• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay aradağınız çare ne bir söyleyin gözünüzü seveyim. Helak oldum burada sora sora.

Adama bakire olmadığını söylemeden evlendikleri gece nasıl bakireymiş gibi gösterebilir mi sorduğunuz şey?
Değilse ne?
Regl donemine denk getirsin de de kurtulsun konu sahibi 🤣🤣

Ee senin derdin ne o zaman? Maddı olarak durumu yok diyosun, ne yapsın bu kadınlar size simdi, para vermekten baska, ne tür bi yardım istiyosun
Çözüm arıyoruz maddi yardım değil. Burada bu abuk subuk yorumları yapan üyeler, çok dürüst sanki hepsi. Namus abidesi 🙌

Bence bu daha kötü yalancılık. Ben eşimle ilk tanıştığım da konu açıldı normal birşey söyledim oda normal karşıladı. Çünkü oda daha önce onlarca kişiyle birlikte olmuş. Ben herkesle gezerim am el değişmemiş kız isterim hangi mantığa yatar ki senin el sürdüğün kızlarla kim evlenecek o zaman...

Bence baştan söylemeliydi şimdi çok geç ciddiye varınca iş. Ecşeneceği kişi isterse kimseyi karıştırmaz
Haklisinizda kizimiz soylemeye yanasmiyor birakacagindan korkuyor ne diyelim
Benim esimde sagolsun hic bir ozelimizi kimseye anlatmadi anlatmazda annesine bile ozel cunku bu kan gelmis gelmemis kime ne ha bakire istiyosan sende bakir olacaksin bilmiyorum erkek icin bakir diyorum dogrumu

konuya ilk kez yorum yapacaktim hiç şisirmeden,şu yorumunuzu gördüm.
benim kızımın başına bir şey gelmez bu konuda sanıyorum ki,
çünkü ben kızıma cinselliğin saglikli bireylerde olabilecek bir sey oldugunu ama bunu ilk kez yasayacagi insanin gercekten degecegini dusundugu,sevdigi insanla olmasinin daha saglikli daha guzel bir sey olacagini anlatacagim.
nasil korunmasi gerektigini anlatacagim.
çarşaf soracak koca adayininda alnini ben karışlarım.
arkadaşınızın yapacaği tek şey dürüst olmak ve doğrularinin tercihlerinin yasadiklarinin ardinda dim dik durmak.
kinamiyorum kesinlikle cunku benim icin kinananacak bir konu yok ortada bunun bana verdigi yetkiye dayanarak cinselligi ailesinden korkmadan yaşayabilmişse o gün sonuclarinada katlanmayi goze almis demektir.
cocuka durustce konussun kendisine uygun bir es adayi olmadigini aciklasin yada vazgectim falan desin.
kimseyi kandirmasin yani
Gerçek bir ANNE 😍 Cidden yorumunuza hayran kaldım

Eğer o işi yapıyorsanız özgürsünüz ama sonrasında neden gizlemek kandırmak yoluna giriyorsunuz ya yaptığınızın arkasında durun ya da yapmayın çok mu zor . Yaparken bekaret önemli değil diyorsunuz sonra evlenme zamanı gelince ne yaparım diye düşünüyorsunuz arkadaşınız onu böyle kabul eden biriyle evlensin adam öğrenirse ayrılır çünkü yalan üzerine evlilik olmaz

Canım vajina girişinden bakıyor ilişkiye girip girilmediğine rahim için elbette ultrasondan bakacak
Üye onu sormuyor ki.

Bakire hastalara niye jinekologlar spekulumla bakmıyor diyor. İlişki muayenesi haricinde.

Normal muayenede diyor, bakire olduğunuzu söylediğiniz diyor, doktorlar diyor, spekulum sokarak bakmıyor diyor, neden diyor.

Üye onu sormuyor ki.

Bakire hastalara niye jinekologlar spekulumla bakmıyor diyor. İlişki muayenesi haricinde.

Normal muayenede diyor, bakire olduğunuzu söylediğiniz diyor, doktorlar diyor, spekulum sokarak bakmıyor diyor, neden diyor.
Hahahah dimi yani??

Canım vajina girişinden bakıyor ilişkiye girip girilmediğine rahim için elbette ultrasondan bakacak
Vajina girisinden neden bakacak anlamadım kızlık zarı diye bişey yoksa nasıl anlayacak Dr evliligimizin ilk yıllarında ben çok kasardım hiç de kanama falan olmadı yani sadece ilk ilişkide oldu şimdi ben bunu anlayamadım neden kanamadı peki benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back