- 12 Temmuz 2006
- 56.309
- 216.655
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi yosunlukek
Umarım siz gönlünüzden geçen her güzelliğe iyiliğe zorluk çekmeden kavuşursunuz, her şeyiniz dört dörtlük olur kimselere muhtaç olmadan kendi ayaklarınız üzerinde durarak her istediğinizi elde edersiniz.Teşekkür ederim gerçekten kendimi böyle söyleyince bencil biri gibi hissediyorum ama yengemin ailesi hiçbir şey yapmadı bu güne kadar yengemin çeyizine hamur yoğurma makinasına kadar ailem aldı. Ben bugün yengemin ailesi biraz yardım etse ya diyince kimse oralı olmadı maalesef. Şimdi kendim de bi nişanlılık sürecine girince ailem tekrar abime yardım edecek gibi… umarım atanırım da kendim her şeyimi halledebilirim
Siz bir yana abiniz ve yengenizin ailenizden istekleri bana göre af buyurun ama maddi sömürüdür, 2 çalışan insan evlenmeyi bilmiş, ki ailenizin yardımıyla evlenmişler bundan sonrasını da kendileri yapsınlar, evli koca kazık insanlar biraz ar etmeli, şunu da ekleyeyim böyle yüzü kızarmadan istemeye alışanların istekleri bitmez, bugün ev için destek isterler, yarın daha üst segment araba için isterler, anne babanız hiç demiyor mu?
Bu yaşa kadar oğlan için çalıştık yağdırdık biraz da kendimiz sefa sürelim, istemekten çekinmeyen hep ister de karşısındakiler de yüz verince böyle oluyor, benle kazanıp ter akıtmamış gelin/damat malım param üstünden taleplerde bulunuyor, büyük sözüme tövbe odunla kovalarım.