- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Kaç para bu tarz bir operasyon biliyor musunuz?Ben o işi çoktan gördüm ailem de biliyor
Olmayan şey nasıl yanar acepsiz yurtdışında yaşamıyor muydunuz arkadaş urfa da mı beynim yandı
Olmayan şey nasıl yanar acep.
ha sızın konuda beyin fırtınası yapılıyor cunku degıl mı zeka fıskırıyorOlmayan şey nasıl yanar acep
Bana sorarsan ağır ban dalgasına doğru fütursuzca yüzüos...Her şeye olmaz demiş, sonuç nedir? Dikime para mı topluyoz napıyoz?
siz yurtdışında yaşamıyor muydunuz arkadaş urfa da mı beynim yandı
C ceycey0406 konu sahibine bir dava açsana, aldığın tazminatı da tekrar ona bağışla, kızlık zarını diktirsinOlmayan şey nasıl yanar acep
Olmayan şey nasıl yanar acep
şikayet ettim cevap bile vermeyeceğim size aynı seviye de değiliz onu iyice anladım.Olmayan şey nasıl yanar acep
Yetisecegi bir zifaf var
2.500-3.000 en fazla diye okudum ben.Kaç para bu tarz bir operasyon biliyor musunuz?
valla ben evimde huzurlu huzurlu oturuyorum şu an. konu sahibi kendi derdini düşünsün .parmağımı kıpırdatmam gerek yokC ceycey0406 konu sahibine bir dava açsana, aldığın tazminatı da tekrar ona bağışla, kızlık zarını diktirsin
pahalıymıs yahu2.500-3.000 en fazla diye okudum ben.
Tüh bak yine kızlık zarı için parayı bulamadıvalla ben evimde huzurlu huzurlu oturuyorum şu an. konu sahibi kendi derdini düşünsün .parmağımı kıpırdatmam gerek yok
Yani işin ucunda rezil olmak olduğu için 10.000 bile olsa verilir diye düşünüyorum.pahalıymıs yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?