- 23 Ocak 2016
- 33.060
- 49.388
- 598
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Kadınlar o zaman bazı ilişkilerde kassalar hep kanama olur sizin deyiminize göreAçıp bakarak muayene ediliyor ilişkiye girip girmediğini öyle anlıyor dr oraya bir şey sokmuyır yani gözle muayene ediyır
O da ne istediğini bilmiyorNe diyelim, ilk gece bakire olmadığını şunu şunu yaparak karşı tarafa yutturabilir mi diyelim?
Yada şunu yapsın oda anlamaz mı diyelim.
Böyle cevaplar mı bekliyorsunuz yani anlamadım
Kişi kendinden bilir işiSaf salak sanıyor bızı
Regl donemine denk getirsin de de kurtulsun konu sahibiAy aradağınız çare ne bir söyleyin gözünüzü seveyim. Helak oldum burada sora sora.
Adama bakire olmadığını söylemeden evlendikleri gece nasıl bakireymiş gibi gösterebilir mi sorduğunuz şey?
Değilse ne?
5 yıllık evli olup maalesef tecavüze uğrayan ve kanaması olan birini duymuştumKadınlar o zaman bazı ilişkilerde kassalar hep kanama olur sizin deyiminize göre
Amaaaannn cokta tin dogru söyleyeni 9 koyden hesabiAma baksana bunu söyledim diye linç yiyorum
Çözüm arıyoruz maddi yardım değil. Burada bu abuk subuk yorumları yapan üyeler, çok dürüst sanki hepsi. Namus abidesiEe senin derdin ne o zaman? Maddı olarak durumu yok diyosun, ne yapsın bu kadınlar size simdi, para vermekten baska, ne tür bi yardım istiyosun
Vallahi kanamam olmamasını çok isterdim ben bazıları da kan gelsin diye uğraşıyorHerkeste kanama olmuyor. Lütfen bunu kullansın arkadaşın. Araştırın isterseniz.
Haklisinizda kizimiz soylemeye yanasmiyor birakacagindan korkuyor ne diyelimBence bu daha kötü yalancılık. Ben eşimle ilk tanıştığım da konu açıldı normal birşey söyledim oda normal karşıladı. Çünkü oda daha önce onlarca kişiyle birlikte olmuş. Ben herkesle gezerim am el değişmemiş kız isterim hangi mantığa yatar ki senin el sürdüğün kızlarla kim evlenecek o zaman...
Bence baştan söylemeliydi şimdi çok geç ciddiye varınca iş. Ecşeneceği kişi isterse kimseyi karıştırmaz
Ay bi de zevzek dedi hosuna gıtmeyen yorum yapanlaraKişi kendinden bilir işi
Gerçek bir ANNEkonuya ilk kez yorum yapacaktim hiç şisirmeden,şu yorumunuzu gördüm.
benim kızımın başına bir şey gelmez bu konuda sanıyorum ki,
çünkü ben kızıma cinselliğin saglikli bireylerde olabilecek bir sey oldugunu ama bunu ilk kez yasayacagi insanin gercekten degecegini dusundugu,sevdigi insanla olmasinin daha saglikli daha guzel bir sey olacagini anlatacagim.
nasil korunmasi gerektigini anlatacagim.
çarşaf soracak koca adayininda alnini ben karışlarım.
arkadaşınızın yapacaği tek şey dürüst olmak ve doğrularinin tercihlerinin yasadiklarinin ardinda dim dik durmak.
kinamiyorum kesinlikle cunku benim icin kinananacak bir konu yok ortada bunun bana verdigi yetkiye dayanarak cinselligi ailesinden korkmadan yaşayabilmişse o gün sonuclarinada katlanmayi goze almis demektir.
cocuka durustce konussun kendisine uygun bir es adayi olmadigini aciklasin yada vazgectim falan desin.
kimseyi kandirmasin yani
Üye onu sormuyor ki.Canım vajina girişinden bakıyor ilişkiye girip girilmediğine rahim için elbette ultrasondan bakacak
İşte onu soruyorum ne tür bir çözüm???Çözüm arıyoruz maddi yardım değil. Burada bu abuk subuk yorumları yapan üyeler, çok dürüst sanki hepsi. Namus abidesi
Hahahah dimi yani??Üye onu sormuyor ki.
Bakire hastalara niye jinekologlar spekulumla bakmıyor diyor. İlişki muayenesi haricinde.
Normal muayenede diyor, bakire olduğunuzu söylediğiniz diyor, doktorlar diyor, spekulum sokarak bakmıyor diyor, neden diyor.
Vajina girisinden neden bakacak anlamadım kızlık zarı diye bişey yoksa nasıl anlayacak Dr evliligimizin ilk yıllarında ben çok kasardım hiç de kanama falan olmadı yani sadece ilk ilişkide oldu şimdi ben bunu anlayamadım neden kanamadı peki benimCanım vajina girişinden bakıyor ilişkiye girip girilmediğine rahim için elbette ultrasondan bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?