetzt alle retten
Almancı akrabalarımın Türkiye’de yaptıkları o boş havayı kendim yanlarına gittiğimde birebir gördüm ya o kötü oldu işte metroda,otobüste o ırkçı bakışlar,okullarda çocuklarının yaşadığı o ırkçı sorunları birebir gördüm.Oysa bir anlatıyorlardı ki Alman komşuları bunların evinden çıkmıyormuşta çocuklarını çok seviyormuşta..O evlerinden çıkmayan komşu Alman “siyahkafalarla aynı asansöre binmem” diye merdivenlerden çıktı oysa ki ..

Tuvalet de temizliyolar mıydı öyle derler ya.

Kasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor

Kegel egzersizi dediğimiz şey de aslında zarı yeniden tamir etmemizi sağlıyor. Evet. Altı yıllık evliyim hala bakireyim. İşin sırrı bu.
Her ilişki ilk günkü gibi diyorsun. Duymuştum da inanmadıydım, yarın deneyeceğim. Arkadaşlar deneyip yazalım ihtiyacı olan faydalansın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…