Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bakir olup kanamayan Kızlar bile kurşun yağmuruna tutulması çok mu etik?

veya kanıp nefsine uyup sonra “ dürüstçe herşeyi anlatan kızların “ namus cinayetine kurban gitmesi çok mu etik???
Kurşuna dizilmesinler diye normalleştirmeye çalışıyoruz. Kusura bakmayın da bi insan ya yaptığının arkasında duracak kadar güçlü olacak ya da yapmayacak. Arkadaşınız adına üzüldüm bu kafa
Peki bakir olup kanamayan Kızlar bile kurşun yağmuruna tutulması çok mu etik?

veya kanıp nefsine uyup sonra “ dürüstçe herşeyi anlatan kızların “ namus cinayetine kurban gitmesi çok mu etik???
Bu cinayetler olmasın diye normalleştirmeye çalışıyoruz. İnsanların cinsel yaşamı olabilir diye diye insanların kafasına vuruyoruz. Kusura bakmayın da siz gerçekten damadı kandıracak taktikler bekliyorsunuz, herkes size bu yüzden kızdı. Madem iş cinayete varabilecek boyutta ve arkadaşınız bunun farkında kendisini ailesine açık etmeyecek bir adamı seçecekti ya da yapmayacaktı. Ne diyelim şimdi?

Korkusu ya şimdi yada ilerde başına kakması adamın. Ailesinin kulağına gitmesi. Bu yüzden çare arıyoruz.
Burada densiz birisi maksadın para toplama olduğunu mu sordu? Hayır diyorum burada o densize
Ee senin derdin ne o zaman? Maddı olarak durumu yok diyosun, ne yapsın bu kadınlar size simdi, para vermekten baska, ne tür bi yardım istiyosun

Kadın doğum uzmanları bekarken neden o zaman sadece ultrasonla bakıyor? Neydi alet adını unuttum onunla bakmıyor yahut elle muayene etmiyor
Açıp bakarak muayene ediliyor ilişkiye girip girmediğini öyle anlıyor dr oraya bir şey sokmuyır yani gözle muayene ediyır

Kızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur
Hay agzini opeyim kadinnnnn oyle bir organ bir zar yokkk diye haykirmak istiyorum her seferinde böyle konulari gorunceee

konuya ilk kez yorum yapacaktim hiç şisirmeden,şu yorumunuzu gördüm.
benim kızımın başına bir şey gelmez bu konuda sanıyorum ki,
çünkü ben kızıma cinselliğin saglikli bireylerde olabilecek bir sey oldugunu ama bunu ilk kez yasayacagi insanin gercekten degecegini dusundugu,sevdigi insanla olmasinin daha saglikli daha guzel bir sey olacagini anlatacagim.
nasil korunmasi gerektigini anlatacagim.
çarşaf soracak koca adayininda alnini ben karışlarım.
arkadaşınızın yapacaği tek şey dürüst olmak ve doğrularinin tercihlerinin yasadiklarinin ardinda dim dik durmak.
kinamiyorum kesinlikle cunku benim icin kinananacak bir konu yok ortada bunun bana verdigi yetkiye dayanarak cinselligi ailesinden korkmadan yaşayabilmişse o gün sonuclarinada katlanmayi goze almis demektir.
cocuka durustce konussun kendisine uygun bir es adayi olmadigini aciklasin yada vazgectim falan desin.
kimseyi kandirmasin yani

Açıp bakarak muayene ediliyor ilişkiye girip girmediğini öyle anlıyor dr oraya bir şey sokmuyır yani gözle muayene ediyır
Hayır bekarken ben yumurtalıklarıma rahmime baktirmak için gitmiştim bekar olup olmadığımi sormuştu doktor bekar olduğumu söyleyince ultrasona gönderdi

Ne diyelim, ilk gece bakire olmadığını şunu şunu yaparak karşı tarafa yutturabilir mi diyelim?
Yada şunu yapsın oda anlamaz mı diyelim.
Böyle cevaplar mı bekliyorsunuz yani anlamadım
Heh tam onu diyor canım...

beyni karıştırma kankaa ben alındım bu seferde kafamda kocaman dikişler vardı şu an da plakalar vidalar dolu .beynimimi aldırdım ben şimdi ha ha ha.

Hayır bekarken ben yumurtalıklarıma rahmime baktirmak için gitmiştim bekar olup olmadığımi sormuştu doktor bekar olduğumu söyleyince ultrasona gönderdi
Canım vajina girişinden bakıyor ilişkiye girip girilmediğine rahim için elbette ultrasondan bakacak

Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....

anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor
Arkadaşım diyerek kendi durumunuzu yazmissiniz ben oyle anladm zira bu kadar sinirli geri dönüşler bunu gösteriyor. Yalan söylemek de aldatmakdir o adami hayati boyunca aldatmış oluyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…