Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S SevgiVeOnur gerdek gecesi adamı, burda da bir arkadaşımın sıkıntısı diyerek bizi kekleme peşindesin. Hep alavere hep yalan....

Yani madem bu işi yapıp sindiremeyecektin burda konu açıp bize sorsaydın yapma hemşire derdik.. kaçacak kıza bile yapma kızım deyip kendimizi parçalıyoruz burda.

Kusura bakma ama sevişirken bize sormadıydan damat beye vereceğin hesabı da bize sormaman lazım değil mi evladım....

Zara inanmıyorlar ama bir güç var diyorlar işte. Zarist bunlar. Allam sen inancımızı koru.

Çözüm arıyoruz maddi yardım değil. Burada bu abuk subuk yorumları yapan üyeler, çok dürüst sanki hepsi. Namus abidesi
Farkında mısınız bilmiyorum ama herkes bunu saklanmasına karşı. Yani arkadaşınız sevmişti diye namussuz olmuyor ya da bakire ler namuslu olmuyor. Siz olayı yanlış yere çekmeye odaklandınız, gidiyorsunuz...

Doktorlar dalaktan parça alıp oraya dikiyorlar aslında. Düşününce bana da mantıklı geldi şu an. Bir arkadaşımın kalın bağırsağından parça alıp yamadılar mesela. Çünkü zar yok.
Ciddi ciddi inanırım bak...

Sevgili N nscckts sana özelden bu konuyla alakalı yazmak istiyorum fakat profilin kapalı sanırım.

Belgeni fotoğrafla bunca insanı kandırma

Konu benim şahsi konum değil. Ben evlenip ayrıldım az zaman önce. Benim eşim benim ilk erkeğim olmadı bunu da biliyor. Ben ondan önce cinsellik yaşadım. Ve o ok dedi hiç konu etmedi ta ki ayrılana kadar. Aileme söyledi ailem hiç tınlamadı bile. Maalesef ülkemizde her kadın böyle şanslı değil.

Arkadaşınızın(!) derdini nasıl içselleştirdiyseniz artık üyelere atar yapmışsınız.
Herkesin böyle bir arkadaşı olmalı gerçekten

Arkadaşınız aile yapısını göz önünde bulundurmadan, "bunlar beni öldürür" demeden ilişki yaşamış ve konudan anlaşıldığı üzere kafa yapısına hiç uymayan bir adamla evlenmeye çalışıyor.
"Öğrenirse tehdit eder, her fırsatta bunu bana karşı kullanır" diye düşündüğü adamın nesini seviyor allah aşkına? Bu nasıl ilişki? Koşa koşa mutsuz olacağı bir evliliğe giderken tek derdi kızlık zarı mı?
Ailesinin kendisini öldürecek insanlar olduğu yetmemiş, "beni tehdit edebilecek leşlikte bir adamla evleneyim de hayatıma daha çok renk gelsin" diyor galiba.

Bizden ne bekliyorsunuz o da belli değil. Bir ömür geçireceği insanı kandırma yöntemleri mi anlatalım size?
Ben böyle yöntemler bilmiyorum çünkü hiç ilişki yaşamasaydım bile bunu dert edecek, üstüne beni tehdit edebilecek bir oluşumla evlenmezdim.

Benım kızımın başına gelebilir de ben kızımı evlenmeden biriyle sevişemezsin kafasıyla yetiştrmeyecegım için sorun yok
Arkasında dur yaptığın işin kafasıyla yetiştiricem sağolun

Belgeni fotoğrafla bunca insanı kandırma
vallahı raporuma baktım ıslemın adını ordan gordum zaten
ama raporda kac cm acıklık kac dıkıs gıbı cok ozel bılgıler yazdıgından resmını paylasmadım yoksa ceker paylasırdım bayagı ıslak ımzalı muhurlu paşalar gıbı damgalı saatlı tarıhlı catır catır rapor yanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…