- 15 Şubat 2020
- 62
- -86
- 1
- 41
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
-
Korkusu ya şimdi yada ilerde başına kakması adamın. Ailesinin kulağına gitmesi. Bu yüzden çare arıyoruz.Oncelikle uzuldum fakat bunu su sekildede kurtarir azicik baska biseyin kanini carsafa dokup o is bitti gostermek aklima tek bu geldi bnim basima gelmedi fakat olsa heralde sevdigim ugruna bu kucuk amma ciddi oyunu oynardim
Hea issiz gucsuzuz biz. Isimiz elalemin kizlik zari.Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.
Ay aradağınız çare ne bir söyleyin gözünüzü seveyim. Helak oldum burada sora sora.Korkusu ya şimdi yada ilerde başına kakması adamın. Ailesinin kulağına gitmesi. Bu yüzden çare arıyoruz.
Aşk her şeyi çözmüyor işte!Korkusu ya şimdi yada ilerde başına kakması adamın. Ailesinin kulağına gitmesi. Bu yüzden çare arıyoruz.
Burada densiz birisi maksadın para toplama olduğunu mu sordu? Hayır diyorum burada o densize
işlemın adı himenektomi
koca hastane benı neden kandırsın ayol yuzlerce hastaya yapılıyor bu ıslem
aldıgım yanı verdıklerı o rapor da bırkac doktorun da onayından gecıyor ustelık
İlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.Evet canım yoktur lütfen araştırıp bilinçlenelim kanama olayı tamamen kadının kendini kasmasından kaynaklanıyor
Bence bu daha kötü yalancılık. Ben eşimle ilk tanıştığım da konu açıldı normal birşey söyledim oda normal karşıladı. Çünkü oda daha önce onlarca kişiyle birlikte olmuş. Ben herkesle gezerim am el değişmemiş kız isterim hangi mantığa yatar ki senin el sürdüğün kızlarla kim evlenecek o zaman...Hala carsaf olayi varmi ya Allah askina aklim almiyor boylelerini yil olmus 2020 neyin kafasi bu
arkadasiniz esine kesinlikle soylemesin zaten soylerse sonu olur hem onun tarafindan hem kendi ailesinden cunku her kavgada bu konu acilacak bence ya diktirin yada esini biraksin biraksinda bu kizlik zari hep sorun olacak ya hic evlenmesin ozaman ne diyelim biraz beklesin para biriktirip diktirsin
Doktorlar söylüyor onu da dikiş mi ne atıyorlarmış öyle bir şey zaten çoğu doktor da o ameliyata yanaşmıyor insanların kaldırılmasına ortak olmak istemiyorlarİlk kez duydum. Doktorların kızlık zarı adı altında yaptıkları işlem şimdi garip gelmeye başladı. Söylediğiniz çok mantıklı bu arada. Sadece çok şaşırdım.
aklıma gölgelerin gücü adına güçççç ben de artık diye bağıran He man geldi nedense .ya hayır cok sukur gerızekalı falan da degılım bızzat amelıyatını yasadım dıyorum ıslemın adını da soyluyorum ama
arkadaslar ısme takılmıs tamam kızlık zarı degıl hymen
tamam mılana ben gerızekalıyımdır buyuk ıhtımal 1 ay boyunca sureklı baska baska hastanelere 5 ayrı gıttıgım doktor da veterıner hekım falan olmalıSen videoyu bi seyret
Neden bu öfke.Konuyu hala anlamayan zevzekler yazıyor .
Konuyu hala anlamayan zevzekler yazıyor .
Şimdi şöyle olçek...Ay aradağınız çare ne bir söyleyin gözünüzü seveyim. Helak oldum burada sora sora.
Adama bakire olmadığını söylemeden evlendikleri gece nasıl bakireymiş gibi gösterebilir mi sorduğunuz şey?
Değilse ne?
Ben de duyduğumda şaşırmıştımCiddimi bunu ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?