Konu annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maalesef insanlar olayları hatırlamak istedikleri gibi hatırlıyorlar , kendisininde böyle hatırladığına eminim
üniversite de biriyle bir sorun yaşamıştım ve gidip psikiyatri asistanı bir abime anlatmıştım, sağ olsun bize çok değer verirdi bana şey demişti
"yaptığın şey yanlış mıydı (ben sormuştum bunu ) bence değil ama gereksizdi.
çünkü bazı insanlar seni anlamak istemezler,onlar için kötü sen olmalısın ki kendi iyiliklerinden şüphe etmek durumunda kalmasınlar"
olay birazda bu.

Psikolojik hastaliklar grip gibi yanindakinede bulaşıyor bence. Birebir aynisini yasamasanda kesinlikle depresyona giriyorsun, bunaliyorsun. Yillardir kimseye anlatamadim, doldum tastim artik. Onceligim cocugum olacak. Teşekkür ederim yorumunuz icin

Boşanmaniza sebep anneniz miydi?
En kısa zamanda ayırın evi çocuğunuza yazık ve size geçmişi hatırlatıyor uzak olun telefondan iletişim kurabilirsiniz şimdilik. Sizinle aynı semtte olmak zorunda değil. Nasıl o eve gelmeyen cesaret etti en başta

Benimkisi hayatta tek başına,belki ondan böyle hissediyorumdur bilemiyorum. 18imden itibaren anneme ait her şeyi üstlendim,ikiniz çok başbaşa kaldık onun da etkisi var

Dubleks bir evde kendinize ayrı bir yaşam alanı belirleseniz,alt katınızda falan da anneniz otursa yine mi olmaz acaba? Sizin de bağımsızlığa ihtiyacınız var çok iyi anlıyorum sizi. Annemle hiç bir sorunum yok ama buna rağmen boşandığımda beraber yaşamak istemezdim şahsen. Size yerden göğe hak verdim bu yüzden.

Ay kesinlikle böyle. Asla kötü gormuyor kendini. Halbuki kabullenip benden bir ozur dilese baş tacı yapardim. Bu haliyle bu iliski yürümüyor

boş ayna kitabını mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum hatta size hediye etmek isterim
ama gizliliğinizi bozmadan nasıl yaparız emin olamadım

Yani konu sahibesi psikiyatri doktoru dimdirekt gerçeği söylemiş, doğru da söylemiş annendeki gibi hastalıklar genç yaşta tedaviye başlanmazsa tedavi olmuyor. Maalesef annenin düzelme şansı yok, kanser hastası olduğunu farz et ve durumu kabullen , bu durum düzelmeyecek. Evini ayırmalısın, bu yükü taşıyamıyorsun, üstüne çocuğun da var artık ona bu şekilde sorunlu bir anneanneye maruz bırakmamalısın diye düşünüyorum. Bundan sonrası çok güzel olur umarım. Dede ve babaanneye de saygılarımı iletiyorum çok çok iyi insanlarmış.

Cok buyuk katkisi var. Esime iftira atti 2 kez. Torununu gorme bahanesiyle eve gelip aglayarak yazdığı senaryoyu oynadi. Kocam beni aldatiyormus. Esim çıldırdı. Ben gorusmeyi kestim ama durmadi yine uydurdu birsey. Kayinvalideme babaannemlerle ilgili anlattigi yalanlarda bonus oldu. Yani su an herkesin gozunde deli annesiyle cocuk buyuten bir zavalliyim

Belki ise yarar ama hem dubleks eve butcem yetmez hemde annemi gormek istemiyorum sanirim. Sinirlerim bozuluyor. Evet bagimsizlik istiyorum cunku kendime ait duzenim olmuyor maalesef. Cunku annem cok daginik ve pis

Baba tarafından çok şanslıymışsın. Annedir evet de keşke baba tarafında büyüseydin. Yadigar diye de çok hassas yaklaşırlardı. Onların sevgi ve ilgisi eğitiminde, sağlıklı ruh halinde etkili olmuş bence. Kızın için en doğru yolu seçeceğinden eminim.

Bana bulaşmadı çok şükür benim ki buhranlar geçirmiyordu,narsist kendisi.
Narsisti bilirsin belki yönetemediği insana düşman olur,hep düşmenlık yaptı bana.
Allah yardımcın olsun senin de

Annem halama iftira atti. Babaannem cildirdi anneme kizdi. Sonra agladi. Oglumu mezarinda huzursuz etmis gibi hissediyorum dedi. Annemide sarip sarmaladilar. Annemse hala ofke besliyor onlara. Sebebi yok ama. Yorumlar evleri ayirmam yönünde. Bu konuda vicdanim rahat sekilde ayri yasayacagim sanırım

asla , aksine böyle bir anne ile büyümüş çok duygusal ruhsal dünyası geniş güçlü bir kadınsiniz, çok ciddi bir empati yeteneğiniz var çok geniş bakıyorsunuz olaylara
bunu size bakınca görmek isteyen herkes görür.

Hayat kısa
Ne istiyorsan onu yap

Kizlar hepinize cok teşekkür ederim, iyiki varsiniz. Ilk defa kendimi bu kadar açabildim. Dedigim gibi iş basvurulari yaptim. Ise baslayinca annemi magdur etmeyecek sekilde evleri ayiracagim. Birikmis param var. Ev istiyorsa ev tutariz, esya istiyorsa esya alirim, herseyini karsilayacagim. Vicdanen rahatsizlik duydugum icin size danismak istedim. Aklin yolu bir. Cocugum icin evleri ayirmaya mecburum. Sizleri cok seviyorum, iyiki varsiniz.
Mune Konumu kapatabilir misiniz?

cok tesekkur ederim desteginiz icin, iyiki varsiniz herkesi anlamaya çalışıyorum. Yoklugun her halini gordum çünkü
Insanlar o kadar saçma ki benimde normal olmadığımı dusunuyorlar. Ozellikle esimin ailesi. Insanlarin ne dusundugu hic umrumda değil aslinda, bunu ima etmeleri can sıkıcı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…