• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S SevgiVeOnur gerdek gecesi adamı, burda da bir arkadaşımın sıkıntısı diyerek bizi kekleme peşindesin. Hep alavere hep yalan....

Yani madem bu işi yapıp sindiremeyecektin burda konu açıp bize sorsaydın yapma hemşire derdik.. kaçacak kıza bile yapma kızım deyip kendimizi parçalıyoruz burda.

Kusura bakma ama sevişirken bize sormadıydan damat beye vereceğin hesabı da bize sormaman lazım değil mi evladım....

Ya anlamiyorum, zarin varligini kotuye kullananlar yüzünden neden varligini inkar edelim?
Var iste orada bir yapi. Yirtilir, kanar, kanamaz, esnek olur, genisler, iliskide yirtilir yada yirtilmaz, ama var. Var yani
Inanmayan açsın sobotta baksin.
Vajinanin duvari seklinde devam etmiyor, ayri bir yapi var.

Zara inanmıyorlar ama bir güç var diyorlar işte. Zarist bunlar. Allam sen inancımızı koru.

Çözüm arıyoruz maddi yardım değil. Burada bu abuk subuk yorumları yapan üyeler, çok dürüst sanki hepsi. Namus abidesi 🙌
Farkında mısınız bilmiyorum ama herkes bunu saklanmasına karşı. Yani arkadaşınız sevmişti diye namussuz olmuyor ya da bakire ler namuslu olmuyor. Siz olayı yanlış yere çekmeye odaklandınız, gidiyorsunuz...

Doktorlar dalaktan parça alıp oraya dikiyorlar aslında. Düşününce bana da mantıklı geldi şu an. Bir arkadaşımın kalın bağırsağından parça alıp yamadılar mesela. Çünkü zar yok.
Ciddi ciddi inanırım bak...:KK43:

fızyolojık olarak ılıskıye gırmeme engel oluyordu maalesef olması gerekenden fazla dokulu yapısı varmıs hem kızlık zarı cıkarma amelıyatı oldum hem vajına gelısletme bunun ıcınde bayagı raporlar tutuldu kac kez muayeneler oldum :)
:)
Sevgili N nscckts sana özelden bu konuyla alakalı yazmak istiyorum fakat profilin kapalı sanırım.

bazı doktorlar doku kalıntısı bazısı hymen dıyor bız halk arasında kızlık zarı dıyoruz
bosuna amelıyat olmadım heralde :KK70: himenektomı hatta ıslemın adı
kızlık zarı cıkarma amelıyatı dıye gecıyor
kadın dogum hastanesınde oldum amelıyatı ve bayagı bayagı kızlık zarı cıkarma ıslemı dedıler raporumda bıle oyle yazıyor
amelıyatımı yapanda jınekolojı baskanıydı
Belgeni fotoğrafla bunca insanı kandırma 😂

öncelikle bu durumu yaşayan sen isen

üzülme

bekareti önemli tutan erkekler kötüdür evde seni görevin diye diye her konuda ezecek

eğer suçluymuş gibi itiraf edersen

sana detaylarını soracak ve evlenirsen her kavgada belki döverek belki küfür ederek bunu hatırlatacak

ayrıl canını dişine tak bir bahaneyle ayrıl

ömğr boyu eziyet çekersin böyle düşünen adama bir koz verdiğin için

ayrılmaktan başka çaren yok

yoksa evliliğinde her gün yüzüne vuracak

eğer yok öyle biri değil dersen

ayrıldıktan sonra gerçekten çok yalvarır halde ise müstakbel eş adayı

bak ben bakire değilim önemli dediğin için bitti de

yok önemli değil yeterki sen ol derse

ömür boyu bu konuda hiçbir soru detay kişi yer sormayacaksın de açmayacaksın de açtığın anda boşanırım de

baktın ilk zamandan açmaya başlıyor boşanırsın

tek çare bu

kandırmak çözüm değil

bu kafa yapısıyla zaten boşanma ihtimali yüksek ama seviyorum diyorsun

sevginin bedelini boşanma ile ödeyebilirsin

zaten onun için çok öbemliyse sana rest çekecektir

bunları sakın mesajla kanıt oluşturacak şeylerle deme

ailene yaymandan çok korkuyor ve ailende tehlikeli ise ayrılman tek çözüm

ailen tehlikesiz ise söyle, sonra gözlemle

tek bir soru bile sorarsa

bu sana evlilikte eziyet edeceğinin bailangıcıdır

çünkü eski kafalı olmayan erkekler bilirki evlilikte seks önemlidir

ten uyumu olmayan içinin gıdıklanmayacağı birini almak eğitimli bir erkeğin en büyük korkusudur

eğitimli zeki erkekler bakirelerden kaçarlar çünkü seks evlilik için çok önemlidir önceden bunu deneyimlemeyeceği birini istemezler

yani işin aslı

boşanma ihtimalin yüksek

aşk için bi dene diyorum onuda ailen tehlikesizse dene ailen sana zarar verecekse

canını düşün ve ayrıl başka bahane ile.
Konu benim şahsi konum değil. Ben evlenip ayrıldım az zaman önce. Benim eşim benim ilk erkeğim olmadı bunu da biliyor. Ben ondan önce cinsellik yaşadım. Ve o ok dedi hiç konu etmedi ta ki ayrılana kadar. Aileme söyledi ailem hiç tınlamadı bile. Maalesef ülkemizde her kadın böyle şanslı değil.

Arkadaşınızın(!) derdini nasıl içselleştirdiyseniz artık üyelere atar yapmışsınız.
Herkesin böyle bir arkadaşı olmalı gerçekten :KK51:

Arkadaşınız aile yapısını göz önünde bulundurmadan, "bunlar beni öldürür" demeden ilişki yaşamış ve konudan anlaşıldığı üzere kafa yapısına hiç uymayan bir adamla evlenmeye çalışıyor.
"Öğrenirse tehdit eder, her fırsatta bunu bana karşı kullanır" diye düşündüğü adamın nesini seviyor allah aşkına? Bu nasıl ilişki? Koşa koşa mutsuz olacağı bir evliliğe giderken tek derdi kızlık zarı mı?
Ailesinin kendisini öldürecek insanlar olduğu yetmemiş, "beni tehdit edebilecek leşlikte bir adamla evleneyim de hayatıma daha çok renk gelsin" diyor galiba.

Bizden ne bekliyorsunuz o da belli değil. Bir ömür geçireceği insanı kandırma yöntemleri mi anlatalım size?
Ben böyle yöntemler bilmiyorum çünkü hiç ilişki yaşamasaydım bile bunu dert edecek, üstüne beni tehdit edebilecek bir oluşumla evlenmezdim.

Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .

konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.
Benım kızımın başına gelebilir de ben kızımı evlenmeden biriyle sevişemezsin kafasıyla yetiştrmeyecegım için sorun yok
Arkasında dur yaptığın işin kafasıyla yetiştiricem sağolun

Belgeni fotoğrafla bunca insanı kandırma 😂
vallahı raporuma baktım ıslemın adını ordan gordum zaten
ama raporda kac cm acıklık kac dıkıs gıbı cok ozel bılgıler yazdıgından :D resmını paylasmadım yoksa ceker paylasırdım bayagı ıslak ımzalı muhurlu paşalar gıbı damgalı saatlı tarıhlı catır catır rapor yanı :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back