- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Alttan muayene ile daha net bakılır fakat kız olan evlenememis.kisilere hiçbir doktor alttan bakmaz aslaaaCanım vajina girişinden bakıyor ilişkiye girip girilmediğine rahim için elbette ultrasondan bakacak
Üye onu sormuyor ki.
Bakire hastalara niye jinekologlar spekulumla bakmıyor diyor. İlişki muayenesi haricinde.
Normal muayenede diyor, bakire olduğunuzu söylediğiniz diyor, doktorlar diyor, spekulum sokarak bakmıyor diyor, neden diyor.
Aha geldi gerçek zar:)Konu sahibinin arkadaşının kaybolan kızlık zarıyım. Bazı üyeler doğru söylüyor hymen (kızlık zarı) var.
Zekasında bir problem yoksa yahut silah zoruyla değilse eğer, arkadaşınız neden kendisini tehdit edebilecek potansiyele sahip olduğunu düşündüğü biriyle beraber?Hayır kızın ailesi. Aşırı ata erkil. Ve adam anlarsa ilerde kızın her bir hatasında tehdit edebilir
İlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.
Sakin ol champ anlamak istemeyene bisey anlatilmazYa anlamıyor musun sen anla artık zar yok. Kasılan yer var. Tıp dilinde ona kasılan yer deniyor. Orası o aleti sokunca kasılır yine. Kanar. Kasılmasın diye sokmuyorlar. Kasılan yer. Sinirlerim bozuldu şöyan.
Allah Allah tıpta kasılan yer mi deniliyor bizi kandırmışlar valah gayet hocmaiz hymen kızlık zarı diye anlattı anotomisini gösterdi çeşitlerini gösterdi. Cerrahi işlemlerini anlattı hymenoktomi hymen in çıkarılması dedi de dedi biz ne dinlemisizYa anlamıyor musun sen anla artık zar yok. Kasılan yer var. Tıp dilinde ona kasılan yer deniyor. Orası o aleti sokunca kasılır yine. Kanar. Kasılmasın diye sokmuyorlar. Kasılan yer. Sinirlerim bozuldu şöyan.
Nolur bir damla pırtlada o gece bizide kurtar bu zevzeklikten .... Zarın arkadaşı bizi boş beleş insan görüyorKonu sahibinin arkadaşının kaybolan kızlık zarıyım. Bazı üyeler doğru söylüyor hymen (kızlık zarı) var.
Allah Allah tıpta kasılan yer mi deniliyor bizi kandırmışlar valah gayet hocmaiz hymen kızlık zarı diye anlattı anotomisini gösterdi çeşitlerini gösterdi. Cerrahi işlemlerini anlattı hymenoktomi hymen in çıkarılması dedi de dedi biz ne dinlemisiz
Geçen biri vardı dimi öyle yapmaya çalışan vay uyanıklar vayyRegl donemine denk getirsin de de kurtulsun konu sahibi
Çoğu doktor yapmıyor bunu isini onuru ile yapanlar yapmiyor.İlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.
Dalga geçmişSakin ol champ anlamak istemeyene bisey anlatilmaz
Eee Sevgi Onur hanım siz de arkadaşınız da o zaman hayatınızdaki sorunları yalan söylerek çözün ikinizde.Burada insanlara çemkirmeyin ve hakaret etmeyin lütfen.Yalanı normalleştirmeyin!Konuyu okumadığınızı çıkartıyorum bu yorumunuzdan. Bravo çok akıllıca bir yorum aferin yavru
Ya anlamiyorum, zarin varligini kotuye kullananlar yüzünden neden varligini inkar edelim?Konudaki cehalet sebebiyle hymen dile gelip "ben varım" diyecek birazdan. Ben okudukça bir kıpraşma hissediyorum şahsen. Küllerinden yeniden doğuyor canım zarım. Yaşasın cahillik!
Bişey diyim mi sen kötü bi arkadassın, yabancı jınekologlara gidiyorsun arkadsının zarını dıktırıveremıyosunHa bunu da yazmadan geçemiyorum. Benim jinekoloğum kendisi yabancı lakin tr de seminerlere gelmiş. Bana tr En çok hymen amaliyeti uygulanan Ülkelerden biri Türk hekimlerinden çok şey öğrendiğini söylemişti bana. Bazı yorumları okuyunca aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?