• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üye onu sormuyor ki.

Bakire hastalara niye jinekologlar spekulumla bakmıyor diyor. İlişki muayenesi haricinde.

Normal muayenede diyor, bakire olduğunuzu söylediğiniz diyor, doktorlar diyor, spekulum sokarak bakmıyor diyor, neden diyor.

Ya anlamıyor musun sen anla artık zar yok. Kasılan yer var. Tıp dilinde ona kasılan yer deniyor. Orası o aleti sokunca kasılır yine. Kanar. Kasılmasın diye sokmuyorlar. Kasılan yer. Sinirlerim bozuldu şöyan.

Yahu konu sahibi, sizin anlayisiniz mi kıt nedir? Ne yazsin millet burada? Diktiremez parasi yok, soyleyemez ailesi cok tutucu. Adama gercegi soyleyemez o da evlendigi karisi bakire olsun istiyor. Ne tur yorum yapacak millet burada? Arkadasiniz zaten butun kapilari kapatmis. Maddi durumu yoksa siz arkadasiniza maddi yardimda bulunun bu seferlikte diktirsin bari. Madem bu bakire olmadigi sonradan sorun olacakti, madem diktirmek tek caresiydi niye para biriktirmemis? Ne yapalim burdan toplasip arkadasiniza para mi yollayalim?

Insan kinamadigini yasamadan olmezmis lafi da herkesin agzinda. Kendisini hakli cikarmaya calisan herkesin agzina sakiz oldu bu lafta!

Hayır kızın ailesi. Aşırı ata erkil. Ve adam anlarsa ilerde kızın her bir hatasında tehdit edebilir
Zekasında bir problem yoksa yahut silah zoruyla değilse eğer, arkadaşınız neden kendisini tehdit edebilecek potansiyele sahip olduğunu düşündüğü biriyle beraber?

İlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.

Doktorlar dalaktan parça alıp oraya dikiyorlar aslında. Düşününce bana da mantıklı geldi şu an. Bir arkadaşımın kalın bağırsağından parça alıp yamadılar mesela. Çünkü zar yok.

Ya anlamıyor musun sen anla artık zar yok. Kasılan yer var. Tıp dilinde ona kasılan yer deniyor. Orası o aleti sokunca kasılır yine. Kanar. Kasılmasın diye sokmuyorlar. Kasılan yer. Sinirlerim bozuldu şöyan.
Sakin ol champ anlamak istemeyene bisey anlatilmaz :işsiz:

Allah Allah tıpta kasılan yer mi deniliyor bizi kandırmışlar valah gayet hocmaiz hymen kızlık zarı diye anlattı anotomisini gösterdi çeşitlerini gösterdi. Cerrahi işlemlerini anlattı hymenoktomi hymen in çıkarılması dedi de dedi biz ne dinlemisiz

Konu sahibinin arkadaşının kaybolan kızlık zarıyım. Bazı üyeler doğru söylüyor hymen (kızlık zarı) var.
Nolur bir damla pırtlada o gece bizide kurtar bu zevzeklikten .... Zarın arkadaşı bizi boş beleş insan görüyor 😩😿

Ha bunu da yazmadan geçemiyorum. Benim jinekoloğum kendisi yabancı lakin tr de seminerlere gelmiş. Bana tr En çok hymen amaliyeti uygulanan Ülkelerden biri Türk hekimlerinden çok şey öğrendiğini söylemişti bana. Bazı yorumları okuyunca aklıma kötü kötü şeyler geliyor.

öncelikle bu durumu yaşayan sen isen

üzülme

bekareti önemli tutan erkekler kötüdür evde seni görevin diye diye her konuda ezecek

eğer suçluymuş gibi itiraf edersen

sana detaylarını soracak ve evlenirsen her kavgada belki döverek belki küfür ederek bunu hatırlatacak

ayrıl canını dişine tak bir bahaneyle ayrıl

ömğr boyu eziyet çekersin böyle düşünen adama bir koz verdiğin için

ayrılmaktan başka çaren yok

yoksa evliliğinde her gün yüzüne vuracak

eğer yok öyle biri değil dersen

ayrıldıktan sonra gerçekten çok yalvarır halde ise müstakbel eş adayı

bak ben bakire değilim önemli dediğin için bitti de

yok önemli değil yeterki sen ol derse

ömür boyu bu konuda hiçbir soru detay kişi yer sormayacaksın de açmayacaksın de açtığın anda boşanırım de

baktın ilk zamandan açmaya başlıyor boşanırsın

tek çare bu

kandırmak çözüm değil

bu kafa yapısıyla zaten boşanma ihtimali yüksek ama seviyorum diyorsun

sevginin bedelini boşanma ile ödeyebilirsin

zaten onun için çok öbemliyse sana rest çekecektir

bunları sakın mesajla kanıt oluşturacak şeylerle deme

ailene yaymandan çok korkuyor ve ailende tehlikeli ise ayrılman tek çözüm

ailen tehlikesiz ise söyle, sonra gözlemle

tek bir soru bile sorarsa

bu sana evlilikte eziyet edeceğinin bailangıcıdır

çünkü eski kafalı olmayan erkekler bilirki evlilikte seks önemlidir

ten uyumu olmayan içinin gıdıklanmayacağı birini almak eğitimli bir erkeğin en büyük korkusudur

eğitimli zeki erkekler bakirelerden kaçarlar çünkü seks evlilik için çok önemlidir önceden bunu deneyimlemeyeceği birini istemezler

yani işin aslı

boşanma ihtimalin yüksek

aşk için bi dene diyorum onuda ailen tehlikesizse dene ailen sana zarar verecekse

canını düşün ve ayrıl başka bahane ile.

Allah Allah tıpta kasılan yer mi deniliyor bizi kandırmışlar valah gayet hocmaiz hymen kızlık zarı diye anlattı anotomisini gösterdi çeşitlerini gösterdi. Cerrahi işlemlerini anlattı hymenoktomi hymen in çıkarılması dedi de dedi biz ne dinlemisiz

Allam deli çıkıcam ahajsjsjs.

Ha bunu da yazmadan geçemiyorum. Benim jinekoloğum kendisi yabancı lakin tr de seminerlere gelmiş. Bana tr En çok hymen amaliyeti uygulanan Ülkelerden biri Türk hekimlerinden çok şey öğrendiğini söylemişti bana. Bazı yorumları okuyunca aklıma kötü kötü şeyler geliyor.

İlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.
Çoğu doktor yapmıyor bunu isini onuru ile yapanlar yapmiyor.

Konuyu okumadığınızı çıkartıyorum bu yorumunuzdan. Bravo çok akıllıca bir yorum aferin yavru
Eee Sevgi Onur hanım siz de arkadaşınız da o zaman hayatınızdaki sorunları yalan söylerek çözün ikinizde.Burada insanlara çemkirmeyin ve hakaret etmeyin lütfen.Yalanı normalleştirmeyin!

Konudaki cehalet sebebiyle hymen dile gelip "ben varım" diyecek birazdan. Ben okudukça bir kıpraşma hissediyorum şahsen. Küllerinden yeniden doğuyor canım zarım. Yaşasın cahillik!
Ya anlamiyorum, zarin varligini kotuye kullananlar yüzünden neden varligini inkar edelim?
Var iste orada bir yapi. Yirtilir, kanar, kanamaz, esnek olur, genisler, iliskide yirtilir yada yirtilmaz, ama var. Var yani
Inanmayan açsın sobotta baksin.
Vajinanin duvari seklinde devam etmiyor, ayri bir yapi var.

Bişey diyim mi sen kötü bi arkadassın, yabancı jınekologlara gidiyorsun arkadsının zarını dıktırıveremıyosun 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back