Amin gerçekten özellikle bu sene bu ev ve kiralar konusu çok büyük sorun oldu herkese.
Ev sahibi içinde zor ama bu ev sahibi için değil bende aşırı sinirliyim şuan
Zaten tasinirsak taşınma masraflari i talep edeceğim ama vermez.Biz ev aldığımız zaman içinde kiracı vardı. Yasal olarak ev satılınca 6 ay oturma hakkı oluyor ama bizim aciliyetimiz vardı. Taşınma masraflarını karşıladık karşılıklı anlaştık hemen boslattilar evi. Böyle birşey talep edebilirsiniz satilacaksada
Hiç konuşmadan mesajla yapmak doğru olur mu ki.Hiç telaş yapmayın, biz çıkmıyoruz.
Evi sattığınız zaman, alan kişi ile görüşürüz dersiniz.
Ayrıca bu konuşmayı yazılı yapın elinizde delil olsun.
Beni dinleyin mesajla iletişim kurun, elinizde delil olur.Hiç konuşmadan mesajla yapmak doğru olur mu ki.
Bende elimde delil olsun istiyorum ama önce konuşup sonra mesajdan devam etmek de saçma olur
Peki ben yazarım durumu ama cevap vermez geri ararsa.Beni dinleyin mesajla iletişim kurun, elinizde delil olur.
Anneniz zaten konuşmuş.
Zaten tasinirsak taşınma masraflari i talep edeceğim ama vermez.
Gerçekten çok değişik bir ev sahibi
Benim oturduğum ev de satıldı ama yeni ev sahibi yatırım amaçlı aldım oturmaya devam edin dedi.
Ama çıkmanız lazım deseydi çıkardık sonuçta yeni ev alıyor mağdur etmezdik.
Uğraşmak istemez.Vermessen çıkmıyoruz deyin mahkemeye verin deyin kaç sene süreceği beni ilgilendirmez deyin. Büyük ihtimal uğraşmak istemeyecektir
Siz mesajı önce konuyu anlatan sekilde başlatın ama açık uclu sorularla.Peki ben yazarım durumu ama cevap vermez geri ararsa.
O zaman delil sayilir mı.
Evde şuan anneannem oturuyor.Evet ev sahibi sizi şu şartlarda mahkemeye vermez tahliye davasının uzun süreceğini bilir. Ama şunu yapabilir, eve satılık ilanı asar, gün içinde makul saatlerde bir kaç müşteri getirir gezdirir. Bu da kiracıyı rahatsız eder... Maalesef bu yönü de var. Eğer sinirlerinizi yıpratmadan bu duruma katlanabilirseniz, bu hususu da konuşmaya ekleyebilirsiniz.
İyi günler ... Bey.Siz mesajı önce konuyu anlatan sekilde başlatın ama açık uclu sorularla.
Direk çıkmıyoruz felan gibi değil.
Konuşma gibi olayin iceriginin girişi gibi başlatın yazar mutlaka.
Siz ılık ılık girin konuya.
Tabi iyice bu konuda şeytanlaşmışsa yazmaya bilir.
Evde şuan anneannem oturuyor.
Hergun binbir çeşit insan gelirse rahatsız olur tabii tedirgin olur yaşlı olduğu için.
Açıkçası buna maruz kalmak istemeyiz.
Ama konuşma esnasında eğer alıcı bulursanız zaten evdeyiz buyursunlar gösteririz evi derim.
İnşallah inanır
Su saatler bizim için makuldür bu hususa dikkat ederseniz seviniriz deyin, ev sahibinin müşteriye evi kiracının uygun olduğu saatlerde göstermesi gerekir. (Dürüstlük kuralı)Evde şuan anneannem oturuyor.
Hergun binbir çeşit insan gelirse rahatsız olur tabii tedirgin olur yaşlı olduğu için.
Açıkçası buna maruz kalmak istemeyiz.
Ama konuşma esnasında eğer alıcı bulursanız zaten evdeyiz buyursunlar gösteririz evi derim.
İnşallah inanır
Bundan da hiç anlamıyorum ama araştırayım.Her zaman evi göstermek zorunda değilsiniz. Bunun yasal kismini bilmiyorum ama araştırıp ona göre davranın tedirgin olmayın
Anladım mesela hafta içi 12.00 17.00 saatleri arasında musait ev diyebiliriz.Su saatler bizim için makuldür bu hususa dikkat ederseniz seviniriz deyin, ev sahibinin müşteriye evi kiracının uygun olduğu saatlerde göstermesi gerekir. (Dürüstlük kuralı)
Bende aynı fikirdeyim.satmayacak sırf sizi çıkartıp daha fazla kira için kiracı arayacak aklınca ...
satmasına evde oturmanız engel değil gerçekten satacak adam evi satıyorum haberiniz olsun der belki evi alan yatırımlık alır çıkın demez oturursunuz ben haber vermiş olayım der yine satışa koyardı daha ev satılacakda evi alan çık diyecekde ohoo epey süreç yani otururdunuz rahat rahat yine ....
bu adam çıkın boyatıp satıcam diyor ya yalan boyatıp yeni boyandı diye yüksekten kiraya verecek başkasına
X bey evi satacakmışsınız anneannemin ne zaman evden çıkmasını istiyorsunuz yaz, önce safa yatın uyanık olun.İyi günler ... Bey.
Dün annemle evi satacağınızı 2 ay içinde bosaltmamiz gerektiğini konusmussunuz. Diye giriş aklıma geldi ama devamını nasıl yaparım bilemedim
Tamam aynen böyle yazayım.X bey evi satacakmışsınız anneannemin ne zaman evden çıkmasını istiyorsunuz yaz, önce safa yatın uyanık olun.
Cevap yazarsa su su tarih diye elinize cevher geçer ondan sonra yazarsınız. Çıkmıyoruz, ev satıldığında alan kişi ile görüşür dersiniz.