Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle uzuldum fakat bunu su sekildede kurtarir azicik baska biseyin kanini carsafa dokup o is bitti gostermek aklima tek bu geldi bnim basima gelmedi fakat olsa heralde sevdigim ugruna bu kucuk amma ciddi oyunu oynardim
Korkusu ya şimdi yada ilerde başına kakması adamın. Ailesinin kulağına gitmesi. Bu yüzden çare arıyoruz.
Burada densiz birisi maksadın para toplama olduğunu mu sordu? Hayır diyorum burada o densize

Hea issiz gucsuzuz biz. Isimiz elalemin kizlik zari.
Kinayan arkadas gormedim ben. Herkes kendi fikrini soyluyor. Siz bi agresiflesiyorsunuz nedense elalemin zarindan

Şimdi ben kocamı seviyorum ama kaslı adam da seviyorum. Ama kocam kaslı değil. Hem kaslı istiyorum hem de kocam olsun istiyorum. Her şeyi aynı anda istiyorum ama olmuyor kahretsin.

Ayrıl demişler ama seviyor diyorsunuz. E söylesin o da olmaz. Hayat böyle bir yer işte. Aynı anda hem bencil hem ahlaklı olunamıyor bazen. Ahlaklı ve dürüst olmayı seçecek ise o büyük aşkından vazgeçmek zorunda kusura bakmasın. Büyük aşkı seçecek ise bekaret kredisi çekip diktirecek. Ketçap falan sıksın ya da ne bileyim.

O ne güzel dünya ya. İlle de aşk ille de aşk. Geçmişini bir hata olarak görüyor ise, her hatanın bir bedeli vardır. Belki de arkadaşınızın hatasının bedeli sevgilisinden vazgeçmektir. Bir zahmet olacak ama ödesin o bedeli. Yok geçmişini hata olarak görmüyor ise, aynı zihniyete sahip biriyle evlensin. Zira evlilik birkaç damla kandan ibaret değil. Farklı zihniyetler bir arada kalamıyor fazla. Tez boşanır söyleyeyim.

Korkusu ya şimdi yada ilerde başına kakması adamın. Ailesinin kulağına gitmesi. Bu yüzden çare arıyoruz.
Ay aradağınız çare ne bir söyleyin gözünüzü seveyim. Helak oldum burada sora sora.

Adama bakire olmadığını söylemeden evlendikleri gece nasıl bakireymiş gibi gösterebilir mi sorduğunuz şey?
Değilse ne?

Evet canım yoktur lütfen araştırıp bilinçlenelim kanama olayı tamamen kadının kendini kasmasından kaynaklanıyor
İlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.

Bence bu daha kötü yalancılık. Ben eşimle ilk tanıştığım da konu açıldı normal birşey söyledim oda normal karşıladı. Çünkü oda daha önce onlarca kişiyle birlikte olmuş. Ben herkesle gezerim am el değişmemiş kız isterim hangi mantığa yatar ki senin el sürdüğün kızlarla kim evlenecek o zaman...

Bence baştan söylemeliydi şimdi çok geç ciddiye varınca iş. Ecşeneceği kişi isterse kimseyi karıştırmaz

İlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.
Doktorlar söylüyor onu da dikiş mi ne atıyorlarmış öyle bir şey zaten çoğu doktor da o ameliyata yanaşmıyor insanların kaldırılmasına ortak olmak istemiyorlar

ya hayır cok sukur gerızekalı falan da degılım bızzat amelıyatını yasadım dıyorum ıslemın adını da soyluyorum ama
arkadaslar ısme takılmıs tamam kızlık zarı degıl hymen
aklıma gölgelerin gücü adına güçççç ben de artık diye bağıran He man geldi nedense .

Sen videoyu bi seyret
tamam mılana ben gerızekalıyımdır buyuk ıhtımal 1 ay boyunca sureklı baska baska hastanelere 5 ayrı gıttıgım doktor da veterıner hekım falan olmalı
kesıp cıkarıp 5 dıkıs attıkları yerımde beynımdır
sen haklısın
benı kandırmıslar

Şimdi şöyle olçek...

Görevimiz tehlike serilerinde Tom Cruise hep başkalarının yüzünün bir kopyası ile rakiplerinin karşısına çıkar.
Şimdi içimizden bakire bi dişi konu sahibinin arkadaşının yüzünün kopyası ile gerdeğe girip kendini feda etçek .. ben başka bir çözüm bulamadım.

Bulan varsa söylesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…