- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.514
- 548
- 26
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Kızlık zarı diye birşey var.Bekarete önem veren birisi değilim ancak şunu merak ettim. Kızlık zarı diye bir şey yoksa dikimi nasıl oluyorMalum diktirenler oluyor, duyuyoruz.
Tamam konuyu dağıtmayalım lütfen, şimdi arkadasiniz birini seviyor ve ileride evlenecek. Ama bu adam daha önce sevişmiş kadın istemiyor. Arkadaşınız da ailesinin zoruyla evleneceği için azıcık ısınmış ve ipini salamıyor adamın. Kaçmaya da korkuyor. Hee bir de 'hiç sevişmemiş ki' olmak için parası yok. Konu bu.iPhone a İPON mu diyorsunuz?
Kızlık zarı diye bir şey vardır ancak adı Kızlık zarı değildir. Vajinanın 2-3 cm içerisinde ortasında delik bulunan hymen adlı zardır. Ortasındaki delik adet kanının dışarı akmasını sağlar ancak ilişki sırasında penisin geçebileceğin kadar geniş olmadığından bir miktar yırtılma ile damla şeklinde kanama normaldir. Yani kanama sadece kadının kendini kasması veya erkek beceriksizliğinden kaynaklanmaz. Bazı kadınlarda zar esnek olduğundan rahatça genişleyebildiği için kanama olmaz.Tamamen yapısal bir şey. (sebepsizce bu bilgilendirmeyi yapmak İstedimEvet canım yoktur lütfen araştırıp bilinçlenelim kanama olayı tamamen kadının kendini kasmasından kaynaklanıyor
Kızlık zarı = hymen = var.
Hymen çünkü. Latince olunca var Türkçe olunca yok değil.
Bizdeki karşılığı saçma sadece.
Sizin videoda da hymenin varlığını reddetmiyor, hatta hymenin yapısını inceliyor. bence videoyu tekrar izleyin.
Daha da bir şey yazmayacaksanız benim de son cevabım olsun, iyi geceler.
Evet aynı şeyi diyoruz, hymen deyince var kızlık zarı deyince yok sanki.
Terim bazında diyorum ben sadece.
Bana ispatlamanıza gerek yok ne kadar terim bildiğinizi. Umrum bile değil. Gene de aferinYurt dışı uçuşlar kapandığı dönem himenoplasti demeye başladık biz. Sonra öyle kaldı işte.
Bu konuyla ilgili çeşitli documentler sunmak isterdim ama objective bakamayacağınızı düşündüğüm için uğraşasım yok. Yapmam gereken designler var.
İyi akşamlar
Hayır.Şöyleymis vajina içerisinde bı bölgeye dikim yapıyorlar ve içine cisim girişi olduğunda ordaki dikis patlıyor ve kanama ondan dolayı oluşuyor.yani cinsel ilişkiden önce orada bı yara oluşturuyorlar ve ilişki sırasında kan o yaradan geliyor gibi de düşünebiliriz.bu yüzden ki dikim işlemi ilişkiden en geç bir hafta önce falan yapilmaliymis.mesela şimdi dikim yapılıp bir ay sonra ilişkiye girse bı ise yaramıyor çünkü yara ve dikiş o zamana kadar iyileşmiş oluyor.yani aslında geri dikilen bı şey yok.sadece kan akışı sağlamak için yapılan yara ve dikiş işlemi var
Çok şey kaçırdın her sayfası tarih yazacak nitelikte....Hymen kim ayfona ne olmuş. Zara çare bulundumu 24 sayfa okuyamadim
Yok demişler de ondanKızlık zarı diye birşey var.
Ancak amacı bekareti belirlemek değil. İşlevi o değil. Bir kadının bakire olup olmadığı kan ile anlaşılmıyor yani.
Valla kalırım sınavdan nerden nerelere gelmiş konu tövbe tutamam aklimdaÇok şey kaçırdın her sayfası tarih yazacak nitelikte....
Lütfen ilk sayfadan başlayalım please... Atlamadan okuyalım sınav yapçem
Doku var, ancak bekaret belirleme gibi bir amacı yok. Bunu anlatmaya çalışıyorlar.Yok demişler de ondan
Yaw cem yılmaz okusa burdan 5 stand up gösterisi çıkarır adam... Çok şey kaçırıyorsun... Bu konu ekşi sözlükte viral olur...Valla kalırım sınavdan nerden nerelere gelmiş konu tövbe tutamam aklimda
Abovv her şey yeniden başlıyor şu anKızlık zarı diye bir şey vardır ancak adı Kızlık zarı değildir. Vajinanın 2-3 cm içerisinde ortasında delik bulunan hymen adlı zardır. Ortasındaki delik adet kanının dışarı akmasını sağlar ancak ilişki sırasında penisin geçebileceğin kadar geniş olmadığından bir miktar yırtılma ile damla şeklinde kanama normaldir. Yani kanama sadece kadının kendini kasması veya erkek beceriksizliğinden kaynaklanmaz. Bazı kadınlarda zar esnek olduğundan rahatça genişleyebildiği için kanama olmaz.Tamamen yapısal bir şey. (sebepsizce bu bilgilendirmeyi yapmak İstedim)
Himen gölgelerin gücü adına savaşmaya devam ediyor, ayfona güncelleme gelmemis yazılımı hatalı. Zar için soğan kabuğu kaynatıp üç gece yatak odasına buharını tutturmayı düşünüyoruz. Kafanız iyice karıştıysa hoş geldiniz. :)Hymen kim ayfona ne olmuş. Zara çare bulundumu 24 sayfa okuyamadim
Görüyorum ki banlı olduğum sıralarda çok derin mevzulara girilmiş
YalnızIdrakyollariiltihabi beni en sevdiğim tatlıdan soğuttun, nimetleri böyle konulara iliştirmen guzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?