- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Ya anlamiyorum, zarin varligini kotuye kullananlar yüzünden neden varligini inkar edelim?
Var iste orada bir yapi. Yirtilir, kanar, kanamaz, esnek olur, genisler, iliskide yirtilir yada yirtilmaz, ama var. Var yani
Inanmayan açsın sobotta baksin.
Vajinanin duvari seklinde devam etmiyor, ayri bir yapi var.
Ben ciddi sormuştum.Dalga geçmiş
Hiiiiiiççç.......Bişey diyim mi sen kötü bi arkadassın, yabancı jınekologlara gidiyorsun arkadsının zarını dıktırıveremıyosun
Farkında mısınız bilmiyorum ama herkes bunu saklanmasına karşı. Yani arkadaşınız sevmişti diye namussuz olmuyor ya da bakire ler namuslu olmuyor. Siz olayı yanlış yere çekmeye odaklandınız, gidiyorsunuz...Çözüm arıyoruz maddi yardım değil. Burada bu abuk subuk yorumları yapan üyeler, çok dürüst sanki hepsi. Namus abidesi
Ciddi ciddi inanırım bak...Doktorlar dalaktan parça alıp oraya dikiyorlar aslında. Düşününce bana da mantıklı geldi şu an. Bir arkadaşımın kalın bağırsağından parça alıp yamadılar mesela. Çünkü zar yok.
Sevgili N nscckts sana özelden bu konuyla alakalı yazmak istiyorum fakat profilin kapalı sanırım.fızyolojık olarak ılıskıye gırmeme engel oluyordu maalesef olması gerekenden fazla dokulu yapısı varmıs hem kızlık zarı cıkarma amelıyatı oldum hem vajına gelısletme bunun ıcınde bayagı raporlar tutuldu kac kez muayeneler oldum :)
:)
Belgeni fotoğrafla bunca insanı kandırmabazı doktorlar doku kalıntısı bazısı hymen dıyor bız halk arasında kızlık zarı dıyoruz
bosuna amelıyat olmadım heraldehimenektomı hatta ıslemın adı
kızlık zarı cıkarma amelıyatı dıye gecıyor
kadın dogum hastanesınde oldum amelıyatı ve bayagı bayagı kızlık zarı cıkarma ıslemı dedıler raporumda bıle oyle yazıyor
amelıyatımı yapanda jınekolojı baskanıydı
Konu benim şahsi konum değil. Ben evlenip ayrıldım az zaman önce. Benim eşim benim ilk erkeğim olmadı bunu da biliyor. Ben ondan önce cinsellik yaşadım. Ve o ok dedi hiç konu etmedi ta ki ayrılana kadar. Aileme söyledi ailem hiç tınlamadı bile. Maalesef ülkemizde her kadın böyle şanslı değil.öncelikle bu durumu yaşayan sen isen
üzülme
bekareti önemli tutan erkekler kötüdür evde seni görevin diye diye her konuda ezecek
eğer suçluymuş gibi itiraf edersen
sana detaylarını soracak ve evlenirsen her kavgada belki döverek belki küfür ederek bunu hatırlatacak
ayrıl canını dişine tak bir bahaneyle ayrıl
ömğr boyu eziyet çekersin böyle düşünen adama bir koz verdiğin için
ayrılmaktan başka çaren yok
yoksa evliliğinde her gün yüzüne vuracak
eğer yok öyle biri değil dersen
ayrıldıktan sonra gerçekten çok yalvarır halde ise müstakbel eş adayı
bak ben bakire değilim önemli dediğin için bitti de
yok önemli değil yeterki sen ol derse
ömür boyu bu konuda hiçbir soru detay kişi yer sormayacaksın de açmayacaksın de açtığın anda boşanırım de
baktın ilk zamandan açmaya başlıyor boşanırsın
tek çare bu
kandırmak çözüm değil
bu kafa yapısıyla zaten boşanma ihtimali yüksek ama seviyorum diyorsun
sevginin bedelini boşanma ile ödeyebilirsin
zaten onun için çok öbemliyse sana rest çekecektir
bunları sakın mesajla kanıt oluşturacak şeylerle deme
ailene yaymandan çok korkuyor ve ailende tehlikeli ise ayrılman tek çözüm
ailen tehlikesiz ise söyle, sonra gözlemle
tek bir soru bile sorarsa
bu sana evlilikte eziyet edeceğinin bailangıcıdır
çünkü eski kafalı olmayan erkekler bilirki evlilikte seks önemlidir
ten uyumu olmayan içinin gıdıklanmayacağı birini almak eğitimli bir erkeğin en büyük korkusudur
eğitimli zeki erkekler bakirelerden kaçarlar çünkü seks evlilik için çok önemlidir önceden bunu deneyimlemeyeceği birini istemezler
yani işin aslı
boşanma ihtimalin yüksek
aşk için bi dene diyorum onuda ailen tehlikesizse dene ailen sana zarar verecekse
canını düşün ve ayrıl başka bahane ile.
Bunca yüzyıllardır kızlık zarı adı altında kim kandırdı bunca hatunu kim sorarım size onu diyiverin bana
Yanlış meslek tercih ettik hemşire... Kafama tüküreyimGoogle a daha kızlık yazdım kızlık zarı diktirme çıktı yok artık dedim bu ne ya
boş işler bunlar kızlar.aklınıza soğan zarından başka zar takmayınGoogle a daha kızlık yazdım kızlık zarı diktirme çıktı yok artık dedim bu ne ya
Benım kızımın başına gelebilir de ben kızımı evlenmeden biriyle sevişemezsin kafasıyla yetiştrmeyecegım için sorun yokKonu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.
vallahı raporuma baktım ıslemın adını ordan gordum zatenBelgeni fotoğrafla bunca insanı kandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?